Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 363
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 58,731

IŞIK DAĞI KAMP ETKİNLİK Tarihilerinden Hangisi Olsun ?

• Kullanılan toplam oy
    18
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu, Güvenç Köyü Off-Road Etkinliği (23 Kasım 2008)

Yakın olsan anahtarı bırak ben yıkatiim diyecem ama .

Etiketler

ben dün akşam eve gelmeden ilk iş olarak yıkamacıya çektim benim
canafarı, yaklaşık bir buçuk saat sürdü yıkanması... 2 - 3 defa sabunlattım
durulattım, hala biyerlerinden çamur çıkıyordu. umarım temizlenmiştir. :p

Yarın gazetelerde manşet oluruz, "Diklenen yıkamacıyı çamurda boğdu !" ;D

Levent in cam nooldu acaba? hiç ses çıkmıyor.

discovery-V8' Alıntı:
Yarın gazetelerde manşet oluruz, "Diklenen yıkamacıyı çamurda boğdu !" ;D

benim yıkamacılarım alışık abi benim getirdiğim çamurlara... ;D
gerçi bu defa 1 kişi başedemedi, 3 - 4 kişi birlikte giriştiler. ;D

discovery-V8' Alıntı:
Levent in cam nooldu acaba? hiç ses çıkmıyor.

hakikaten ne oldu acaba, umarım sorun büyük değildir...
bugün eşimle de aynı kanıya vararak, vitara almaya ve sonrasında da
modlayıp arazi canavarı haline getirmeye karar verdik. hem bu sayede
ben de kullanabilirim diyor bana. malum CJ birkaç boy büyük geliyor hanıma... ;D

arkadaşlar herkese selamlar.önce çok güzel bir gündü ve herkese teşekkür ediyorum. ben ankaradan şuan döndüm boluya .
camı o gün hallettim idareten
bugünde sabah şaşmaza bi girdim altıda çıktım
tavan çıtasıydı ön koruma demiriydi orasıydı burasıydı derken vitaramız canavar gibi oldu.
erenim tavsiye ederim ben çok mutlu oldum vitarayla
:smiley:)))))))))
harika fotoğraflar gördüm bende en kısa zamanda bendekileri eklerim
en kısa zamanda görüşmek üzere diyelim buda bayram olsun

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Çamurda tepişmekten fazla çekemedim.gerçi orta bölgeye girmek yemedi,kenarlarda oynadım.Reklamlarda Pajero her yere girer diyorlar.sanayiye bi girdimi ... :smiley:

Doğru demişler Kerim Bey ;D
Zorlasaydınız keşke, aracın limitlerini beklentinizden daha yüksek bulacağınızdan eminim...

discovery-V8' Alıntı:
...bu araçlarda ne diff-lock vardı, ne yükseltme kitleri, ne ekstrem lastikler, ne elektronik oyuncaklar, ama muhteşem bir dayanışma ruhu vardı " one for all , all for one" ama imkansız coğrafyalarda aştıkları engelleri, aldıkları binlerce km yi düşündükçe biz araçlarımızla boşuna uğraşıyormuşuz gibi geliyor, Sanıyorum birbirimizle olan dayanışmamızı modifiye etsek daha çok zevk alacağız bu işten.

"Rakip değil EKİP" mantığı bir mesajla ancak bu kadar güzel ifade edilebilirdi. Sanırım Ankara Grubunun gezileri bu yüzden bu kadar keyifli...
Teşekkürler :smiley:

ya bi de fitil oldum cama adeta
girsen çamura girilmiyo
delirdim
ama pek belli etmedim bir dahaki sefere camlara kilit vurup gelicem :smiley:))))

SDC' Alıntı:
"Rakip değil EKİP" mantığı bir mesajla ancak bu kadar güzel ifade edilebilirdi. Sanırım Ankara Grubunun gezileri bu yüzden bu kadar keyifli...

Sevtap hanım göğsüm kabardı, övgünüze, o kelimeyi laf olsun diye değil çok düşündükten sonra yazmıştım, gittiğimiz yerde bir ekibiz , hiç kimseyi geride bırakmayız, hatta dün biz ayrıldıktan sonra Eren in marş motorunun çalışmadığı aklıma geldi, Sonra Kerimin orada olduğu aklıma geldi rahatladım. Yoksa geri dönecektim.

Selamlar

lewento' Alıntı:
ya bi de fitil oldum cama adeta
girsen çamura girilmiyo
delirdim
ama pek belli etmedim bir dahaki sefere camlara kilit vurup gelicem :smiley:))))

Levent takma kafana ama çok güzel performans gösterdi senin herkül, herkesin aklının köşesinde yer etti, Umutun bile ;D

Saol be abi
bendede bi kaç fotoğraf var ekliyim bakiyim bunun peşine

ekle valla bu etkinlikte foto çok az olmuş, Paçayı Kerimin videolarla kurtardık ;D

SDC' Alıntı:

Sevtap hanım, ben bunu iki hafta önce bizzat yaşadım, Ankara grubu ile eğriova/beypazarında buluştuk, dönüşte benim yolum haliyle daha uzundu, bide defender ile yol aldığımı düşünürseniz süreyi x2 gibi düşünmek lazım, bu süre boyunca Ankara grubu beni hiç yalnız bırakmadı, kendimi çok güvende hissettim, hatta dönüş yoluna başlamadan evvel gece yol almıyayım diye beni evlerinde misafir etmeye kalktılar, hepsi çok sıcak arkadaşlar, hepsine tekrar teşekkür ederim.....

fastjunkie' Alıntı:
foto az oldu, neden ??
çünkü eğlence bol oldu :smiley:

;D ;D ;D

Bidahaki sefere seninkine göre daha zor bir parkur buluruz ;D

Felice' Alıntı:
Sevtap hanım, ben bunu iki hafta önce bizzat yaşadım, Ankara grubu ile eğriova/beypazarında buluştuk, dönüşte benim yolum haliyle daha uzundu, bide defender ile yol aldığımı düşünürseniz süreyi x2 gibi düşünmek lazım, bu süre boyunca Ankara grubu beni hiç yalnız bırakmadı, kendimi çok güvende hissettim, hatta dönüş yoluna başlamadan evvel gece yol almıyayım diye beni evlerinde misafir etmeye kalktılar, hepsi çok sıcak arkadaşlar, hepsine tekrar teşekkür ederim.....

Rica Ederim Mesutcum , Her zaman başımızın üzerinde yeriniz var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.