Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 248
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,880
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

hsbasar' Alıntı:
O kadar dolu dolu geçtiki bir çok yerde fotoğraf makinasını elimize almak bile aklımıza gelmedi ;D

Yaramıza tuz basmayın Sedatcım ;D Umut erken gelseydi pazargünü gelecektik , ama çok geç gelince katılamadık, kendi çapımızda yaptık birşeyler :(

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

Sabırla bekliyoruz fotoları eminim güzel olmuştur

kamp ateşinin başındayız.

s (148).jpg

Merhaba Arkadaşlar,
Gezenbilir'e yakışan bir kamp oldu. Alandan en son ben ayrıldım, şöyle bir ortalığı kontrol ettim, hiç çöp kalmamıştı. Ateşimiz söndürülmüştü. Tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

iki gün dolu dolu geçti. Yürüyüş, kamp ateşi, off-road, manzara , mangallar, kuzular, muhabbet :smiley: .

Cihan Abi ile off-road dönüşü kuralları çiğneyip gruptan ayrılınca yolu kaybettik, ;D Kaybolduk fakat süper bir mekan bulduk, yol bizi kampın alt kısmına çıkardı. Geri dönüp diğer arkadaşlarıda oraya götürdük. Tekerleklerin havalandığı tepecikler , su geçişleri olan güzel bir yerdi. Şelale dere, yeşillik ağaçlar. Tek arabanın geçebileceği bir tarafı uçurum geçiş noktaları, kısa ama güzel bir parkurdu. Kamp alanında eğimi o dan başlayıp tepe noktası 50 dereceyi bulan bir rampa vardı. Ordan iniş ve çıkış hayli eğlenceli ve heyecanlı oldu.

Bakıyorum fotolar karaborsa olmuş. Bende ilk günün tüm makinalarından topladığımız fotoları var makul bir fiyat karşılığında verebilirim :smiley:
Şaka bir yana pazar akşamı eve gelir gelmez duş alıp yattım. Fırsat olmadı. Akşama Zerrin'e göndereceğim , o ekleyecek. Birazda pazargünü fotoları var onlarıda ben eklerim. Gezinin sonuna doğru nerdeyse tüm makinaların şarjı bitti Ben iki kere pil bitirdim. Baya bir fotoğraf var anlayacağınız.

hsbasar' Alıntı:
O kadar dolu dolu geçtiki bir çok yerde fotoğraf makinasını elimize almak bile aklımıza gelmedi ;D
[/quote
elime makinemi almadım sizinkileri çektim arada sizinle güzel insanlarl tanışmak mutluluk vericiydi..
sedat abi n
haberim yoktu sizin mehmete (tatlı doğa sever korur bıcırıka ) tulum lazımmıs
benimki çoçuk tulumu iyi bişeydi bilseydim değisirdik içinde çakılı kaldım gövde dışarda :smiley:
ben iyi bişey alıyım size veririm benimki tam çoçuk için kaliteli kullanılmamiş
söleseydiniz tulumsuz kalır gene verirdim üzüldüm ihtiyaçlar paylaşılır lafımı olur
mehmetide öpün yerime

gel gel fotoğrafa gel, arkadaşlarda parayla bizde bedava, gel arkadaşım gel, batan geminin fotoğrafları gellllllllllll.

s (334).jpg

gelmeyen kuzu sayıklayan votka bide :smiley:
kuzuyuda votkayıda sollayan biçok şey vardı
ciddi kaçırdınız resımlerde zor avutmaz :smiley:

zerrincim bu etrkinliği düzenleyip emek verdin en büyük başarı emek senin ..
tşkürler
yeni dostluklar kurduğum arkadslarıma tüm dostlukları içten merabaları için tskurler

herkes elindeki fotoları yüklesin yoksa suç sayılır bu gezenbilirde :smiley:

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D
Abi ne zamana kadar Ankaradasın?

Umut sen koy birkaç foto bari biz çatlatalım milleti ;) kaput açıkken çekilmiş olsa da olur ;D ;D

Merhaba ben yeni üye oldum fakat daha önce de birkaç etkinliğe katılmıştım.En son da
Işık Dağı etkinliğine katıldım.
Öncelikle Işık dağı organizasyonu için Zerrin'e teşekkür ederim ve ayrıca organizasyon
boyunca sıcak dostluklarını esirgemeyen , kampın eksiksiz olması için emek veren
bütün katılımcılara teşekkür ederim. İyi ki böyle bir ekip ve etkinlikler var yoksa bu sıkıcı şehir hayatından
kaçmak bu kadar zevkli olmazd.

Sevtapcım maalesef çok zor bir şey meteor fotoğraflamak ama gözlerimizle gördük, aslında son günleri olduğu için bir kaç tane meteor kaymasını izledik ama Saman Yolu muhteşemdi, gece gezintisine çıktığımızda göl kenarında belki bir saat hepimizin başı gökyüzüne çevrili olarak Saman Yolu'nu izledik..

SDC' Alıntı:
En çok da meteor yağmuru ile ilgili gözlemlerinizi bekliyorum :smiley:

Var mıydı birşeyler görebildiniz mi ::smiley: Zor ama bununla ilgili fotoğraf var mı ;D

Etkinliğimize sabah Carrefour önünde buluşarak başladık, Kızılcahamm'dan sonra Çerkeş yoluna döndük ve bir süre gittikten sonra Sey Çayı üzerinde bulunan Eğrekkaya Barajı yanına uğradık, fotoğraflarımız burada başlıyor..

Sevgili Hacer ve Vedat

001.jpg

Yolun bitip baraj gölünün başladığı noktada sevgili Ebru ve Mustafa

003.jpg

Grup dağılmış hemen :D

004.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR