Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 723
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 84,934
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2

Biri Kamikazemi dedi.?

Ya bu arada ABD ye bir CB siparişi verdim . ABD den gelen PMR ların frekansları Türkiyede satılanlarla tutmuyor. Jeton yeni düştü CB nin tutarmı acaba.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2

CB tutar ama AM/FM ayracı olursa daha iyi olur , olmazsada bişey olmaz.

Selamlar

Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

Yok abi, çok sakin bir arkadaştı... Yerde sakindi..... bende anlamamıştım Defender Defender dedikleri bu mudur diye...

umutcelikel' Alıntı:
Hah işte ....Bizde onu konuşuyorduk. Şöför HARDmıydı bakabildin mi abicim? ;D ;D ;D

Ynt: Gezenbilir Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği (28 Aralık 2008)

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Biri Kamikazemi dedi.?
kerim abi suzikinin tirmanis videosunu hala bekliyorum sende oldugunu sylemistinn
bir iki debelenme videosu var ama ciktiginida gorelimm lutfen ;D

Bende de debelenme videosu var .çıkışı kaçırmışım.
istersen yükleyeyim.

Jeepcj7' Alıntı:
Yok abi, çok sakin bir arkadaştı... Yerde sakindi..... bende anlamamıştım Defender Defender dedikleri bu mudur diye...

Orkun sen uzaktan gazel okuyorsunda, Umutun koordinatlar bende var 10-15 km uzağımda, gece bağlar çekerim benim kapının önüne japon takozunu , zaten benim ufaklık bayılıyor o takoza tövbe vermez geri ;D ;D ;D

Sizi bitiren yan sanayi akslar ve parçalar ;D
(inşallah)

Spitfire, Zero'lara karşı... aman dikkat güneş tarafından Mustang'ler gelmesin hepinizi indirirler ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Orkun sen uzaktan gazel okuyorsunda, Umutun koordinatlar bende var 10-15 km uzağımda, gece bağlar çekerim benim kapının önüne japon takozunu , zaten benim ufaklık bayılıyor o takoza tövbe vermez geri ;D ;D ;D
Hmmmm takoz ha???
Elbet 3 vakte kadar Disco biyerinden mekanik sigortasını attırır ve beni ararsın sen... ;D

Bende de debelenme videosu var .çıkışı kaçırmışım.
istersen yükleyeyim.
bence bu kadar debelenme yeter ;D
daha fazla utandirmayin benii

Bende öyle düşünmüştüm .
Yavuz yeterince koydu zaten.;D

umutcelikel' Alıntı:
Hmmmm takoz ha???
Elbet 3 vakte kadar Disco biyerinden mekanik sigortasını attırır ve beni ararsın sen... ;D

;D ;D ;D Taksiye binerim artık, ingiliz olanını bulabilirsem ;D ;D

Bende öyle düşünmüştüm .
Yavuz yeterince koydu zaten.;D

Başka yoktu olanı koydum valla, utanacak bişey yok ben oradan vinçle çıktım ;D

günaydıın arkadaşlar ışıl jüri oluruz demişsin de biliyon izde 4 çeker yok boş hangisiyse ona biniyozz valla işimiz zor hangisine puan versek acaba

İşte gerçek İngiliz ;D

discovery-V8' Alıntı:
.... utanacak bişey yok ben oradan vinçle çıktım ;D

SON KONULAR - FORUM