Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 248
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,860
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

Fotoğraflara devam ediyorum

048.jpg

049.jpg

052.jpg

054.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

055.jpg

056.jpg

Eski bir yayla evi, ama artık kullanılamayacak duruma gelmiş..

058.jpg

059.jpg

060.jpg

069.jpg

070.jpg

Doğaya yenilmiş olan ağaç kütüklerinin üzerinde cirit attık, aşağısı tamamen uçurum, çok cesurduk :D

071.jpg

072.jpg

073.jpg

Bunlarda yanımıza kadar inemeyen arkadaşlarımız

080.jpg

081.jpg

085.jpg

087.jpg

090.jpg

Trekking sonrası kamp alanından manzara güzel geldi, yorgunluğumuzu aldı :smiley:

Kemal Abinin kendi olanakları ile bize hazırlattığı tuvaletin yerleştirilme işlemleri, başta Kemal Abi olmak üzere, Vedat ve Serdar'a bu konuda destekleri için teşekkürler ediyorum, hepimiz çok rahat ettik kampta sizlerin sayesinde..

103.jpg

104.jpg

105.jpg

106.jpg

107.jpg

108.jpg

Gece çıktığımız yürüyüşten aldığımız kare, parlayan şeyler, kafa lambalarımız :smiley:

109.jpg

121.jpg

122.jpg

123.jpg

Benim makinamdan sadece ay görüntüsü alabildim gökyüzünden, oysa Saman Yolunu sizlerinde görmesini istedim ama maalesef görüntüleyemedim, tabii kayan meteor görüntüsünüde çekmek olanaksızdı..

114.jpg

VEDAT75' Alıntı:
Süper bir organizasyon, süper bir ekip, süper bir haftasonu...
Kısaca böyle anlatılabilir sanırım kampımız...
Kampa katılan herkese tekrar teşekkürler.
Kusura bakmayın ancak yazabiliyorum. Pazar öğleden sonra rahatsızlanmam sebebiyle kamptan erken ayrılmak zorunda kaldığımız için çok üzgünüm. Yaklaşık iki gündür yoğun ateş ve baş ağrısından ayağa kalkamadım. Sanırım bol güneş, temiz hava ve yüksek adrenalin birarada bünyede iyi durmadı.
Bu süper fotolar için serdar hocama, zerrin hanıma, sedat beye ve metehan kardeşime teşekkürler.
Bende makinamın şarjı bitene kadar foto çektim. Yarın hepsini eklemeye çalışacağım.
En kısa zamanda bu süper ankara ekibiyle ve tüm gezenbilir ailesiyle nice güzel etkinliklerde buluşmak üzere...
geçmiş olsun vedat abi.
iyileşebildinizmi bari?

ceranus' Alıntı:
Kemal Abinin kendi olanakları ile bize hazırlattığı tuvaletin yerleştirilme işlemleri, başta Kemal Abi olmak üzere, Vedat ve Serdar'a bu konuda destekleri için teşekkürler ediyorum, hepimiz çok rahat ettik kampta sizlerin sayesinde..

103.jpg

104.jpg

105.jpg

106.jpg

107.jpg

108.jpg
evet
kemal bey durmadı didindi sabırla o lüksü bize yaşattı
ve diğer yardım eden tüm abilerimiz hepinizin eline sağlık..tskürler
bizden sonrakilerden fayadalanıcak ne güzel ..

güzel olmuş valla, önümüzdeki etkinlik nereye

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR