Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 723
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,755
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

hım abi desene biraz daha beklicek videolar için neyse bu güzel fotolarla şimdilik idare edicez sağolasın yüklediğin için : )

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

Alıntı Onur (fastjunke) : Kerim abinin farketmediği fatih arkadaşımız bu fotoğrafı çektikten sonra ayaş sağlık ocağına kaldırılmıştır
Onurum şükürler olsunki böyle bir olay olmadı Allah tan. :smiley: Fotoğrafın öncesinde kerim Üstadla konuşmuştuk :smiley:

Alıntı Eren (erenatac) : Aman Fatih sen bize lazımsın
Saygılar sevgiler sunarım Erenim :smiley:

İlyas Üstad, Arabanın tamponuda park yerinde konuşmuştuk hatırlarsan. Çok geçmiş olsun.

İlyas çok büyük geçmiş olsun, gerçekten ucuz kurtulmuşsun, çocuklara bir şey olmaması mucize....

Yollar gerçekten cam gibiydi, sürekli kazalı araçlar, üstelik zincirleme kazalar gördük eve gelene kadar, bizim evin önünde olan rampada bırakılmış olan araçlar diğer araçlar tarafından çarpılarak hasarlanmıştı, çarpan kaçmış , çarpan kaçmış ...

Çok önemli bir konu yapılan kazalar da trafik sigortası zaten ödeme yapıyor ne varda kaçıyorsunuz, yazın plakanızı bırakın aracın camına, dürüstlük nasıl bir şeydir sorgusu yapmamız gerekiyor yurdum insanına ...

zerrin abla herkez sen gibi düşünemiyor görüyorsun herkez kriz var die işler durgunluğundan adamın düşüncesi yanlış olarak benim arabamı yaptırdımda vurduğum arabanın kini nasıl yapım gibisinden düşünüyor!! : )

ceranus' Alıntı:
Yola çıktık artık

Çok güzel bir gezi olmuş ellerinize ve tekerlerinize sağlık işte bu......
Ortabereket012.jpg

Ortabereket013.jpg

Ortabereket014.jpg

mrb. arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekür ederim topluca yazıyorumki arkadaşların fotolarının arasına girmesin yazılarım die, özetle 2 çocuga bişey olmasın diye aracı bi nevi feda ettim rampayı bi görseniz çok dar araba bide yan dönünce 2 taraftada araçlar var park halinde ortalarından yan geçtim artık yaptırıcaz ama kaskom yok trafik sigortasıda ödemez bilmiyom bakalım bi formul bulcam artık yada bi süre böyle bincem FATİH tampondan konuştuk da ön tampon gitti kardeşim şansa arka degil :smiley: ya hiç bişey yanmıyomda böle pisi pisine kaza nası yaparım ona çok canım sıkılıyo ne kazaları atlattık nelerden kurtarduk ben kendimede yediremedim bu kazayı bu anlamdaki tek teselim arabayı yan gidereken öbür araca arkasından vurmamak, yani bi insan bu kadar kontrpide bırakılabilir araba yan degilde ön veya geri geri gitse yada toprlam şansım olsa takcam vitese bırakcam yokuş aşaga kurtarcam takıp ama olmadı neyse allah beterinden saklasın nedim tekrar hepinize teşekür eder selamlarımı sunarım

İlyas çok geçmiş olsun.
Cana bir şey olmaması en önemlisi.
Gerisi bir şekilde halledilir.

kerim abi teşekür ederim, dedigin gibi cana gelmesinde gerisi halediliyo zaten olan oldu artık yapacak bişey yok hayırlsı olsun görüşmek üzere selamlar

Arkadaşlar merhaba , videoları nihayet aktardım ama ayıklamakve editlemek zaman alacak, bazıları sadece karanlık ve ses var , bazılarında kamera açık unutulmuş sadece yeri çekmiş yine konuşmalar var (dedikodu kayıtları elimde ;D) bunun yanında süper videolarda var ama ebatları biraz fazla büyük düzenleyip göndericem, gündüz vaktim olmuyor gece koyarım, 50-60 kadarda foto var onlarında bu gece koyarım.

Selamlar

discovery-V8' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba , videoları nihayet aktardım ama ayıklamakve editlemek zaman alacak, bazıları sadece karanlık ve ses var , bazılarında kamera açık unutulmuş sadece yeri çekmiş yine konuşmalar var (dedikodu kayıtları elimde ;D) bunun yanında süper videolarda var ama ebatları biraz fazla büyük düzenleyip göndericem, gündüz vaktim olmuyor gece koyarım, 50-60 kadarda foto var onlarında bu gece koyarım.

Selamlar

Yavuz bende akşam izlerken farkettim, kamera açık unutulmuş güzel muhabbetler var :smiley: sana kolay gelsin epey uğraşman gerekiyor,

Yavuz kolay gelsin sana, ama şu konuşmaların olduğu çekimleride dinlemek isteriz sanırım hepimiz ;D

Kamera ile ilgili kısımda makineyle yeni tanışmış olmamın eksikleri oldu. Artı kamerayı bırakıp yardıma gittiğiiz yerlerde oldu. Oralarda açık kalmış olabilir. Alel acale aktarım ve çekim olduğu için lüzumsuzları silme şansımda olmadı. Fakat İlerleyen dakikalarda cihazın fonksiyonlarını ve yapabileceklerini kavramama Off-road araçlarınında ekstra performanslarıda eklenince sanıyorum seyre değer bir iki görüntü çıkıcaktır. Kayıt kısmında yapılan hatalardan dolayıda ayrıca özür dilerim.

Bir Özürde Eratec ( Eren Üstada) sıkı bir rampa tırmanma performansı vardı onu çekemedim :(

erenin videosunda montaj var lütfen sansürlemeyelim

Mustafa abiye
bize gösterdiği konukseverliğe,
tam donmak üzereyken açtığı Landbar la içimizi ısıtmasına.
öncülük yapıp bizi dereden bir o yana bir bu yana geçirmesine.
Benim araç derede devrilmeye yakın bir pozisyonda kalınca beni hiç riske sokmadan vinçlemesine
burdan ayrıca çok teşekkür ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

SON KONULAR

Geri