Oyum belli Zerrincim,yolladımceranus' Alıntı:Hakan anket için oylamaya da katıl o zaman![]()
cihanülker' Alıntı:ben zaten olay yerinde sabit nöbetçiyim bu yüzden hepinizi beklerim efemmmm
Jeep34' Alıntı:İstanbul'u sel aldı..Size iyi iftarlar.
ceranus' Alıntı:Bu hafta sonu için Off-Road etkinliği planlamıştım ama hava koşulları kötü olunca konuyu açmadım. Şimdi sadece pazar günü günü birlik olarak KİRMİR'de Off-Road yapalım diyorum ve bir anket açtım, fikirlerinizi, oylarınızı bekliyorum, hava koşulları izin verecek olursa gitmekten yanayım, siz ne dersiniz?
ufukozkan' Alıntı:Hava kosullarina ne olmuski![]()
Alfonse' Alıntı:Evet, hava koşullarından bize ne, uçakmıyız biz....
Uçaklar havadan gider, onlar korksunlar....Biz yerden gidiyoruz...
Biz korkmayız ondan, bundan, havadan mavadan ;D
Yiyenbilir açısından,
Yağmur kar olurda, mangal yanmassa.... Hepimiz Ufuk ve Yavuz abinin araçlarının altına girer, mangalıda orada yakarız![]()
![]()
ufukozkan' Alıntı:Lafi agzimdan aldin yahu Tam yazacakdim Yavuzla ben yagmur olsun diye bakiyoruz diye![]()
![]()
ceranus' Alıntı:Ben de çizme alayım kendime ;D
34Hakan' Alıntı:Yağmur İstanbuldaki gibi olmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum.Evet ben hazırım ;D ;D ;D Suda 4x4 olduğumu hissettim ;Ufuk abinin tulumu süper bişey,damla ıslanmadım.Aslında uygun olan herkesin aracında mutlaka bir tane bulunması gereken ihtiyaç.
ferdane gül' Alıntı:Aman arkadaşlar,sel bu,Ankara'da da bekleniyorsa dikkat;50-60 tonluk tırlar kibrit çöpü gibi dağılmış...
ferdane gül' Alıntı:Aman arkadaşlar,sel bu,Ankara'da da bekleniyorsa dikkat;50-60 tonluk tırlar kibrit çöpü gibi dağılmış...
Alfonse' Alıntı:Ferdane hanım, terios ne durumda... Pazar yolculuk var. Mt' ler, vinç, çelik tampon takıldı mı?![]()
![]()
![]()
Alfonse' Alıntı:Evet, hava koşullarından bize ne, uçakmıyız biz....
...........
.....................
Yiyenbilir açısından,
Yağmur kar olurda, mangal yanmassa.... Hepimiz Ufuk ve Yavuz abinin araçlarının altına girer, mangalıda orada yakarız![]()
![]()