Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 575
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,518

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

Hakan, hiç aklıma gelmemişti ama çok iyi fikir bak, bir dahakine öyle yapalım ;D ;D ;D ;D ;D

34Hakan' Alıntı:
En güzeli iş makinası yıkayan yerde yıkatmak :smiley: Başka türlü arınmaz kolay kolay.Bu arada yaklaşık yarım saatte ben botlarımla uğraştım.Çıkan çamurdan hatıra testi,çömlek vs yapılabilir :smiley:

Yani jeep sahibi ya yıkama havuzu bulunduracak
yada yıkama tarifelerine itiraz etmeyeceğine dair belge ibraz edicek.
:D ;D :D ;D

Tabiki şaka arkadaşlar
o alt yıkama eziyetini çok iyi bilirim
malum bizim aracıda kendimiz yıkıyoruz allahtan ufak bir makinamız varda yıkamada zorlanmıyoruz.

ben oto boya bakım ve temizlik yani şu yeni nesil car & care açmak için uğraşıyorum bu ay sonuna kadar belli olucak ozaman off roadculara indirim yaparım :smiley:
doğayı seven adamın işi zorlaştırılırmı yavss

TA2SL' Alıntı:
Tabiki şaka arkadaşlar
o alt yıkama eziyetini çok iyi bilirim
malum bizim aracıda kendimiz yıkıyoruz allahtan ufak bir makinamız varda yıkamada zorlanmıyoruz.
Yıkama makinesi bende de var.Suzuki gezisinden sonra dört adet kaldırım taşı buldum, aracı üzerlerine çıkardım veyerlerde sürünerek altını yıkadım ama zor iş doğrusu..

Aslında bende yıkatmazdım ama bi altını kontrol etmek istiyorum uzun zamandır bakmadım Deredeki taş bi yerlere deydi galiba bi küt sesi gelmişdi Arkadaki takım sandığıda beni yanıltıyo ama ne olur ne olmaz

Tabiki Suzukiler biraz alçak kalıyor Land Rovere göre
hele bizim lastikler 235/85/16 olunca kolayca aracın her yerine ulaşılıyor
yükseltiye gerek kalmıyor bizdeki sorun tavan yıkamada yaşanıyor
yakında 285/75/16 lastikler sipariş ettik asıl işimiz o zaman kötü.

Arkidişler her dağa sever gibi,su kaynaklarımızın uzun sürmesi için off-road dan sonra yağmurlu havayı bekleyin,çıkın bir tur atın bakın negüzel yıkanıyor.

Arkadaşlar çok güzel bi etkinlik olmuş paylaşım için teşekkürler.

ceranus' Alıntı:
Hakan, hiç aklıma gelmemişti ama çok iyi fikir bak, bir dahakine öyle yapalım ;D ;D ;D ;D ;D
Zerrin hanım ,demekki artık sadece gezi değil çanak çömlek fotoğraflarıda sergileyeceğiz demektir bu ;D ;D ;D

Bendekiler bitti, ama daha yüklemesini beklediğim kişiler var, hadi ellerinizi çabuk tutun bakalım, Metehan sende videolarda vardı sanırım ...

ufukozkan' Alıntı:
Fotolar bittimi arkadaşlar ?

Zerrin fotolarda ufuk çizgisini karanlıktan görememiş, normal hali böyleydi ;D

aciduzeltme.jpg

Kaptan hasar raporu veriyorum ;D

100_3974.jpg

100_3973.jpg

Şaka şaka hasar yok , sadece yerinden çıkan plastik tampon köşesi, yıkama işini ben kendim hallediyorum, araziden topladığım verimli off-road çamurunu Landroverin yağlarını akıtarak öldürdüğü çim bölgelere akıtarak doganın kendini onarmasını sağlıyorum. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR