Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 314
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,129
Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)

ufukozkan' Alıntı:
ilk önce plaka senrörü gibi bir cihaz yapalım... Böyle sopayla filan çok ilkel oluyor ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Abi lütfen olmuyo ama burası Türkiye ve bu ülkenin şartlarına göre kurumsallaşacak ve hizmet vereceğiz öncelikle bir plaka arama kurtarma başkanlığı kuracağız buraya bir başkan bir başkan sekreteri üç bölüm müdürü onların altına üçer tane müdür yardımcısı ekleyip her bir müdür yardımcısına da bir kaç şeflik bağlayacağız. Tabiki bu şefliklerin görevleri başka başka olacak. Memlekete isdihdam yaratacağız yalnız yine plaka arama işini Meltem yapacak. Yörük göçünü gide gide düzermiş ata sözünden düstur alıp buna göre bu gün çomakla yarın metal bir gereçle daha sonra elektronik bir sensörle en sonunda da başkanlık bütçesi uygun olursa bu amaçla fırlatılacak olan bir uydu üzerinden arama yapılacak yani sıralama bu şekilde

Tabiki epey bir istihdam yaratacağız Melteme de bir yardımcı ayarlamak gerekecek devlet geleneği böyle işliyor ;D ;D ;D

Etiketler

.com' Alıntı:
Abi lütfen olmuyo ama burası Türkiye ve bu ülkenin şartlarına göre kurumsallaşacak ve hizmet vereceğiz öncelikle bir plaka arama kurtarma başkanlığı kuracağız buraya bir başkan bir başkan sekreteri üç bölüm müdürü onların altına üçer tane müdür yardımcısı ekleyip her bir müdür yardımcısına da bir kaç şeflik bağlayacağız. Tabiki bu şefliklerin görevleri başka başka olacak. Memlekete isdihdam yaratacağız yalnız yine plaka arama işini Meltem yapacak. Yörük göçünü gide gide düzermiş ata sözünden düstur alıp buna göre bu gün çomakla yarın metal bir gereçle daha sonra elektronik bir sensörle en sonunda da başkanlık bütçesi uygun olursa bu amaçla fırlatılacak olan bir uydu üzerinden arama yapılacak yani sıralama bu şekilde

Tabiki epey bir istihdam yaratacağız Melteme de bir yardımcı ayarlamak gerekecek devlet geleneği böyle işliyor ;D ;D ;D

sigorta+yol+yemek isterim gerisi beni ilgilendirmez abi ben işimi yparım:smiley:)

ssbman' Alıntı:
Resmini koyduğunuz cihaz eğer resimde görüldüğü gibi UHF bandının tümünde açık ise bir polis-Jandarma kontrolünde çok başınız ağrır . Bu tür cihazların resmi kurumların muhaberesine müdahale ihtimali olduğundan yasaktır . Hele ki bir dağ başında Jandarmaya denk gelirseniz vay halinize ...

Cihaz PMR frekanslarına ayarlanıp kilitlenmişse illegal durumu sürmekle birlikte risk daha düşüktür .

Bu tür kullanılması yasak olan cihazları kullamanızı kesinlikle tavsiye etmem . Ufak birşeymiş gibi oluyor ama bir dert açtı mı insan inanamıyor ...

En sağlamı piyasada satılan bir PMR edinmektir . Hemen hemen hepsi aynı işi görür . CB Farklı , Forumda çokca konu var bununla ilgili biraz tarama yaparsanız sonra , aklınıza takanları yine cevaplamaya çalışırız .

Bu arada herkese iyi eğlenceler . Ben şuan Elmadağdan Döndüğüm için katılamadım :D
Saygılar , selamlar ...

Merhaba Barış Bey,

UHF mi bilmiyorum ama arkasında FM yazıyor ve resimdeki gibi ekranda "460.000" gibi rakamlar var. Muhtemelen dediğiniz gibi bir cihaz ve eğer öyleyse kullanmayalım ama anladığım kadarıyla bu cihazı PMR cihazlarla kullanabiliyoruz. Sizinde katıldığınız bir geziye getiririm birlikte bakarız. Kısa mesafe telsiz lisansım var ama heralde yasak olduğu için kullanımda lisansım olması bişeyi değiştirmez. Bu arada lisansı amatör kaptanlık ehliyeti için almıştım ama daha çok yeni olduğum için telsizlerden çok anlamıyorum :smiley: En iyisi PMR almak heralde. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.

Görüşmek dileğiyle...

Bekliyorum ama gelmeyecek galiba neyse yarın bakarız artık.

Arkadaşlar,organizasyonu yapan,katılan tüm arkadaşlara teşekkürler,sorunsuz,çok keyifli bir etkinlikti.Off Road adına istenebilecek herşey mevcuttu ama fena soğuktu ;D ;D ;D

Eğlenceli, güzel bir etkinliğin daha yorgunluğuyla rahat yatağıma gidiyorum. Yağmur çamur, rampalar baya yorucu oldu. Birde benim iki kez çamurdan çekilmem vardıki en fazla onlar yordu beni. ;D ;D

Her zaman olduğu gibi, yeni arkadaşlarla tanıştık, yardımlaştık, beraber yemek yedik, mangal yaptık, ıslandık. Ufuk abi sağolsun, her zamanki gibi tam techizat, bir branda ile hem mangala devam ettik, kem korunduk.

Sonrasındaki yemek te süper oldu, eve gidip yemek işide hanımlara kalacaktı. Hep beraber hem muhabbet ettik, hem yedik. Lokantada artık, garsonlar kalksalarda artık bizde eve gitsek diye gözümüzün içine bakıyorlardı, mekanı biz kapatık. :D :D

Çamura battık, araçları kıyasladık, herkes hayatından memmundu. TEcrübeli Abilerimizden teknik taktik aldık. Her geziden sonra biraz daha seviyorum bu işi :D

On kadar resim var elimde malesef yorgunluktan yükleyemeyeceğim, yarına artık.

jan' Alıntı:
benım fotolar yrn akşam eklerım siteye yrn lastık bakıcam da bütün gün, lastiğimi yardımda :eek: :eek:

gitti güzelim lastik :mad:
can çok geçmiş olsun ya yoktu haberim

wastiee' Alıntı:
final çok güzel yerde yapılmış keşke gelseymişiz dedim fotoğrafı görünce :smiley:

Gerçekten yaa final harika olmuş, bebeğimize geç kaldığımız için erken ayrılmak zorunda kaldık ve sizlere selam veremeden ayrıldık kusura bakmayın. Bu harika organizasyonu hazırlayan ve katılan herkese tekrar teşekkürler...

Çok güzel bir gezi oldu,hazırlayanların ellerine sağlık ;D ;D ;D
Katılanlara çok teşekkürler.
Can geçmiş olsun,
Bu arada benim lastiklerin okeye döndüğünüde tespit etmiş oldum ;D

Baklava var telsiz anonsundan sonra,dağdan inerken benim ufaklığı tam geri döndürmek geldi içimden. ;D
ama konvoyun ve benim selametim açısından yapamadım,, ;D
Bir daha telsiz anonslarına dikkat lütfen ;D ;D ;D

Hiç sorma :smiley: Baklava diye kandırıldık Sonra neydi o adı unutuyorum bi şey verdiler Kandırdılar :smiley: :smiley: :smiley:

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Çok güzel bir gezi oldu,hazırlayanların ellerine sağlık ;D ;D ;D
Katılanlara çok teşekkürler.
Can geçmiş olsun,
Bu arada benim lastiklerin okeye döndüğünüde tespit etmiş oldum ;D

Baklava var telsiz anonsundan sonra,dağdan inerken benim ufaklığı tam geri döndürmek geldi içimden. ;D
ama konvoyun ve benim selametim açısından yapamadım,, ;D
Bir daha telsiz anonslarına dikkat lütfen ;D ;D ;D

Bende arazide özellikle çamurda AT lastiklerin hiçbir anlam ifade etmediğini ve ağır arazi vitesde 1.vitesde çıkamadım yeri 2.vitesde rahatlıkla çıkınca daha öğreneceğim çok şey olduğunu farkettim :smiley: Hakkaten baklavaları yiyemeden döndük :(

Biraz ağır ama güzel bir offroad oldu. Programda emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkürler. Ağır kısmı geceye tesadüf ettiğinden resimler görülebilseydi iyi olurdu....

Elmadagoffroad005.png [attachment=1]

Elmadagoffroad001.png [attachment=2]

Elmadagoffroad009.jpg [attachment=3]
Elmadagoffroad008.jpg [attachment=4]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR