Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 248
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,876
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

030.jpg

031.jpg

032.jpg

033.jpg

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

Abdullah, bu ilk gün fotoğrafları ve trekkinge çıkmıştık, manzara görüntüleri nasıl ?

ABDULLAH KESKİN' Alıntı:
Araçlar la olan resimler yokmu Sadece manzara resimleri mi var ;D ;D ;D

daha varsa koy zerrincim manzara resimlerimiz süper..

Ramazandan önce doğanın,yeşilliğin, güzel gezenbilir ortamının tadını çıkarmışsınız..Çok beyendim kamp alanını..Emeğinize sağlık...

Bu etkinliğe katılabilmek için elimden geleni yaptım.Araba dahi kiralamayı düşündüm ama hiç bir yerde araba kalmamıştı.Orada olmayı çok istiyordum elimde olmayan sebeplerden dolayı aranıza katılamadım :( Artık yapacak bir şey yok fotoğraflarınıza bakarak kendimi teselli ederim:( Başka fotoları bekliyoruz.

resimler çok güzel ama göle yaklaşamamışsınız resimlerden anlışıldığı kadarıyla

Gezenbilir Ankara grubuna tebriklerimi iletiyorum. Kamp alanı gerçekten muhteşem görünüyor.Fotoğraf çeken arkadaşlar geziye gidemeyenleri de düşünmüşler sanırım :smiley:
Orada olmak vardı diye geçirdim içimden.

Arkadaşlar hafta sonunu çok güzel değerlendirmişsiniz. Ankara iki hafta bayağı faaliyette biz gene kaçırdık.
Buarada Sedat bey hoş geldiniz.Zerrin hanım sizi ve arkadaşları kutluyorum.Gezenbilir flamasıda çok hoş olmuş.

zoraki' Alıntı:
Bu etkinliğe katılabilmek için elimden geleni yaptım.Araba dahi kiralamayı düşündüm ama hiç bir yerde araba kalmamıştı.Orada olmayı çok istiyordum elimde olmayan sebeplerden dolayı aranıza katılamadım :( Artık yapacak bir şey yok fotoğraflarınıza bakarak kendimi teselli ederim:( Başka fotoları bekliyoruz.
Bu tür durumlarda OzanYur kod adlı eylemcimize ulaşabilirsiniz ;D ;D
Sevgili Ozan size kiralık araç konusunda yardımcı olur :smiley: Ankara' daki bütün rent a car firmaları Ozan' ın önünde hazır ola geçiyor ;) ;D

Gezi duyurusunda da yazdığım gibi, katılmayı çok isterdim fakat başka bi ailevi program ağır bastı...
Hatta FlyingSurfer Kerm, istersen bizimle gel diye aradı.... Nezaketi için teşekkür ederim... Aynı kibar teklifi festival içinde yapmıştı, o zaman da refuze etmiştim, bi daha hiç biyere çağırmayacak galiba, kredilerimi yavaş yavaş tüketiyorum :smiley: :smiley: :smiley:

Yalan söyledim, başka bi programım felan yoktu...
Korktum ben, korktum :-[ :-[ :-[

Metor yağmurundan korktum, koca koca köftehor meteorlar bi yağsa kafamıza, mazallah :smiley: ;D Korktum ben, korktum ;D

Neyse, etkinliğiniz çok keyifli olmuş anlaşılan. Manzaralar süper, ufak göle bayıldım... Üzüldüm gelmediğime.
Emeği geçen herkese tebrikler.

Diğer fotoğraflarıda sabırsızlıkla bekliyorum....

Teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR