Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,213

28 Aralık 2008 Pazar Günü nerede Off-Road yapalım

• Kullanılan toplam oy
    18
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008)

176.jpg

sabah kahvaltısında mis kokulu sucuklar ve sıcacık çay vardı
177.jpg

178.jpg

179.jpg

Mehmet bey kendi imalatı olan çadırının altında :smiley:
180.jpg

181.jpg

Kahvaltıdan ve kar üzerinde yapılan çay sohbetinden sonra yola çıkma hazırlığına başladık.
182.jpg

183.jpg

184.jpg

Etiketler

191.jpg

192.jpg

193.jpg

Mustafa abi ve Ender
194.jpg

195.jpg

196.jpg

Ankara'ya taşınasım geldi. hafta içi Sakarya'da eve gitmeden koltuğumun altında dost kitabevinden aldığım bir kitabın arka sayfasını okuyup, demlenip haftasonu kamp planları, bu kadar güzel organizasyon olur mu?

Zerrine bu güzel organizasyon için çok teşekkür ederiz.
197.jpg

198.jpg

199.jpg

Ayrıca o güzel gecede dostluklarını esirgemeyen tüm gezenbilir üyelerine ve bu güzel fotoğrafları çekip geziyi ölümsüzleştiren Cana teşekkürü borç bilirim.

Herşey süper özellikle taktir ettiğim birşey var,binek araçla off-road aktivitelerine gelenleri ayrıca tebrik ediyorum.Azim,kararlılık ne ararsan var.Bu arada aracı olmayıpda gelenleri unutmuş deyilim onlar zaten apayrı bir olay,ayrı bir taktir topluyorlar.Yani herşey jip demek deyil,bu iş gönül meselesi.

günaydın hehehyt beaa işte başladı asıl resimler :smiley:

tugsan 75 valla sanırım bu arabasızlar dediğin tayfa ben oluyorum çünkü sanırım tek arabası olmayan bendim :smiley: bide işin ilginci ben istanbulları bırakıp geldim sabah indim öğlen etkinliğe katıldım kamp alanına gitmek ve geri dönmek için kaç araba değiştirdim tahmin edemezsin :smiley: 3 gidişiçin 3 de geliş için :smiley:

Etkinliğimizi resimleyen arkadaşlara teşekkürler :smiley: gerçekten çok güzel bir anlatım olmuş, bundan sonraki etkinlik ne olmalı ?? Offroad cular çamura, kara, batmaya, çıkmaya doymalı diyorum, acaba ne zaman yapmalıyıyız ?? resimler görünce gaza geldim (eve sormadım ama ) , 02.01.2009 Cuma çıkış, cumartesi Offroad, pazar dönüş olurmu diyede düşündümedim değil :smiley:)

Evet cidowsky bu etkinlikdeki macera ruhlu,binek arabası olan off-roadcu sizsiniz,ama genelde yanlız değilsiniz ben aktivitelerde hep karşılaşıyorum ve taktir,ediyorum.Önemli olan zaten istek biz jipleri olan arkadaşlar herzaman siz ve sizin gibi istekli doğa severlere koltuk ayırmayı unutmayacağız.

tugsan teşekkür ediyorum gönülden diliyorum bunu gerçekten ben acaba sizin her etkinliğe katılışınızda bi koltugu şimdiden kombine olarak alabilirmiyim :smiley:

vala ben her hafta sonuna varım mustafa abi yaaa eve dönünce bide o taşıdıgım malzeme çantasından paparayı yedim annemden babamdan :smiley: bu sendnede ağırda bilmem nede :smiley: ahhh bi bilseler o çanta bana kuş tüyü gibi geliyo en depar atarım o yükle yeterki bana doğa etkinliği ve siz grubum olsun :smiley:

arkadaslar,herkese tek tek selamlar. mustafa ile mehmet abi tanisdigim iki arkadaslardan,[simdilik]. ne guzel eglendiniz ,ne muhabbet, ne soteler......!
harika resimler,cok cok sagolun paylasim icin. gercekten kisakandim o muhabbeti, eglenceyi :mad: ;D
mustafa abi , senin 110 cok muhim be abi :eek: ! gule gule kullanin.
mehmet abi, senin G sanki benden calmissin gibi.....bu kadar benzerlik olmaz ;) mehmet abi bu kamp keyfini birde kibris bes parmak daglarinda dusunun...... :smiley:
aman gunun ;)kahramani vw polo, tabii direksiyonda turk bir hanim olunca :D
iste bu tablo ve buna benzer onlarca tablo turkiye insaninin ne kadar sicak, samimi ve misafir perver oldugunu gosterir.
tebrikler, saygilar. huseyin.
[bir gun ansizin aranizda bulunabilirim]

Fotoları çeken Can a ve onları yülleyen Eren e çok teşekkürler.Bu uymlu kardeşlik ruhunuzu,dayanışmanızı ve sonucundada ortaya çıkardığınız bu güzel kareleri tebrik ediyorum :smiley:Ellerinize sağlık..

evet çok keyifli olmuş..ankara grubu az ama öz geziler düzenliyor..fakat hiç offroad resimleri göremedim..ağırlık kamp şeklinde olmuş sanırım..

serkann' Alıntı:
evet çok keyifli olmuş..ankara grubu az ama öz geziler düzenliyor..fakat hiç offroad resimleri göremedim..ağırlık kamp şeklinde olmuş sanırım..

Eren ve MKG bir aradaysa bence off-road olmadan olmaz, mutlaka bir maceraları vardır ;D

Fotolar beni kahretti , Mercedes G serisininin arazi performansınıda çok merak ediyordum, hep yollarda görmeye alıştık, arazide yakından bir görmek isterdim doğrusu. çok şey kaçırdık çoook. :(

YAVUZ ABİ BENCEDE YAA VALLA SIRF KAMP OLAYINDA BİLE İNANILMAZ Bİ MUHABBET VARDI OFF ROADU SÖLEMİYORUM BİLE NELER KAÇIRIDNIZ :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,591
Kaydolan Son Üyemiz
dırzo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR