Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 314
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,130
Ynt: Gezenbilir Ankara; Elmadağ Off-Road Etkinliği (13 Aralık 2009)

Foto

DSC02363.jpg

DSC02364.jpg

DSC02366.jpg

DSC02376.jpg

DSC02379.jpg

Etiketler

kar'da yağmak için bizim yemek saatimizi bekledi sanki:smiley:))))

Arkadaşlar fotolar bu kadar umarım beğenirsiniz. 1-2 tanede video var ama onları nasıl atıcağımı bilmiyorum :( yardımcı olurmusunuz...

arsamax' Alıntı:
Arkadaşlar fotolar bu kadar umarım beğenirsiniz. 1-2 tanede video var ama onları nasıl atıcağımı bilmiyorum :( yardımcı olurmusunuz...
Cenk,aramıza hoşgeldin....Resimlerin özellikle gece fotoların çok iyi oldu,ben çekememiştim ;) ....

Teşekkür ederim Ferdane Hanım, aranızda olmak ve sizleri tanımaktan çok mutlu oldum. Fotoları elimden geldiği kadarıyla çekmeye çalıştım ama 2.kısımda hava şartları fena :smiley: olduğundan ancak bu kadar çekebildim. Videoyu nasıl atıcam, güzel çıkmış :smiley:

guzel bır gezı olmus.herkes kutlarını dokmus ;)
paylasım ıcın tesekkurler...

Can, sana tekrar geçmiş olsun, talihsizlik oldu, stepnenin sorun çıkarmaması iyi oldu bu arada, taşlar yolda acayip sivriydi çünki..Barış fotoğrafları ne zaman yükleyecek, onda da çok güzel kareler var..

jan' Alıntı:
benım fotolar yrn akşam eklerım siteye yrn lastık bakıcam da bütün gün, lastiğimi yardımda :eek: :eek:

gitti güzelim lastik :mad:

Merhaba Alpay, aracında ki eksikler gün geçtikçe ve arazi içinde kullandıkça daha iyi fark ediliyor, keşke katılsaydın, bir sonrakine bekleriz artık..

alpay06' Alıntı:
Herkes baya eğlanmiş anlaşılan tanışam fırsatımız olmadı ama en kısa zamanda sizlerle beraber bir etkinlikte beraber olmayı istiyorum.Aracımda bir iki eksik var ama en kısa zamanda halledip geleceğim çamurlara bulanmaya gerçi resimlerden gördüğüm kadarıyla sorun teşkil etmezdi ama olsun,enkısa zamanda tanışmak dileğiyle.

Diğer resimleride sabırsızlıkla bekliyorum.

Cenk, aramıza katıldığın için teşekkürler, hoşgeldin, videoları phpthobucket programını kullanarak yükleyebilirsin..Fotoğraflar için teşekkürler..

arsamax' Alıntı:

Ben bunu saymıyom bana ne oynamıyom işte adaletmi bu biz gidip öğrenci servisi kullanalım millet arazide keyif yapsın çatur çutur çatladım bende kızdım alacam yanıma tongucu ahmeti hakanı ve okşanı batarsam çıkarsın diye ufuk abiyi basıp gidecem en rezil çamurun içine debelenip durayım saplanırsak okşan itsin çıkarsın arabayı ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Ben bunu saymıyom bana ne oynamıyom işte adaletmi bu biz gidip öğrenci servisi kullanalım millet arazide keyif yapsın çatur çutur çatladım bende kızdım alacam yanıma tongucu ahmeti hakanı ve okşanı batarsam çıkarsın diye ufuk abiyi basıp gidecem en rezil çamurun içine debelenip durayım saplanırsak okşan itsin çıkarsın arabayı ;D ;D ;D
Abi sana o kadar dedim birine devret şu öğrenci servisi işini diye,çatladığın kadarda oldu bu gezi,çamur,kar,buz ne ararsan mevcuttu.Orman geçişleri için orman muhafaza memuru ahmet,yol çevirmeleri için tonguç,batarsan çekmek için ufuk abi hepsi iyi fikir ama okşan off road kraliçesi ona araba ittirilmez ancak co pilotun yapabilirsin yada okşan fm den istek parça isteyebilirsin.Zaten duyduğuma göre oda emekliye ayrılacakmış artık ;D ;D ;D ;D ;D

Bu arada kezban öbür geziye kocaman bir tepsi baklava getirecekmiş,söz verdi.Kezbancım bülbülün çektiği dili belasıymış,gece millet acıkmış ve üşümüşken ev baklavası dermisin.Artık ellerinden öper ;D ;D ;D

ceranus' Alıntı:
Merhaba Alpay, aracında ki eksikler gün geçtikçe ve arazi içinde kullandıkça daha iyi fark ediliyor, keşke katılsaydın, bir sonrakine bekleriz artık..

Umarım birdahaki sefere aranızda olmayı bende istiyorum teşekkürler.

ceranus' Alıntı:
18- Barış binek araç Off-Roada yetişemedi ve katılamadı..

Yoo yetiştiiimm... Eren ile beraber bir saat kadar oynadık çamurda ve tepelerde canııııım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR