Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 363
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,730

IŞIK DAĞI KAMP ETKİNLİK Tarihilerinden Hangisi Olsun ?

• Kullanılan toplam oy
    18
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008)

eratech' Alıntı:
bu arada, sanıyorum henüz tanışamadım "Mustafa Abi" ile,
sen abi dediğine göre, eski toprak olsa gerek Mustafa Abi,
tabi gaza getirebilirsem, yuvarlanabiliriz kendisi ile, neden olmasın...
şaka bi tarafa, kimdir Mustafa Abi? Ankara'da mı kendisi? aracı nedir?
ben tanıtayım kendini biraz:smiley:))))))))))))))))
arabasında 3 adet diff lock olan, 98 adet sis lambası, 2 adet tepe lambası, önde ve arkada 2 adet vinç olan, şasede entegre kompresör olan, çift klimalı, bagajında benzinli hızar taşıyan, portbagajında da entegre çadır olan pek eğlenceli bir abimiz ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

umutcelikel' Alıntı:
ben tanıtayım kendini biraz:smiley:))))))))))))))))
arabasında 3 adet diff lock olan, 98 adet sis lambası, 2 adet tepe lambası, önde ve arkada 2 adet vinç olan, şasede entegre kompresör olan, çift klimalı, bagajında benzinli hızar taşıyan, portbagajında da entegre çadır olan pek eğlenceli bir abimiz ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Mustafa Abicim artık Umutun şasiyi ikiye bölmek sana farz oldu ;D

eratech' Alıntı:
bu arada, sanıyorum henüz tanışamadım "Mustafa Abi" ile,
sen abi dediğine göre, eski toprak olsa gerek Mustafa Abi,
tabi gaza getirebilirsem, yuvarlanabiliriz kendisi ile, neden olmasın...
şaka bi tarafa, kimdir Mustafa Abi? Ankara'da mı kendisi? aracı nedir?

Sevgili Eren ;

Benim ara bu program bir hayli dolu, bu hafta sonuda çok önceden planladığımız bir etkinliğimiz var, sonrası bayram molası, ancak sonraki haftalarda kısmet olursa Ankara Gezenbilir Mederatör' leri öncülüğünde güzel etkinlikler yapacağız, Güvenlik kuralları içerisinde keyif alacağımız Offroad yapmak çok keyifli olacaktır, Aklıma gelen ?? güzel bir kış gecesi kampı ve Offroad oyunu süper olur,

Sevgiler,

MKG

discovery-V8' Alıntı:
Mustafa Abicim artık Umutun şasiyi ikiye bölmek sana farz oldu ;D

Yavuz Toyota şasesini Defender' la bolmek zor gözüküyor ama bir çaresine bakacağım :smiley:

umutcelikel' Alıntı:
eyvahlar olsun:smiley:)))
Unimog???

Yavuzl la birlikte Unimog projesini hayata geçirmek için fzibilite çalışmalarımız başladı :smiley:)

sanırım toyotayı mog da ancak battığında yakalar.tabi ozamanda düşene vurulmaz:smiley:)))

...bu araçlarda ne diff-lock vardı, ne yükseltme kitleri, ne ekstrem lastikler, ne elektronik oyuncaklar, ama muhteşem bir dayanışma ruhu vardı " one for all , all for one" ama imkansız coğrafyalarda aştıkları engelleri, aldıkları binlerce km yi düşündükçe biz araçlarımızla boşuna uğraşıyormuşuz gibi geliyor, Sanıyorum birbirimizle olan dayanışmamızı modifiye etsek daha çok zevk alacağız bu işten.

Bu söze şapka çıkarılır.

BEYNAM’I KURTARALIM
Ankara’nın en eski ve tek doğal ormanı olan Beynam Ormanı hızla yok oluyor: Yok olma sebepleri arasında en önemlilerinden olan ‘‘Ökse Otu’’ istilasına karşı etkili çözümlerden birisi de ayıklama ve toplama çalışmasıdır.
Aralık ayında olgunlaşan tohumları kuşlar ve dış etkenler tarafından daha fazla yayılmadan toplamak için 30 KASIM 2008 Pazar günü Beyman’da buluşuyoruz.
Organizasyon Ankara Orman Bölge Müdürlüğü ve Özgür Mavi Doğa Sporları Topluluğu tarafından ortaklaşa organize edilmektedir. Tüm katılımcılara açıktır. Tüm doğa severler ve topluluklar davetlidir.
Ökse otu toplamanın haricinde uzmanlar tarafından İç Anadolu, Ankara çevresi ormanları ve özellikleri hakkında bilmediğimiz birçok şey anlatılacaktır.
Aynı zamanda ‘‘Kent Ormanı’’ olan Beynam sadece bir piknik alanı değil Ankara’nın ciğerleridir. Daha sağlıklı bir kentte yaşamak istiyorsanız Beynam’a sahip çıkmalısınız!

SDC' Alıntı:
Doğru demişler Kerim Bey  ;D
Zorlasaydınız keşke, aracın limitlerini beklentinizden daha yüksek bulacağınızdan eminim...
Sevtap
Önce Vitara sonra hafiften araziye hazırlanmış bir Cherokee XJ den sonra Pajero ya geçtim.
Yavaş yavaş ben ona o bana alışıyoruz.
XJ de arazide oynarken yok mafsal kırıldı yok orası burası çıktı oluyordu.hiç aldırmıyordum.
Pajeroyu alınca elimde uzunca bir parça listesiyle,yedek parça  fiyatlarını araştırdım.insan bir hoş oluyor :smiley:
onun için aracıda biraz sakınıyorum.
araç standart halinde, sadece beni yükselt ve MT tak gerisinede karışma diyor.(serviste kolay kolay kıramazsın diyor.)
ama hem aracı binek olarak kullanmak zorunda olmam.
hemde parça listesinin karşısındaki rakamları görmem yüzünden aracı biraz kolluyorum.
yalnız gördüğüm kadarıyla 3.5 V6 kısa şasesi olsa ve birazda yükseltilse keyfine doyum olmaz.

Işıl, Ereni göndersek olurmu ot mot ne varsa yerin 7 kat dibine gömer.:smiley:

Gömerim abi acımam :smiley:

Bu arada bu gün de bitti ama geri kalan fotoları göremedik..
Bu kadar değildi kanımca.Hadi fotosu olan arkadaşlar, davranın yaw...

ben yine içim giderek baktım tüm olup bitene, ama birdahakı sefere camura batmazsam forumada bakamam yüreğim dayanmaz

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Sevtap
Önce Vitara sonra hafiften araziye hazırlanmış bir Cherokee XJ den sonra Pajero ya geçtim.
Yavaş yavaş ben ona o bana alışıyoruz.
XJ de arazide oynarken yok mafsal kırıldı yok orası burası çıktı oluyordu.hiç aldırmıyordum.
Pajeroyu alınca elimde uzunca bir parça listesiyle,yedek parça fiyatlarını araştırdım.insan bir hoş oluyor :smiley:
onun için aracıda biraz sakınıyorum.
araç standart halinde, sadece beni yükselt ve MT tak gerisinede karışma diyor.(serviste kolay kolay kıramazsın diyor.)
ama hem aracı binek olarak kullanmak zorunda olmam.
hemde parça listesinin karşısındaki rakamları görmem yüzünden aracı biraz kolluyorum.
yalnız gördüğüm kadarıyla 3.5 V6 kısa şasesi olsa ve birazda yükseltilse keyfine doyum olmaz.

Kerim desene bizim senden öğreneceğimiz çok şey var. Bidahaki sefere birde vitara yorumlayalım mümkünse, XJ yi rafa kaldırdık.

Bu arada Disco benimde tek arabam, başına bişy gelse esas ben yandım, bizim eve ne taksi ne otobüs çalışır. ;D Umutun toyota hemen imdadıma yetişiyor o gibi durumlarda. Yoksa ben onun şasiyi çoktan bölmüştüm ikiye ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
...bu araçlarda ne diff-lock vardı, ne yükseltme kitleri, ne ekstrem lastikler, ne elektronik oyuncaklar, ama muhteşem bir dayanışma ruhu vardı " one for all , all for one" ama imkansız coğrafyalarda aştıkları engelleri, aldıkları binlerce km yi düşündükçe biz araçlarımızla boşuna uğraşıyormuşuz gibi geliyor, Sanıyorum birbirimizle olan dayanışmamızı modifiye etsek daha çok zevk alacağız bu işten.

Bu söze şapka çıkarılır.

Tekrar tekrar Okuyunca ben bile kendi sözüme şapka çıkardım ;D Camel Trophy için yazmıştım o cümleyi.

eratech' Alıntı:
Gömerim abi acımam :smiley:

Bu arada bu gün de bitti ama geri kalan fotoları göremedik..
Bu kadar değildi kanımca.Hadi fotosu olan arkadaşlar, davranın yaw...

Çekmezmisiniz hiç Zerrinin boydan fotosunu oh olsun size , daha çoook bekletir bence ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,632
Kaydolan Son Üyemiz
Seiko5

SON KONULAR

Geri