Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,143

28 Aralık 2008 Pazar Günü nerede Off-Road yapalım

• Kullanılan toplam oy
    18
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008)

Ve budaaa M.Emin abimizin kendi imalatı araçüstü çadır..

7.jpg

Etiketler

anaaa bende bundan korkuyordum kaçırdığımız çok şey olmuş :-(

Mustafa abi overland süpermiş bu arada, iyiki değiştirmişsin.

Arda nın böyle çıtı pıtı göründüğüne bakmayın sakın.Ormanda 10 kaplan gücünde ;)

8.jpg

umut daha karlı resimler gelmemiş, sen onları gör :smiley:

Hayat sürprizlerle doludur diye boşa dememişler.MGK Abimiz çadırını hazırlarken arkasındaki orman yeşildi veee ertesi sabah beyaz bir ormanda uyandı ;D

9.jpg

discovery-V8' Alıntı:
anaaa bende bundan korkuyordum kaçırdığımız çok şey olmuş :-(

Mustafa abi overland süpermiş bu arada, iyiki değiştirmişsin.

Yavuz teşekkür ederim, bencede doğru karar verdim, bir de webosta keyfi olunca daha da süper oluyor :smiley:

Ufaktan ateş başı sohbetleri başlamış..Sol baştan Ender,Selami,Fatih,Işıl,Fatma Ablamız ve Cem..

10.jpg

Fatih önceki geziden alıştığı üzere yine Ateş başına sabitlendi.Gece-gündüz oradan ayıramadık kendisini.Ama bukez tam techizat hazırdı.Çıra,ateşleyici jel vs vs.Busefer ateşimiz hemen yandı vee hiç sönmedi.Emeğine sağlık Fatih ;)

11.jpg

11.jpg

Vee Beypazarı ekibimiz yemekler konusunda muhteşemdiler.Önce şekilde görülen sac üzeri Beypazarı güveciyle sonrada yaptıkları bir tencere dolusu fıstıklı irmik helvasıyla bizleri mest ettiler.Ellerinize sağlık Cem ve Selami.Her gezimize mutlaka gelin.Noolursunuz ama lütfensiniiizzz ;D

12.jpg

Bolu ekibimizden Levent ve Murat ın gece açtıkları rockbarın sabahki kalıntıları.Araçüstü çadırlarımızı gördük.Veee şimdidee karşınızda araçüstü açıkbüfe barımızdan kalanlaarrr..(Allahım bu araçüstleri nelere kadir) ;D ;D

13.jpg

Sabahki foto-trekking gezimizde Çiğdem ve arka fonda donmuş karagöl :eek:

14.jpg

iyi de ışıl az ötede bizde Türkü Bar açmadık mı :smiley: nie ondan bahsedilmiyo...:smiley:
hatta yukarı mahallede sokak düğünü vardı...

Aynı fonda Işılll.Arkadaşlar benden bukadar.Bunlar nacizane cep telimle yakaladığım karelerdi.Diğer fotoları sizler gibi bende heyecanla bekliyorum ve hepimize daha nice hoş paylaşımlar diliyorum :smiley:
Ender onlarda unutulurmu hiç ama Mustafa Abimizin Türkü Barını ve yukarı mahalle düğünümüzün fotolarını ben yakalıyamamışım.O kısımlarıda fotolamayı başaran arkadaşlarımızdan bekliyoruz ;)

15.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
hakan arpakçı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR