Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 575
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,519
Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Güvenç Göleti Off-Road Etkinliği (15 Şubat 2009)

DSC03515.jpg

DSC03516.jpg

DSC03517.jpg

DSC03518.jpg

Etiketler

Bence bu işin keyfi batan cıkan cekmeler cok guzel bir gezi olmus emeğinize teşekkürler.

DSC03548.jpg

DSC03549.jpg

Eren B. Onur'un Toyotasının tamponuna selam veriyor ;D

DSC03550.jpg

Etkinliğimizin son fotoğrafları bunlardı, hepimiz çok keyifli ama çok yorgun dönüş yoluna çıkmıştık :smiley:

Herkesin emeğine sağlık süper oldu.Bu arada Ufuk abiden duble yıkama parası almışlar ve çamurdan tüm yıkamacı batmış ;D ;D ;D ;D ;D

ben hala yıkamadım hatta çamurlar iyice sertleşti işimiz zorlaştı
sanayiye gidip iş makinası yıkayan yerde yıkatıcam yoksa çok uğraşırız

Güvenç'te sormuştum bu araçları nasıl yıkatıyorsunuz diye, demek 2 kat ücret alıyorlar, bence az bile alıyorlar dersem kızmayın sakın, ama akşam evde botlarımda kalan çamurları yıkamak için yarım saat uğraştım, hala çamur var, araç yıkayanlar ne yapsınlar yıka yıka bitmeyen bir çamur ;D ;D ;D

Arkadaşlar çevre bakanlığı jeep sahiplerine extra vergi getiriyormuş bilginize.

En güzeli iş makinası yıkayan yerde yıkatmak :smiley: Başka türlü arınmaz kolay kolay.Bu arada yaklaşık yarım saatte ben botlarımla uğraştım.Çıkan çamurdan hatıra testi,çömlek vs yapılabilir :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

SON KONULAR

Geri