Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 305
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,765

Bu Pazar Günü (13 Eylül) Kirmir'de Off-Road'a Ne Dersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    16

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009)

msmt' Alıntı:
Çok ters oldu, ufaklık Manisa'da.

hımmm bak manisa üzerindende gidebiliriz max 800 km farkediyor bn baktım hadi ebru ile konuşunda gelin işte çocuk çocuk çadır kurarız yayladan yaylaya bu fırsat kaçmaz akşam ateşbaşı muhabbet var ,ayderde kaplıca var ,buzul gölü var,artvinde macahel var karagöl var ,trabzonda sümela ,var ekmeği var daha ne olsun bak palamularda çıkmaya başladı hamsi ile ebruya duyrulur birde revani patlatır offf ,offf

Cihan nerdeyse ben tüm programımı iptal edeceğim, ne güzel anlatıyorsun öyle :smiley:

Abi ne yaptın ya , doğrudan damardan verdin , dozaşımı olmasın şimdi. :smiley: Planları bi gözden geçirelim, Kızıda getirmek için bi plan yapalım. Anladığım kadarıyla sen 17 si gibi çıkıp 26-27 gibi geri dönmeyi planlıyorsun. Biz anca 20-21inde katılabiliriz. Yolun yarısında yetişiriz size. Abi yarın bu konuyu detaylandıralım, bizde durumu bi netleştirelim. Heycanlandım şimdi.

Evet yarın bu konuyu konuşalım, bende fikir değiştirmek üzereyim , offf Karadeniz offfff :D

valla bak bu üzel olur hep beraber gezeriz oraları hadi zerrin olimpos mevsimi değil şu an geçen hafta oradaydım ( en güzel zaman ekim ayıdır ) kimseler olmaz bayramda tam pazar yeri gibi olur onun için tavsiye etmiyorum ,sen şimdi aç bir başlık bayramda karadeniz diye bak ne oluyor

Ben arkadaşlara bunu söyleyeceğim emin ol Cihancım, diyorum ya ben Karadeniz'i tek geçerim aslında, durun bakalım yarın akşam neler konuşacağız :D

Ben bir süreliğine dışarıdaydım bana da Karadeniz için
pas atılmış galiba bende gelmek isterim.Mustafa'nın da dediği gibi
Karadeniz'i uzun zamandır istiyorduk ben daha önce gitmedim.
Hatta onun için bayramdan sonrası için yıllık izin bile kullanabilirim.
Ama diyorum ki kızım olmadan asla çok özledim keratayı
önce onu almalıyız bir şekilde

Revaniye gelince siz isteyin yeter yaparım tabi tekrar..

yarın yemekte ayrıntıları konuşabiliriz...

Evet Ebrucum, yarın akşam yemekte tüm ayrıntıları kouşacağız, bende havaya girdim sanki ;D

Ama böyle anlatılmaz ki,gelen var gelemeyen var... ;)
cihanülker' Alıntı:
hımmm bak manisa üzerindende gidebiliriz max 800 km farkediyor bn baktım hadi ebru ile konuşunda gelin işte çocuk çocuk çadır kurarız yayladan yaylaya bu fırsat kaçmaz akşam ateşbaşı muhabbet var ,ayderde kaplıca var ,buzul gölü var,artvinde macahel var karagöl var ,trabzonda sümela ,var ekmeği var daha ne olsun bak palamularda çıkmaya başladı hamsi ile ebruya duyrulur birde revani patlatır offf ,offf

Arkadaşlar ben iftar yemeğine gelemiyicem ama bu gidişle Karadenize gelicem ;)DDaha doğrusu 22-23 Eylülde zaten Orduda olucam.Programınıza bakıp ona göre oralarda biyerlerde size cöööö yapabilirim ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR