arsamax
www.arsamax.com
Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)
Foto
Foto
Cenk,aramıza hoşgeldin....Resimlerin özellikle gece fotoların çok iyi oldu,ben çekememiştim ....arsamax' Alıntı:Arkadaşlar fotolar bu kadar umarım beğenirsiniz. 1-2 tanede video var ama onları nasıl atıcağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz...
jan' Alıntı:benım fotolar yrn akşam eklerım siteye yrn lastık bakıcam da bütün gün, lastiğimi yardımda
gitti güzelim lastik
alpay06' Alıntı:Herkes baya eğlanmiş anlaşılan tanışam fırsatımız olmadı ama en kısa zamanda sizlerle beraber bir etkinlikte beraber olmayı istiyorum.Aracımda bir iki eksik var ama en kısa zamanda halledip geleceğim çamurlara bulanmaya gerçi resimlerden gördüğüm kadarıyla sorun teşkil etmezdi ama olsun,enkısa zamanda tanışmak dileğiyle.
Diğer resimleride sabırsızlıkla bekliyorum.
arsamax' Alıntı:Arkadaşlar fotolar bu kadar umarım beğenirsiniz. 1-2 tanede video var ama onları nasıl atıcağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz...
Abi sana o kadar dedim birine devret şu öğrenci servisi işini diye,çatladığın kadarda oldu bu gezi,çamur,kar,buz ne ararsan mevcuttu.Orman geçişleri için orman muhafaza memuru ahmet,yol çevirmeleri için tonguç,batarsan çekmek için ufuk abi hepsi iyi fikir ama okşan off road kraliçesi ona araba ittirilmez ancak co pilotun yapabilirsin yada okşan fm den istek parça isteyebilirsin.Zaten duyduğuma göre oda emekliye ayrılacakmış artık ;D ;D ;D ;D ;D.com' Alıntı:Ben bunu saymıyom bana ne oynamıyom işte adaletmi bu biz gidip öğrenci servisi kullanalım millet arazide keyif yapsın çatur çutur çatladım bende kızdım alacam yanıma tongucu ahmeti hakanı ve okşanı batarsam çıkarsın diye ufuk abiyi basıp gidecem en rezil çamurun içine debelenip durayım saplanırsak okşan itsin çıkarsın arabayı ;D ;D ;D
ceranus' Alıntı:Merhaba Alpay, aracında ki eksikler gün geçtikçe ve arazi içinde kullandıkça daha iyi fark ediliyor, keşke katılsaydın, bir sonrakine bekleriz artık..
ceranus' Alıntı:18- Barış binek araç Off-Roada yetişemedi ve katılamadı..