Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 248
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,865
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

Önceden, bir iki yerde, kaputa çıkma, tavana çıkma, zıplama v.s v.s. için bi araba laf söyledim (kıskançlıktan ;D)

Ama bu "daşa çıkma" olayını sevdim....

Yahu ne güzel fotolar bunlar... Amaann.... aman....

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

DSC03826.jpg

DSC03827.jpg

DSC03828.jpg

DSC03829.jpg

Oğuzhan ve Kerem bize pilotluklarıyla çok güzel gösteriler yaptılar, teşekkürler bir kere daha :smiley:

çok güzel fotoğraflar heyecanla yüklediklerinizi takip ediyorum. teşekkürler

Alfonse' Alıntı:
Bu tür durumlarda OzanYur kod adlı eylemcimize ulaşabilirsiniz ;D ;D
Sevgili Ozan size kiralık araç konusunda yardımcı olur :smiley: Ankara' daki bütün rent a car firmaları Ozan' ın önünde hazır ola geçiyor ;) ;D
Bunu öğrenmem iyi oldu.Başım boyle birşey daha gelirse ( tabiki ble bir şey bir daha yaşamayacağımı umuyorum ) Ozan beyi unutmam.:smiley:

keyıflı ve guzel bır kamp olmus.
paylasım ıcın tesekkurler...

Tamam yeter artık bizi çatlattığınız ;D ;D

Başka foto görmek istemiyorum, hele video hiç göndermeyin ;D ;D

Süper bir organizasyon, süper bir ekip, süper bir haftasonu...
Kısaca böyle anlatılabilir sanırım kampımız...
Kampa katılan herkese tekrar teşekkürler.
Kusura bakmayın ancak yazabiliyorum. Pazar öğleden sonra rahatsızlanmam sebebiyle kamptan erken ayrılmak zorunda kaldığımız için çok üzgünüm. Yaklaşık iki gündür yoğun ateş ve baş ağrısından ayağa kalkamadım. Sanırım bol güneş, temiz hava ve yüksek adrenalin birarada bünyede iyi durmadı.
Bu süper fotolar için serdar hocama, zerrin hanıma, sedat beye ve metehan kardeşime teşekkürler.
Bende makinamın şarjı bitene kadar foto çektim. Yarın hepsini eklemeye çalışacağım.
En kısa zamanda bu süper ankara ekibiyle ve tüm gezenbilir ailesiyle nice güzel etkinliklerde buluşmak üzere...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR