Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,218

28 Aralık 2008 Pazar Günü nerede Off-Road yapalım

• Kullanılan toplam oy
    18
Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Kamplı Off-Road Gezisi (20-21 Aralık 2008)

IkDa-KaraglKamp114.jpg

IkDa-KaraglKamp115.jpg

IkDa-KaraglKamp116.jpg

IkDa-KaraglKamp117.jpg

Etiketler

Tablo gibi muhteşem manzaralar gerçekten :smiley: Yürürken makineyi elimden bırakamamıştım :smiley:

Şimdi sıkı durun arkadaşlar ağır offroad aracı fotoğrafları geliyor ;D

IkDa-KaraglKamp124.jpg

IkDa-KaraglKamp125.jpg

ZERRİN hanım cok gec kaldınız off road fotolarını gostermekte :smiley: ben şimdi işe gidiyorum yarın bakacaz artık

Yunus söylemiştim ya yavaş yavaş sıra ile yüklüyorum, neyse artık yarın izlersin, iyi çalışmalar sana :smiley:

IkDa-KaraglKamp126.jpg

IkDa-KaraglKamp127.jpg

Kamp alanına giden tek binek araç, polo hb

IkDa-KaraglKamp128.jpg

IkDa-KaraglKamp129.jpg

zerrin hanim elleriniz dert gormesin, cok harika resimler :smiley: orda olmus kadar oldum.......tabii donmadan :eek:!! vw polo'nun pilotu sizmiydiniz?

ciddi bir sorum var arkadaslar, orasi kac donumluk ormandir acaba? yani demek istedigim oralarda ayi varmi? [gulmeyin :D] kurt falan varmi?? ayni kanada ormanlarina benzettim da.. gercekten muhtesem.

yavuz gardas, G serisi anlatilmaz yasanilir..... ;) ama cok haklisin G serisi yolda ender gorunen bir aracdir. arazide gormek gercekten cok nadir. [abi'nin kulaklari cinlasin]
mehmet abi'nin degimiyle herkes G serisine cok buyuk saygi ile bakiyormus gezide. [bu pazar,londra'nin 120 mil disinda,salisbury plaines olarak bilinen cok guzel bir bolgede gezimiz var GWOA ile. tahmin ederim 10-15 G serisi olacak o gun. gezi hakkinda bilgiyi erken zamanda atacam allah kismet edersa tabii]

Evet WW Polo'nun pilotu benim :smiley:

Yıllardır Işık Dağı'na giderim ayı ile ilgili bir iz bile görmedim, yani ayı yok ama kurt her yerde olduğu gibi Işık Dağı ormanlarında da var, yalnız kış koşulları yeni bastırdığı için henüz aç değiller ve sorun yaratmıyorlar.

hus55' Alıntı:
zerrin hanim elleriniz dert gormesin, cok harika resimler :smiley: orda olmus kadar oldum.......tabii donmadan :eek:!! vw polo'nun pilotu sizmiydiniz?

ciddi bir sorum var arkadaslar, orasi kac donumluk ormandir acaba? yani demek istedigim oralarda ayi varmi? [gulmeyin :D] kurt falan varmi?? ayni kanada ormanlarina benzettim da.. gercekten muhtesem.

yavuz gardas, G serisi anlatilmaz yasanilir..... ;) ama cok haklisin G serisi yolda ender gorunen bir aracdir. arazide gormek gercekten cok nadir. [abi'nin kulaklari cinlasin]
mehmet abi'nin degimiyle herkes G serisine cok buyuk saygi ile bakiyormus gezide. [bu pazar,londra'nin 120 mil disinda,salisbury plaines olarak bilinen cok guzel bir bolgede gezimiz var GWOA ile. tahmin ederim 10-15 G serisi olacak o gun. gezi hakkinda bilgiyi erken zamanda atacam allah kismet edersa tabii]

Hüseyin biz G yi yollarda çok görüyoruz ama arazide ben hiç görmedim henüz, Genelde sahiplerinin çok araziyle işi olmuyor, Burada görünce ilgimi çekti.

Artık İstanbul'a da kar yağsın...
Soğuk havada kamp nasıldır bilmiyorum ama o kar manzaraları için değer...
Çok güzel bir kamp olmuş, fotoğraflar da süper ama en çok Zerin'in kar altında doğa manzaralarını beğendim. Teşekkür ederiz :smiley:
Bu arada artık sana da bir arazi aracı iyi gider diye düşünüyorum Zerrin ;)

Teşekkür ediyorum Sevtap, benim polo arazi araçlarını hiç aratmadı gerçekten, tek başına karlı kamp alanından tırmanarak ayrıldı üstelik zincirleride yoktu :smiley:

Aslında bende istiyorum ama tamamen duygusal nedenlerle biraz daha zamanı var ;D

IkDa-KaraglKamp134.jpg

Annesi Ares'in yemeğini hazırlarken nasılda güzel bakıyordu :smiley:

IkDa-KaraglKamp135.jpg

IkDa-KaraglKamp136.jpg

IkDa-KaraglKamp137.jpg

Kampımızın maskotu sevimli ARES

IkDa-KaraglKamp138.jpg

Hazırlanan yemeğini iştahla yiyor

IkDa-KaraglKamp142.jpg

Arkadaslar cok guzel bir gezi olmus kiskanmamak elde degil. Geziyi organize edenlere ve buyuk bir dayanisma icerisinde icra edenleri tebrik ederim. Bir sonraki geziye bende katilmak isterim gorunurlerde bir organizasyon var mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.