Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 305
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,828

Bu Pazar Günü (13 Eylül) Kirmir'de Off-Road'a Ne Dersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    16
Ynt: Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009)

Hakan anket için oylamaya da katıl o zaman :smiley:

Etiketler

ceranus' Alıntı:
Hakan anket için oylamaya da katıl o zaman :smiley:
Oyum belli Zerrincim,yolladım :smiley: :smiley: :smiley:Umarım kalabalık oluruz.Tüm arkadaşların mutlaka görmesini istediğim yerler,çok zevkli bir gezi olacağı kesin.

Bu arada unutmayalım arkadaşlar yarın akşam yemeğe gidiyoruz ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
ben zaten olay yerinde sabit nöbetçiyim bu yüzden hepinizi beklerim efemmmm

Cihan bey, bende otelciyim, ön bürocuyum....
Kavaklıdere' deki otellerde çok çalıştım. işletmenize gelmek çok hoş olacak.

Saygılar...

ceranus' Alıntı:
Bu hafta sonu için Off-Road etkinliği planlamıştım ama hava koşulları kötü olunca konuyu açmadım. Şimdi sadece pazar günü günü birlik olarak KİRMİR'de Off-Road yapalım diyorum ve bir anket açtım, fikirlerinizi, oylarınızı bekliyorum, hava koşulları izin verecek olursa gitmekten yanayım, siz ne dersiniz?

Ben Evet oyu verdim, bilinmesini istiyorum ;)

ufukozkan' Alıntı:
Hava kosullarina ne olmuski :(

Evet, hava koşullarından bize ne, uçakmıyız biz.... ;)
Uçaklar havadan gider, onlar korksunlar.... :smiley: Biz yerden gidiyoruz... ;)
Biz korkmayız ondan, bundan, havadan mavadan ;D

Yiyenbilir açısından,
Yağmur kar olurda, mangal yanmassa.... Hepimiz Ufuk ve Yavuz abinin araçlarının altına girer, mangalıda orada yakarız ;) :D

Aman arkadaşlar,sel bu,Ankara'da da bekleniyorsa dikkat;50-60 tonluk tırlar kibrit çöpü gibi dağılmış...
Alfonse' Alıntı:
Uçaklar havadan gider, onlar korksunlar.... :smiley: Biz yerden gidiyoruz... ;)
Biz korkmayız ondan, bundan, havadan mavadan ;D

Yiyenbilir açısından,
Yağmur kar olurda, mangal yanmassa.... Hepimiz Ufuk ve Yavuz abinin araçlarının altına girer, mangalıda orada yakarız ;) :D

ufukozkan' Alıntı:
Lafi agzimdan aldin yahu Tam yazacakdim Yavuzla ben yagmur olsun diye bakiyoruz diye :smiley: :smiley:

Yanlış anlamayın, dedim konuyu dağıtmak değil...
Aklıma gelmişti önceden, unutmuşum söylemeyi sormayı...

Kirmir keşif gezinizi okudum, siz artık kaya off road' ına başlayacak ve sağlamından yapacak kapasitedesiniz bence, naçizane....

Bi şey sorcam, orada biyerde kaya görselleri için Sahte Moab diye esprik yapmışşsınız ya...
Bildiğim kadarıyla Moab' daki kayalar hep yuvarlak. Galiba adamlar keskin köşeli taşlara pek cesaret edemiyor.
Sizinki iyi cesaret.
Lastikler yarılmıyor mu kesilmiyor mu o keskin köşelerde, vallahi iyi cesaret bence jilet gibi taşın üstüne çıkmak....

Saygılar...

34Hakan' Alıntı:
Yağmur İstanbuldaki gibi olmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum.Evet ben hazırım ;D ;D ;D Suda 4x4 olduğumu hissettim ;Ufuk abinin tulumu süper bişey,damla ıslanmadım.Aslında uygun olan herkesin aracında mutlaka bir tane bulunması gereken ihtiyaç.

Canım kardeşim Hakan,
Bende onu merak etmiştim, o tulumun botu çok küçük numaraydı... Senin ayaklar kaç numara ki, sığdı mı :smiley:

ferdane gül' Alıntı:
Aman arkadaşlar,sel bu,Ankara'da da bekleniyorsa dikkat;50-60 tonluk tırlar kibrit çöpü gibi dağılmış...

Bişey olmaz :smiley: :smiley: :smiley:

Şaka biyana, Ankara' da sel baskınana müsait evler, semtler var.... Belediye bazı önlemler anlattı, lütfen dikkat.....

ferdane gül' Alıntı:

Ferdane hanım, terios ne durumda... Pazar yolculuk var. Mt' ler, vinç, çelik tampon takıldı mı? :smiley: :smiley: :smiley:

Of of sormayın;arabaya birşey yapamadım maalesef artık sizlerin desteği ile zamanla olacak sanırım...Pazar günü sanırım gelemiyeceğim,malum ramazan,iftarlar ve davetler var ;) .
Alfonse' Alıntı:
Ferdane hanım, terios ne durumda... Pazar yolculuk var. Mt' ler, vinç, çelik tampon takıldı mı? :smiley: :smiley: :smiley:

Alfonse' Alıntı:
...........
.....................

Yiyenbilir açısından,

Ben bunları yazarken Oruçlu olanları, olacakları unutmuşum.... Ferdane hanım vesile oldu bi şekilde farketmeme sağolsun...

Cümleden özür dilerim....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri