KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)
Şaka bir yana çok maceralı, heyecanlı, arızalı, yoldan sapmalı vedeee çok keyifli bir gezi olmuş helaaaaaal sizlere. Darısı hepberaber birdahaki sefere.
Bir arkadaşıma daha bakıyorum geçenlerde vardı bir tane satılmış çok da temizdi ama bu aralar çıkar yine malum vergi zamanı aklımda olsun ben sana haber veririm
Ynt: Gezenbilir, Ankara - Kızılcahamam - Soğuksu Milli Parkı Off-Road Keşif Geçişi (29 Kasım 2009)
Bu arada arkadaşlar da şahittir dönüşte otoparkta zj mi öptüm dedim bir daha seni hiç bir yerde bırakmayacağım bu arada hocam parkur güzel aslında bir nokta hariç standart araçlar hiç zorlanmaz gezilebilir o gün otuz km kadar yol yaptık orman içinde çok da güzel oldu ama yanımıza mutlaka Orman korucusu Ahmet ve Üstteğmen Tongucu da alalım derim ben
.com' Alıntı:
Bu arada arkadaşlar da şahittir dönüşte otoparkta zj mi öptüm dedim bir daha seni hiç bir yerde bırakmayacağım bu arada hocam parkur güzel aslında bir nokta hariç standart araçlar hiç zorlanmaz gezilebilir o gün otuz km kadar yol yaptık orman içinde çok da güzel oldu ama yanımıza mutlaka Orman korucusu Ahmet ve Üstteğmen Tongucu da alalım derim ben
İlgilendiğin için şimdiden teşekkürler Necmi bey,
Bizim ZJ ler gerçekten alışkanlık yapıyor. Bir kere kullandınmı bir daha başka araca binmek istemiyorsun , hatta her koltuğa oturuşunda ilk oyuruyormuş gibi heyecan ve zevk veriyor bu makinalar.
Ferdanecim, iltifatların için çok teşekkür ediyorum, Ankara Grubumuz son derece duyarlı ve dikkatli bir grup olduğu için başarılarımız öne çıkabiliyor, ben de hepinize katkılarınız için teşekkürler ediyorum
ferdane gül' Alıntı:
Zerrinciğim,tüm sıkıntılarına rağmen yanımızda olduğun,düzenli ve sistemli bir etkinlik düzenlendiğin için saol canım....
ben hala daha yazamadım buraya gezi çok zevkliydi arkadaşlar, farklı bir etkinlik oldu, teşekkürler yukarıdayken iyi panikledik jandarma gelmiş diye, bir dahakine gerçeği gelince de inmeyiz herhalde
.com' Alıntı:
Bir arkadaşıma daha bakıyorum geçenlerde vardı bir tane satılmış çok da temizdi ama bu aralar çıkar yine malum vergi zamanı aklımda olsun ben sana haber veririm
Selam,
Herkese çok teşekkürler...
Maalesef benim sanal keyfim yok bugünlerde...
O yüzden "şimdilik sadece" Necmi abinin ve Kerim hocanın benim bilgisayara attıkları fotoları yükleyeceğim...
Kerim hoca' nın objektifinden,
nef formatından convert edip, benim laptopta olduğu için yüklenmemiş olanlardan ayıklayabildiklerim bunlar.
İkinci kez yüklenmiş olanlar varsa kusura bakmayın. Umarım eksikte yoktur....
Bendeki görseller ve paylaşımların sonra....
Saygılar...
Kerim Hoca' nın objektifinden. Sağol hocam, ellerine sağlık...