Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 248
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,875
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

bafralı' Alıntı:
Arkadaşlar hafta sonunu çok güzel değerlendirmişsiniz. Ankara iki hafta bayağı faaliyette biz gene kaçırdık.
Buarada Sedat bey hoş geldiniz.Zerrin hanım sizi ve arkadaşları kutluyorum.Gezenbilir flamasıda çok hoş olmuş.

Hoş bulduk Bülent bey,
Gelir gelmez ayağımızın tozuyla ilk etkinliği yaptık. Fotoğraflara baktıkça ne kadar güzel bir hafta sonu geçirdiğimizi tekrar tekrar görüyorum.
Keşke sizlerde aramızda olabilseydiniz.

kyaz75' Alıntı:
resimler çok güzel ama göle yaklaşamamışsınız resimlerden anlışıldığı kadarıyla

Gölün cevresinde bir kaç tur attık. Günün her saatinde görüntü değişiyordu.
Gölün kıyısından, çevredeki tepelerden gezdik ve fotoğrafladık.
Pek fotoğraf yok diyordum ama 370 tane varmış, şimdi seçiyorum ancak.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

Keşke sizde gelebilseydiniz Bülent, çok teşekkürler ediyorum..

Alfonse' Alıntı:
Gezi duyurusunda da yazdığım gibi, katılmayı çok isterdim fakat başka bi ailevi program ağır bastı...
Hatta FlyingSurfer Kerm, istersen bizimle gel diye aradı.... Nezaketi için teşekkür ederim... Aynı kibar teklifi festival içinde yapmıştı, o zaman da refuze etmiştim, bi daha hiç biyere çağırmayacak galiba, kredilerimi yavaş yavaş tüketiyorum :smiley: :smiley: :smiley:

Yalan söyledim, başka bi programım felan yoktu...
Korktum ben, korktum :-[ :-[ :-[

Metor yağmurundan korktum, koca koca köftehor meteorlar bi yağsa kafamıza, mazallah :smiley: ;D Korktum ben, korktum ;D

Neyse, etkinliğiniz çok keyifli olmuş anlaşılan. Manzaralar süper, ufak göle bayıldım... Üzüldüm gelmediğime.
Emeği geçen herkese tebrikler.

Diğer fotoğraflarıda sabırsızlıkla bekliyorum....

Teşekkürler...

Sevgili Alp,

Kaçmayacak bir gökyüzü vardı cumartesi gecesi. Ben Sahra çölünde bile böyle gökyüzü görmedim.
Birkaç milyon yıldız aynı anda görünüyordu desem inan abartmış olmam.
İnsan hipnotize olmuşcasına izliyordu.

hsbasar' Alıntı:
Sevgili Alp,

Kaçmayacak bir gökyüzü vardı cumartesi gecesi. Ben Sahra çölünde bile böyle gökyüzü görmedim.
Birkaç milyon yıldız aynı anda görünüyordu desem inan abartmış olmam.
İnsan hipnotize olmuşcasına izliyordu.

Ben, Çayyolu' nda bi akrabada kaldım Cumartesi, gece gökyüzüne bakıp ışık dağı ekibini düşündüm... :smiley:

Çayyolundan hiç bişi gözkömüyordu gökyüzünde ;D ;D ;D

Bol bol dilek tutulmuştur o gece :smiley: :smiley: :smiley:

Alfonse' Alıntı:
Ben, Çayyolu' nda bi akrabada kaldım Cumartesi, gece gökyüzüne bakıp ışık dağı ekibini düşündüm... :smiley:

Çayyolundan hiç bişi gözkömüyordu gökyüzünde ;D ;D ;D

Bol bol dilek tutulmuştur o gece :smiley: :smiley: :smiley:

Pazar akşamı bizde gölbaşından baktık durduk ama birşey yoktu gökyüzünde ;D
Şehrin ışıkları bastırıyor yıldız ışıklarını

ceranus' Alıntı:
007.jpg

Yerim ben bu minik camper'ı ;D

Sedat çok tatlı maşallah, bu işlere de iyice alıştı, çekirdekten yetişiyor :smiley:

Kamp yeri çok güzelmiş, Karagöl bir krater gölü sanırım, tüh nasıl da kaçırdım :-\

SDC' Alıntı:
Yerim ben bu minik camper'ı ;D

Sedat çok tatlı maşallah, bu işlere de iyice alıştı, çekirdekten yetişiyor :smiley:

Kamp yeri çok güzelmiş, Karagöl bir krater gölü sanırım, tüh nasıl da kaçırdım :-\

Sevtapcım sen iyi ol biz ne kamplar yaparız :D
Mehmetinde gözleri seni aradı.

Arkadaşlarda krater gölü dediler. Çok etkileyici bir mekandı.
Zaten ben ilk günkü treking srasında makinanın bütün hafızasını bu gölün fotoğrafları ile doldurduğum için 2. günkü off-road da fazla çekemedim.
Zirve çıkışı çok güzeldi. Sanırım diğer arkadaşlar ekleyecek o fotoğrafları.

Fotoğraflara başlıyorum ama atlamalı olacak, zaman zaman fotoğraf çekemedim.
Onlardan diğer arkadaşlardan gelir sanırım.

ilk olarak baraj gölü kenarında başlıyor fotoğraflar.

DSC00959.jpg

DSC00961.jpg

DSC00963.jpg

DSC00964.jpg

Mehmet Kızılcahamamda çorbacının yanındaki dükkana dalarak iki gün boyunca elinden bırakmayacağı oyuncağını aldı.
Oğlum şimdi büyüyünce tır şöförü olmak istiyor ;D

DSC00966.jpg

DSC00968.jpg

DSC00970.jpg

DSC00971.jpg

Alp, sen Kerem'in davetini geri çevirmeyecektin, nasıl derler, kaçan balık büyük olurmuş, bu etkinlikte öyle oldu, henüz off-road fotoğrafları gelmedi, 5 saate yakın durmaksızın denecek kadar aralıksız off-road yaptık, umarım bol fotoğraf vardır arkadaşlarda, benim makinemde şarj bittiği için çok az kare var off-road ile ilgili :smiley:

Sevtapcım, doğru Karagöl, bir krater gölü, manzara fotoğrafları devam edecekler ama orada olmak başka bir güzellik geröekten..

Mehmet çadır kurarken bana yardım etti

DSC01003.jpg

DSC01005.jpg

DSC01007.jpg

Yiyenbilirciler ilk dakikadan kendilerini gösterdi ;D

DSC01010.jpg

DSC01011.jpg

DSC01013.jpg

Çadırları kurar kurmaz yürüyüşe çıkıyoruz.

DSC01027.jpg

yürüyüş nasıl ?

DSC01034.jpg

DSC01040.jpg

DSC01045.jpg

DSC01046.jpg

DSC01048.jpg

Manzara müthiş, kim ne yapsın off-road u diyor devam ediyoruz

DSC01049.jpg

DSC01050.jpg

DSC01057.jpg

DSC01060.jpg

DSC01061.jpg

Ufaklık çok tatlı maşallah. Yaprak sarmaları da enfes görünüyor :smiley: (ilk dikkatimi çekenler)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri