Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği (5 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 409
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,961

En Çok Sevdiğiniz Zemin?

• Kullanılan toplam oy
    168
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği (5 Nisan 2009)

ufukozkan' Alıntı:
Arkadaslar orman iclerinden gecerken kimse foto filan cekmedimi?? Yemyesil orman .....Bakin eksik olarak goruldu ....Ilk camurdan sonra nedense herkez yarisir gibi araba kullaniyodu Saniyorum batarsak yandik psikolojisi hakimdi :smiley:

benim arabada zeynep video çekmişti orman içinde giderken.. bana ulaştığı anda sayfaya yüklerim. ben de merak ediyorum. :smiley:

Etiketler

sanırım videoları küçültmek gerekiyor bende program yok...yükleyemiyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29213.20;topicseen
Ankete katilim icin.

nautilus' Alıntı:
sanırım videoları küçültmek gerekiyor bende program yok...yükleyemiyorum
ben kucultme filan yapmadim sadece birini almadi oda 75 mgb civarindaydi digerlerini atti....Bi deneyin isterseniz ....

SDC' Alıntı:
Evet Sedat, sanırım öyle olacak ;D

Sevtap aslında üzüldüm. Ankaradan arabanla birlikte keyif içinde dönmeni arzu ederdim. Ne diyelim allah beterinden korusun..

hsbasar' Alıntı:
Sevtap aslında üzüldüm. Ankaradan arabanla birlikte keyif içinde dönmeni arzu ederdim. Ne diyelim allah beterinden korusun..

Sedatcım yanlış anlaşılmasın, sabah yerinden çıkan parçayı hallettiler, aracımla döndüm ama hem tırstığım için hem kötü hava şartları yüzünden uzun ve zorlu bir yolculuk oldu.
Obama'dan önce İstanbul'a varmayı başardım ama ;D

ndoganci' Alıntı:
yavuz

nezninde tüm arkadaşları tebrik ederim, sonunda lastikleriniz çamura değmiş gibi...

naci

Naci ciğim, ben geziye çok geç gittim, arkadaşlar çamuru bulmuş tadını çıkarmışlardı, benim pek bir katkım olmadı.

discovery-V8' Alıntı:
Naci ciğim, ben geziye çok geç gittim, arkadaşlar çamuru bulmuş tadını çıkarmışlardı, benim pek bir katkım olmadı.

abi senin erenle bana cok katkın oldu :smiley: ama biz batmasak çamura giremeyectiniz kuru orman yollarında ilerleyecektiniz :D

ozanyur' Alıntı:
abi senin erenle bana cok katkın oldu :smiley: ama biz batmasak çamura giremeyectiniz kuru orman yollarında ilerleyecektiniz :D

Kuru orman yolu ?

biz o tarafa gelmedik, "köpek bağıyla nasıl rot kolu bağlanır" araştırması yapıyorduk ;D

discovery-V8' Alıntı:
Kuru orman yolu ?

biz o tarafa gelmedik, "köpek bağıyla nasıl rot kolu bağlanır" araştırması yapıyorduk ;D

abi anladığım kadarıyla siz bizi kurtardıkdan sonrada gidemediniz, :smiley:

Mc Gavyer Kerim sayesinde gidebildik ;D Ama Odin in gezme bağı sizlere ömür ;D

discovery-V8' Alıntı:

Kopardığım parçanın adı bu muymuş ;D

Ozancım birşey bulamayınca odin in eşyalarını kullandı arkadaşlar rot kolunu bağlamak için :smiley:

ozanyur' Alıntı:
odin gezidemiydi?? anlayamadım ?

Dicimonun rot kolunun şasi bağlantısı koptu, Kerim kopan kolu şasiye Odinin gezdirme bağıyla bağladı, kontrollü şekilde Ankaraya servise kadar vardık. Odin yoktu ama allahtan bağı arabada kalmış ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.