Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 723
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,746
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

Kerim bravo sana CJ in o çıkışının fotoğraflarını alamamıştık, sen videosunu gönderdin teşekkürler...

Ayrıca senin aracın zor durumunu ne kadar anlatsakta kabul etmiyordun araç içindeyken, allahtan Mustafa Abi olaya el koydu da sadece vinçlemeyle kurtardık aracı. ama gerçekten çok zor pozisyonda kaldık ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Mustafa abiye
bize gösterdiği konukseverliğe,
tam donmak üzereyken açtığı Landbar la içimizi ısıtmasına.
öncülük yapıp bizi dereden bir o yana bir bu yana geçirmesine.
Benim araç derede devrilmeye yakın bir pozisyonda kalınca beni hiç riske sokmadan vinçlemesine
burdan ayrıca çok teşekkür ederim

Sevgili Kerim birlikte olmak benim içinde çok keyifli idi, bende çok teşekkür ederim, etkinliğin en güzel tarafı sağ salim bitirmek ve keyifle evlerimize dönmektir, ne mutluki bizde bunu hep birlikte başardık, selam, sevgiler,

th_28122008020.jpg

th_28122008019.jpg

th_28122008013.jpg

Süper Kerim videolar çok güzel olmuş :smiley:

Evet sıra bende , fotoğraflara devam ediyorum

Ortabereket017.jpg

Ortabereket018.jpg

Kağan'ın syncrosu
Ortabereket019.jpg

Kar şiddetle yağıyor
Ortabereket020.jpg

Videolar süper!.. Ellerinize sağlık!.. : )

Bu çamlardan en az 20 tanesini ben dikmiştim :smiley:
ortabereket049.jpg

ortabereket050.jpg

ortabereket051.jpg

ortabereket052.jpg

Yol fotoğraflarını çok severim :smiley:

Kovoyumuz çok güzeldi :smiley:

Yol boyunca kar hiç durmadan yağdı...

Çok süper Yavuz :smiley: Ben hala yol fotoğraflarını yüklüyorum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR