erturk77' Alıntı:ilyas geçmiş olsun...
dün bağlum felaketti , bir de rüzgarla beraber yolllarda tümsekler oluşmuş, tam bir off-road bistini andırıyordur, bizde şimdi 4*4 gaza geldik hiç durmadan daldım her tarafa benim Tipo oldu Yavuz abinin discovery , ;Dbata çıka eve ulaştım.benim çıktığım yerlerde hiç bir araba çıkamamış kalmıştı, yolda, binanın önünde tek araç benimdi. ;D
Sabah arabayı nasıl çıkardın buraya diye sordular, çektirdinmi? felan dediler.Yavuz abiyi arıyacaktım ama çeksin diye. ;DDedim bu saatte ayıp olur adamcağız bıktı araba çekmekten ;D
ertürk abi desene 4x4larla olmak seni gaza getirdi bi an senin tipo 4x4 oldu ha : ) iş bizde bunu istiyoruz abi 4x4 olmasada o yürek olsun yeter : )
ceranus' Alıntı:Muhteşem bir havada (sürekli kar yağdı), süper bir Ankara Grubuyla birlikte gerçekten kelimelere sığmayacak kadar güzel ve keyifli bir Off-Road etkinliğini sorunsuz olarak gerçekleştirdik
Katılan ve katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma çok çookkk teşekkürler ediyorum...Ayrıca Mustafa Abiye bu güzel köyünü bizlerle paylaştığı ve hepimize önderlik ettiği için çok çoookkkk teşekkürler ediyorum![]()
ceranus' Alıntı:Sevgili arkdaşlar sizlerle birlikte olmak benim içinde keyifti, emeği geçen herkese teşekkürler
Muhteşem bir havada (sürekli kar yağdı), süper bir Ankara Grubuyla birlikte gerçekten kelimelere sığmayacak kadar güzel ve keyifli bir Off-Road etkinliğini sorunsuz olarak gerçekleştirdik
Katılan ve katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma çok çookkk teşekkürler ediyorum...Ayrıca Mustafa Abiye bu güzel köyünü bizlerle paylaştığı ve hepimize önderlik ettiği için çok çoookkkk teşekkürler ediyorum![]()
Geçmiş olsun,ilyasfb' Alıntı:iyi geceler arkadaşlar bügün için herkeze ayrı ayrı çok çok teşekür ediyorum güzel bigündü ama sonu benim için biraz kötü oldu evime kadar çok rahat geldim tam evimin oldugu sokaga giricem yokuşu kaptırdım çıkıyorum bi baktım sol çaprazımdan 2 çocuk kayarak geliyo poşetle altıma gircekler hemen direksiyonu saga kırdım ve araba bayır da yan durdu başladı yan yan aşagı hızla gitmeye arkada park haline olan araçlar var hemen vitesi 2 takıp karşı kaldırıma vurdurup geri gelmeye çalıştım ve vurmanın ivmesiyle az bi yön saglıyabildim kendime baktım araç hızlandı gene park halindeki araca yan yan arkasından giricem istopta etmezmi hemen geri vitese takıp vurdurmamla yan vurmaktan saniye farkla kurtuldum azda bi motor fireni yapma imkanım oldu ama herşey saniyeler içinde olunca yan vurmaktan kurtuldum ama sag ön çamurlugun bi kısmı ezildi tamponumda çatladıen azından yan vurmaktan kurtardım yandan girsek 2 arçta gidicekti bide suçlu olcaktım sürttügüm araçta bişey yok ticari taksi şahin olmasına ragmen bişey olmadı hayret ettim herhalde geri vitese anında takıp motor fireni yapmak istememin faydası oldu aracımı aşaga sokaga bıraktım geldim bi baktımki aynı yerde 2 araçta direge vurmuş camı filan kırık ölece brakmışlar yokuşta durdunmu bitti olay zaten kaya kaya cam gibi yapmış çocuklar haytımda hiç kaza yapmamıştım buda ilk oldu galiba ama gene zararı kendime oldu 2 çocugun yüzünden bi çamurluk bide tamponumuz gitti hayırlısı olsun her işte bi hayır vardır bişey diyemiyorum daha kötüsüde olabilirdi hayır gün boyu onca arazıde nerlere gittik bi kıytırık rampada olana bak ya moral filan kalmadı yani,yok 4 çeker bi suzuki şart oldu canım biraz sıkıldıgından fotoları yarın yüklicem kusura bakmayın pek keyfim yok görüşmeke üzere
discovery-V8' Alıntı:Arkadaşlar videoları tam 120 dakikadır carpc den eve aktarmaya çalışıyorum, daha 196 dakika var diyor , bu gece bu iş zor daha edit edilecek gönderilecek, ama muhteşem videoelar çekilmiş geldikçe bakıyorum daha fotolara bakamadın ve yorgunluktan bayılmak üzereyim sabah 05:00 da görüşürüz.
Nick imi HIZIR olarak değiştiriyor tüm katılan arkadaşlarıma MKG abime çok çok teşekkür ediyorum, Katılmayanlar böyle kar böyle etkinliği birdaha zor blurlar, 15 km lik yol kaç saat sürdü öle yaw ;D
Selamlar iyi geceler