Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,146

28 Aralık 2008 Pazar Günü nerede Off-Road yapalım

• Kullanılan toplam oy
    18
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008)

E bu biraz ağır oldu ;D

Etiketler

Bir daha ki sefere kaçırmazsın artık değil mi :smiley:

Devamı var.......

Antalya027.jpg

zerrin ben diyorumki senin poloyu "polo syncro" yapalım. eğer poloyu bir hafta sonu bana bırakırsan ben onu 4 çekere çeviririm.resimler çok çok güzel çok ama çok üzgünüm yıl sonu olması nedeniyle yine gelemedim. Çok şey kaçırmışım çokkkkkk.

herkese selamlar bende birkaç yorum yapayım :smiley:
ilk öncelikle namık abiye beni kamp alanına ulaştırdığı ve yoldaki ooo çok güzel sohbeti için teşekkür ediyorum. :smiley:
endere de dönüş yolculugunda beni ankaraya ulaştırdığı ve arabasını sıcacık yaptıgı için teşekkür ediorum. :smiley:
fatih sana kocaman alkışlarımı yolluyorum çünkü bi insan nasıl 2 etkinlikte ateş yakma konusunda hem bilgi sahibi olur hem uzmanlıgını alır hem doktorasını yapar ve zirveye çıkarmı yahu. :smiley:
zerrin gene çok güzel bi etkinlik döktürmüşsün ellerine sağlık allah seni başımızdan eksik etmesin teşekkürler. :smiley:
eren arda ve ares 3 lüsü sizleri tekrar gördüğüme çok sevindim aresle aramıza neşe kattınız. :smiley:
sevgili hemsehrilerim selami ve cem bana memleketimin ogüzel şivesiyle neşe kattıgınız ve memleket havası yaşattıgınız ve ellerinize sağlık o güzel yemeklerinizle ağzımı tatlandırdıgınız için eşekkürler. :smiley:
sevgili can daha resimleri göremesekte büyük iltifat alacağını umdugum o güzel fotoları çektiğin ve şipşak foto rolunu üstlendiğin ve gelemeyenlerin bu resimlere bakmaya doyamayacağını bildiğim fotografların için teşkkürler.:smiley:
ve o güzel gecede sohbetlerinden büyük haz duyfugum diğer arkadaşlarım szilerde iyiki orda vardınız teşekkür ediyorum. :smiley:
ve en son olarak kendime teşekkür ediyorum gece yoldan gelip hazırlandıgım ve kampa doğru büyük bir hevesle yola çıktıgım ve (45 yaşıma rağmen bu yaş sevgili hemşerilrim selami ve cem tarafından buradaki resmime yapılan bi yorumdur hatta yahu bu teyzenin aramızda işine ki gibi bi yorumda gelmiştir puhaaaa ) hala pilimin bitmediğini kendime kanıtlamış oldugum için. :smiley:

Kağan gene çok şey kaçırdın...

Polo ya gelince o kendini aştı baksana Defender çekiyor ;D Dönüşte karlı rampaları yol lastiklerine rağmen kendi çıktı , bir de kamp alanına inen tek binek araç oldu maşallah diyelim, tabi onu kullanan kişi de iyi kullanıyor hani ;D

t392syncro' Alıntı:
zerrin ben diyorumki senin poloyu "polo syncro" yapalım. eğer poloyu bir hafta sonu bana bırakırsan ben onu 4 çekere çeviririm.resimler çok çok güzel çok ama çok üzgünüm yıl sonu olması nedeniyle yine gelemedim. Çok şey kaçırmışım çokkkkkk.

Kamp alanından bir kaç kare ile başlayayım ben de fotoğraflara :smiley:

Ateşimizin güçlü olması için kütükleri yerleştirdi Fatih ve yaktı Kamp Ateşimizi :smiley:

IkDa-KaraglKamp002.jpg

IkDa-KaraglKamp003.jpg

Mustafa Abi Emin Abi ile muhabbet ediyor konu eminim araç üstü çadır :smiley:

IkDa-KaraglKamp004.jpg

Herkeslere sevgiler saygılar sunarım.

Kerim Üstad geçmiş olsun.

Yavuz Üstad işleri umarım biraz kolaylamıssındır. Mustafa abi biraz basettide.

Katılan, forumda hazırlık aşamasında destekleyen, Aramızda olmak isteyipde olamayan herkese teşekkürler :smiley:

Mustafa Abinin defender ve araç üstü çadırı

IkDa-KaraglKamp005.jpg

IkDa-KaraglKamp006.jpg

jargondeath' Alıntı:
Herkeslere sevgiler saygılar sunarım.

Yavuz Üstad işleri umarım biraz kolaylamıssındır. Mustafa abi biraz basettide.

Katılan, forumda hazırlık aşamasında destekleyen, Aramızda olmak isteyipde olamayan herkese teşekkürler :smiley:

Fatih saolasın, 2009 u garantiye aldık, önümüzdeki 10 yıllık geleceğimizi garantiye almak için yoğun bir çaba sarfediyoruz, ışık görünüyor ama o ışık tünelin çıkışımı yoksa üzerimize gelen trenin ışığımı onu henüz çözemedim. ;D

Aydınlığa çıkışın ışığıdır umarım Yavuz :smiley:

IkDa-KaraglKamp007.jpg

IkDa-KaraglKamp008.jpg

IkDa-KaraglKamp009.jpg

Kamp alanından alaca karanlık fotoğraflar

IkDa-KaraglKamp010.jpg

IkDa-KaraglKamp011.jpg

IkDa-KaraglKamp012.jpg

IkDa-KaraglKamp013.jpg

İşte bu toprak kapta et sote pişecek

IkDa-KaraglKamp014.jpg

IkDa-KaraglKamp015.jpg

IkDa-KaraglKamp016.jpg

Ateşimiz çok görkemliydi :smiley:

IkDa-KaraglKamp017.jpg

İşte meşhur et sote, ellerine sağlık Cem :smiley:

IkDa-KaraglKamp018.jpg

IkDa-KaraglKamp019.jpg

IkDa-KaraglKamp020.jpg

gezide süper etlerde galiba

resimler için teşekkür cumadan beri bekliyorum

imkanım olursa sonraki gezilere katılmayı çok istiyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR