Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 248
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,871
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

Offff....
Fotolar süper Sedat bey....
İçtenlikle tebrik ederim.....

Benim anlamadıklarım:
Sepetin üstüne niye çıkılıp, foto çekilir? :smiley:
Niye zıplarken foto çekilir? :smiley:
Niye yürüyüş yapılır? :smiley:

İşime gelmeyenler:
Sepet üstüne çıkmak (çünkü çıkamam) ;D ;)
Zıplamak (çünki zıplayamam) ;D ;)
Yürüyüş yapmak (Çünki yürüyemem) ;D ;)

;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

Zirveye varıyoruz, Mustafa bey son 50m yi açık havada çıkmayı tercih ediyor

DSC01341.jpg

DSC01343.jpg

DSC01344.jpg

Bana bu gezide eşlik ederek bir çok konuda yardım eden öz kardeşim kadar sevdiğim, sevgili baldızım :D

DSC01346.jpg

Yaşadıkları anın keyfini çıkarmasını bilen arkadaşlar ;D

DSC01347.jpg

2 günün yorgunluğunu uyuyarak gidermeye çalışan oğlum

DSC01348.jpg

Alfonse' Alıntı:
Offff....
Fotolar süper Sedat bey....
İçtenlikle tebrik ederim.....

Benim anlamadıklarım:
Sepetin üstüne niye çıkılıp, foto çekilir? :smiley:
Niye zıplarken foto çekilir? :smiley:
Niye yürüyüş yapılır? :smiley:

İşime gelmeyenler:
Sepet üstüne çıkmak (çünkü çıkamam) ;D ;)
Zıplamak (çünki zıplayamam) ;D ;)
Yürüyüş yapmak (Çünki yürüyemem) ;D ;)

;D ;D ;D ;D ;D

Sen bir gel, bak biz sana neler yaptırırız ;D

Son fotoğraf olarak, Her gezide daha çok sevdiğim, iyiki almışım dediğim, nam-ı değer 'ihtiyar'

DSC01349.jpg

Sedatcım, ellerine sağlık çok güzel kareler çekmişsin ve yüklemek için seçmişsin :smiley:

Çok alemsin Alp, gece yüksek seslede gülemiyorum evdekiler çoktan uyudular, sabah bir daha okuyup rahatça güleceğim ;D

Alfonse' Alıntı:
Ben anladım Sedat bey ;D

Zerrin' in sağ bleği rahatsız ;D ;D

Platin saçların dip boyaları gelmiş mi, gözükmüyor :smiley:

T-Shirt çok güzel. Nereden aldı acaba ;D

Manzara süper. Neresi acaba ;D

Sanatçı seyirciye sırtını dönmez, ama sırtına, güzelliğine güvenen döner ;) ;D

Asıl ben teşekkür ederim bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için.

melinda' Alıntı:
gelmeyen kuzu sayıklayan votka bide :smiley:
kuzuyuda votkayıda sollayan biçok şey vardı
ciddi kaçırdınız resımlerde zor avutmaz :smiley:
galiba taş bize geliyor ama gördüğüm kadarıyla göl ,taş.böcek,ateş, başka dosluktan başka bişi göremedim işallah dediginiz kadar mutlusunuzdur ama ben ılk gezi kadar iyi olduğunu düşünmüyorum hani offfffff-road ,hani çamur.hani votka red bul,hani kopma ısınma fotoları,hani sadık dostlar kedi köpek,hani zuuu zuuuu,hani en önemlisi fotolar. :mad: ??? :mad: :(

galiba taş bize geliyor ama gördüğüm kadarıyla göl ,taş.böcek,ateş, başka dosluktan başka bişi göremedim işallah dediginiz kadar mutlusunuzdur ama ben ılk gezi kadar iyi olduğunu düşünmüyorum hani offfffff-road ,hani çamur.hani votka red bul,hani kopma ısınma fotoları,hani sadık dostlar kedi köpek,hani zuuu zuuuu,hani en önemlisi fotolar. :mad: ??? :mad: :(

hsbasar' Alıntı:
Teşekkürler :D
Sarmalar göründükleri kadar lezzetliydi gerçekten ;D
evt ılk kampım ama besledik sarmayla börekle arkadsları::smiley:

Alfonse' Alıntı:
Yahu.......................... ;D
ne bı tencere sarma nefis börek beğenemedinıizmi..
haa tekilayı saolsun amerıkalı arkds ben sevıorum dıe getırmıs tamda hasından :smiley:
ama bırılerının gozu kldı ole az ıctık bıle sayılmaz alfonse bey

Baran 54' Alıntı:
melinda' Alıntı:
gelmeyen kuzu sayıklayan votka bide :smiley:
kuzuyuda votkayıda sollayan biçok şey vardı
ciddi kaçırdınız resımlerde zor avutmaz :smiley:
baran bey sorunuz yukarda cvblı uyumayın bizim gezi daha ıyıdı :smiley:

tamam tamam ılk gezınız belli ama dolmalar guzel gözüküyor hepinize afyet olsun ama uykumu o bıze yasak. ;D

melinda' Alıntı:
ne bı tencere sarma nefis börek beğenemedinıizmi..
haa tekilayı saolsun amerıkalı arkds ben sevıorum dıe getırmıs tamda hasından :smiley:
ama bırılerının gozu kldı ole az ıctık bıle sayılmaz alfonse bey
BéğéNméméqh Né dhéméqh. KıshqhaNçLığımdhaN çatLıyh0rum :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR