Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği (5 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 409
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,522

En Çok Sevdiğiniz Zemin?

• Kullanılan toplam oy
    168
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Haymana'da Off-Road Etkinliği (5 Nisan 2009)

nautilus' Alıntı:
Sevtap tanıştığıma sevindim, yine görüşmek üzere

Hülya ben de sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum :smiley:
Ankara grubundan ilk kez tanıştığım, daha önce yazıştığım halde kendilerini ilk kez gördüğüm ve daha önceden tanıştığım tüm arkadaşlarımla birlikte olmak çok güzeldi.

Biz dönerken Dicimon yine huysuzlandı, iyiki devam etmemişim yoksa hepinizin keyfini kaçıracakmışım.
Aracımın arızasını -14'lük ve levye olmadan :D- tesbit edip sanayiye bırakmamı sağlayan Kerim, Yavuz, Onur ve bana eşlik eden Sibel'e, ilgisinden dolayı Zerrin'e çok teşekkür ederim...

Aracım ve ben Ankara'ya geldiğimiz günden beri ilgisini esirgemeyen başta Kerim olmak üzere tüm arkadaşlarıma minnettarım, sağolasınız...
Az önce de Sibelciğim aradı, durumumu merak etmiş, nasıl memnun oldum anlatamam. Arkadaşlar siz başkasınız valla :smiley:

Yine gelicem ben :smiley:

Etiketler

SDC' Alıntı:
Hülya ben de sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum :smiley:
Ankara grubundan ilk kez tanıştığım, daha önce yazıştığım halde kendilerini ilk kez gördüğüm ve daha önceden tanıştığım tüm arkadaşlarımla birlikte olmak çok güzeldi.

Biz dönerken Dicimon yine huysuzlandı, iyiki devam etmemişim yoksa hepinizin keyfini kaçıracakmışım.
Aracımın arızasını -14'lük ve levye olmadan :D- tesbit edip sanayiye bırakmamı sağlayan Kerim, Yavuz, Onur ve bana eşlik eden Sibel'e, ilgisinden dolayı Zerrin'e çok teşekkür ederim...

Aracım ve ben Ankara'ya geldiğimiz günden beri ilgisini esirgemeyen başta Kerim olmak üzere tüm arkadaşlarıma minnettarım, sağolasınız...
Az önce de Sibelciğim aradı, durumumu merak etmiş, nasıl memnun oldum anlatamam. Arkadaşlar siz başkasınız valla :smiley:

Sevtap çok haklısın Ankara lı dostlar bir başka hakikaten, hepsi çok sıcak çok misafirperver arkadaşlar, ilk defa gördükleri beni evlerinde misafir etmeye bile kalktılar geçen sefer, yalnız MKG abiden ses çıkmıyor kaç zamandır, umarım herhangi bir sorun yoktur,

bu arada güzel etkinlik olmuş paylaşım için teşkkürler,

bafralı' Alıntı:
Zerrin hanım sizi ve katılımcı arkadaşları tebrik ediyorum güzel bir gün olmuş.Birde şu Ankaramızdaki etkinlik fotoğraflarında Yeşillikler olsa Çayırlar olsa cennet olur valla buralar.
Bülent bey merhabalar
Düzce den Serkan ben bizde dün Ankara'daydık gerçekten güzel bir gündü ama dediğiniz gibi yeşillik eksik biz tam yeşilliğin içinden geldiğimiz için tuhaf geldi bizede 2-3 Mayıs tarihlerinde bizde Düzce de bir etkinlik yapacağız yeşilliklerin tam ortasında eğer imkanınız olursa sizi ve tüm Ankara gurubunu bekleriz

Felice' Alıntı:
Sevtap çok haklısın Ankara lı dostlar bir başka hakikaten, hepsi çok sıcak çok misafirperver arkadaşlar, ilk defa gördükleri beni evlerinde misafir etmeye bile kalktılar geçen sefer, yalnız MKG abiden ses çıkmıyor kaç zamandır, umarım herhangi bir sorun yoktur,

bu arada güzel etkinlik olmuş paylaşım için teşkkürler,

Mesutcum eğer uçakla gitmeseydim İzmit'e uğrayıp seni de kandırmayı planlıyordum.
Öylesi çok daha güzel olurdu :smiley:

SDC' Alıntı:
Mesutcum eğer uçakla gitmeseydim İzmit'e uğrayıp seni de kandırmayı planlıyordum.
Öylesi çok daha güzel olurdu :smiley:

bir dahaki sefere inşallah,
selamlar.

Sevtap,
sağ salim döndüğüne çok sevindim.
Dicimonla yaptığın eğim testi,bence her şeye bedeldi.
Tabi hem Yavuz hem ben eğimölçere bakmamışız,( nedense ;D )
Toplamda bir kaç saat te olsa,çok keyifli zaman geçirdim.
Ankara'ya her zaman bekleriz.

34Hakan' Alıntı:
Can bir dahaki sefere hazırlan,bu etkinlikte tam senlik çamur vardı :smiley:
olur abi bi dahaki seferde gelırım ztn lastiklerde var ztn offf arabayı çamura buluycam
epey hasret kaldım dağ tepeye vurcam ;D ;D ;D

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
Bülent bey merhabalar
Düzce den Serkan ben bizde dün Ankara'daydık gerçekten güzel bir gündü ama dediğiniz gibi yeşillik eksik biz tam yeşilliğin içinden geldiğimiz için tuhaf geldi bizede 2-3 Mayıs tarihlerinde bizde Düzce de bir etkinlik yapacağız yeşilliklerin tam ortasında eğer imkanınız olursa sizi ve tüm Ankara gurubunu bekleriz

Serkan bey 23 nisanda bir aksilik olmazsa güzeldereye gelmeyi düşünüyoruz.Sizin planlamış olduğunuz etkinlikllede yakın takipteyiz gelirsek kamp yerlerimiz hazır herhalde çünkü bu etkinlik kampsız olmaz.

jan' Alıntı:
olur abi bi dahaki seferde gelırım ztn lastiklerde var ztn offf arabayı çamura buluycam
epey hasret kaldım dağ tepeye vurcam ;D ;D ;D
of of of of kim tutar seni :smiley: Hayirli olsun lastik almissin ne marka?

maxsis mudder olan lastiklerden var epey önce almıştım
geçen yazın yazlıkları takınca öle kalmıştı yakın zamanda da mudder ları geri taktım

Ozancım,seninde lastik üstü keyfine bayıldım :smiley:

Arkadaslar orman iclerinden gecerken kimse foto filan cekmedimi?? Yemyesil orman .....Bakin eksik olarak goruldu ....Ilk camurdan sonra nedense herkez yarisir gibi araba kullaniyodu Saniyorum batarsak yandik psikolojisi hakimdi :smiley:

SDC' Alıntı:

Bence Ayhanın sözünü dinle sen :smiley: :smiley:

bafralı' Alıntı:
Serkan bey 23 nisanda bir aksilik olmazsa güzeldereye gelmeyi düşünüyoruz.Sizin planlamış olduğunuz etkinlikllede yakın takipteyiz gelirsek kamp yerlerimiz hazır herhalde çünkü bu etkinlik kampsız olmaz.
kampyeri hazır bir aksilik olmazsa yemek işinide biz oranize edicez süpriz etkinliklerimizde olacak çok eğlenceli olucak

Çok güzel bi pazar günü geçirdik, başta zerrin olmak üzere emeği geçen herkese kucak dolusu sevgilerrrrr

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri