kezban ganjavi
Kamp II
Ynt: Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009)
Arkadaşlar üzgünüm yarın ki iftar yemeğine katılamıyorum.
Arkadaşlar üzgünüm yarın ki iftar yemeğine katılamıyorum.
ceranus' Alıntı:Bu hafta sonu için Off-Road etkinliği planlamıştım ama hava koşulları kötü olunca konuyu açmadım. Şimdi sadece pazar günü günü birlik olarak KİRMİR'de Off-Road yapalım diyorum ve bir anket açtım, fikirlerinizi, oylarınızı bekliyorum, hava koşulları izin verecek olursa gitmekten yanayım, siz ne dersiniz?
ulusotomotiv' Alıntı:ıfık abi sorma kırkyılın başı bende gaza geldim eksperoto serkanında kanına girdim ama kendimizi yaktık durduk yere gene ) aksilik olmazsa pazar yarışdayız serkanda görevli zaten bakaçağız geri kalan durumlara )
ceranus' Alıntı:Yağmur çok şiddetli yağıyor batıda Ufuk, cumartesi günü Ankara için şiddetli yağış var diyorlar ama pazar günü hava açık olacakmış, sorun olmayacağına inanıyorum ..
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ben bayılırım yağmura ;D
ulusotomotiv' Alıntı:abi konu dağılmasın pazartesi özelden herşeyi yazarım sana
ufukozkan' Alıntı:Balik adam Hakana haber vereyimde Hafta sonu icin kiyafetlerini ayarlasin
Yağmur İstanbuldaki gibi olmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum.Evet ben hazırım ;D ;D ;D Suda 4x4 olduğumu hissettim ;Ufuk abinin tulumu süper bişey,damla ıslanmadım.Aslında uygun olan herkesin aracında mutlaka bir tane bulunması gereken ihtiyaç.ceranus' Alıntı:Ben de çizme alayım kendime ;D