Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 248
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,866
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

Vedat kardeşim çok geçmiş olsun.Daha önce haberim olsaydı ziyaretine gelirdim.Şuan ankaradayım ama birazdan ayrılacağım.AKYURT ilçesine gelmekten bahsetmiştim ya o iş oldu.Herhalde ramazan bayramı sonrası buralarda oluruz.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

Yavuz, daha bu fotoğraflar ne ki, biraz daha çatlayacaksınız hazırlıklı olun ;D ;D

Vedat çok geçmiş olsun, bu kadar sorun olacağını düşünmemiştim, üzüldüm, şimdi nasılsın ?

Serdar, Akyurt tayinine çok sevindim, hayırlı olsun, yeni görev yerinde başarılar diliyorum..

ben hala daha cevap atamadım şuraya :smiley:

çok güzel bir etkinlikti arkadaşlar, tabi şimdi biraz geç geldiğime üzülüyorum, uykusuz da olsa sabahtan gelseydim siz kanyona giderken göle karşı ağaç altında uyurdum ne güzel :smiley: uyuyamasam da kuzu sayardım :smiley:

sakura18' Alıntı:
Vedat kardeşim çok geçmiş olsun.Daha önce haberim olsaydı ziyaretine gelirdim.Şuan ankaradayım ama birazdan ayrılacağım.AKYURT ilçesine gelmekten bahsetmiştim ya o iş oldu.Herhalde ramazan bayramı sonrası buralarda oluruz.

serdar bey, nivayı deneyecektiniz, sonra ben daha otururuz diye çadırdan çıkarken baktım herkes hazırlanmış offroada gidiyormuşuz apar topar çıktık, bir dahakine artık deneme sürüşü :smiley:

VEDAT75' Alıntı:
Süper bir organizasyon, süper bir ekip, süper bir haftasonu...
Kısaca böyle anlatılabilir sanırım kampımız...
Kampa katılan herkese tekrar teşekkürler.
Kusura bakmayın ancak yazabiliyorum. Pazar öğleden sonra rahatsızlanmam sebebiyle kamptan erken ayrılmak zorunda kaldığımız için çok üzgünüm. Yaklaşık iki gündür yoğun ateş ve baş ağrısından ayağa kalkamadım. Sanırım bol güneş, temiz hava ve yüksek adrenalin birarada bünyede iyi durmadı.
Bu süper fotolar için serdar hocama, zerrin hanıma, sedat beye ve metehan kardeşime teşekkürler.
Bende makinamın şarjı bitene kadar foto çektim. Yarın hepsini eklemeye çalışacağım.
En kısa zamanda bu süper ankara ekibiyle ve tüm gezenbilir ailesiyle nice güzel etkinliklerde buluşmak üzere...

hava çarpmış, gece de soğuktu aslında sürekli sadece yüzümüz ateşe bakıyordu sırtımız üşüyordu, çok geçmiş olsun

fotoğraflar süper bu arada, oğuzhan/metehan tek tekerimi havada yakaladınız sanmıştım en başta makineden bakınca, fotoğrafa çok sevinmiştim, şimdiki fotoğrafı görünce nasıls evindim anlatamam hemen avatar yapıyorum:smiley:

zerrin bu fotoğrafları forumdan toplu olarak indirmenin bir yolu var mı?

Kerem, bende deneme sürüşü istiyorum ;D Tek tek kendi dosyana kopyalayabiliyorsun fotoğrafları..

Güzel bir etkinlik olmuş.Paylaşımınız için teşekkürler.Işık dağının güzelliklerini inşallah kışın hep birlikte paylaşırız.

Işık Dağı'nın her mevsimini ayrı ayrı yaşamak gerek Murat, mutlaka bir kış kampı yapalım burada..

Tüh gene kaçırdım bu kampı,başka bir sefere inşallah...

Ne güzel tam ekip halinde hepinizde gezenilir tişörtleri var...
sakura18' Alıntı:
ARKADAŞLAR HALA KAMPTA TEKNOLOJİYE İLK ULAŞAN BENİM O ZAMAN BU FOTOĞRAFI BEN YÜKLERİM:smiley:)))))))

VEDAT75' Alıntı:
Kusura bakmayın ancak yazabiliyorum. Pazar öğleden sonra rahatsızlanmam sebebiyle kamptan erken ayrılmak zorunda kaldığımız için çok üzgünüm. Yaklaşık iki gündür yoğun ateş ve baş ağrısından ayağa kalkamadım. Sanırım bol güneş, temiz hava ve yüksek adrenalin birarada bünyede iyi durmadı.
Bu süper fotolar için serdar hocama, zerrin hanıma, sedat beye ve metehan kardeşime teşekkürler.
Bende makinamın şarjı bitene kadar foto çektim. Yarın hepsini eklemeye çalışacağım.
En kısa zamanda bu süper ankara ekibiyle ve tüm gezenbilir ailesiyle nice güzel etkinliklerde buluşmak üzere...

Vedat bey geçmiş olsun, ayrılırken bu kadar önemli birşey olacağını düşünemedik.
Dikkat etmek lazım

Zerrin hanıma şu su birikintisinin olduğu yeri sorucaktım tam neresi tarif edebilirmisiniz

Çaydanlık kaybeden varmı? ;D

Sanırım bizim kireçli çaydanlık altı daha temizi ile krışmış ;D

Şelale dediğimiz yeri mi soruyorsunuz?

asende' Alıntı:
Zerrin hanıma şu su birikintisinin olduğu yeri sorucaktım tam neresi tarif edebilirmisiniz

hsbasar' Alıntı:
Çaydanlık kaybeden varmı? ;D

Sanırım bizim kireçli çaydanlık altı daha temizi ile krışmış ;D
O çaydanlığa baktıkça beni hatırlayın............

VEDAT75' Alıntı:

Vedat Bey , çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz.

Karagöl'e yakın sayılır, kanyonun başlangıç noktası sayılıyor, Google Earth görüntüsü

elale.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri