Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 179
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,897
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

yoksa yağmurdan kaçanlarmı var liste azalmış

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

Pazar günü yağış yok arkadaşlar, hava açık, biraz serin, açık arazide soğuk daha fazla hissedilebilir, bu nedenle kalın giyinmekte fayda olacak.

Erturul Bey katılamayacağınıza üzüldüm, en yakın zamanda sizi de bir etkinliğimizde aramızda görmek isteriz.

Bülent Kök, artık gelmeye çalışırım değil, geliyorum demelisin, bekliyoruz mutlaka ;D

Mustafa Arslankurt, gireceğimiz parkurun bir bölümünde lastikleriniz ve standart araç olmanız nedeniyle ciddi sıkıntı yaşayabilirdiniz, bu nedenle en doğru kararı vermişsiniz, en kısa zamanda sizlerin de katılabileceğiniz bir başka etkinlikte bir araya gelebilmeyi umut ediyorum.

Can şimdiden teşekkürler odunlar için :smiley:

VARHUB' Alıntı:
Yaw Kerem sağolasın, daha iyileri senin olsun. Gezide görüşürüz, kimler aklıma girdi sana teker teker anlatacağım kardeş. ;D ;D

Ha bu arada senin şu LADA'yı satalımda şööle güzelinden bir ZJ alalım be :D ;) ;D ;D ;D ;D ;D
anlat analt da uzak durayım onlardan :smiley: zj hem büyük hem çok konforlu abi gitmez bana :smiley: defender olabilir ama bak :smiley:

can, dün sen görmüştün beni değil mi? alpten duydum, teşekkürler aradığın için, önemli bir şey yoktu (yoktu derken frenlerim kilitliydi ilerlemiyordu alet o ayrı:smiley: ), anlatırım etkinlikte :smiley:

ceranus' Alıntı:
Mustafa Arslankurt, gireceğimiz parkurun bir bölümünde lastikleriniz ve standart araç olmanız nedeniyle ciddi sıkıntı yaşayabilirdiniz, bu nedenle en doğru kararı vermişsiniz, en kısa zamanda sizlerin de katılabileceğiniz bir başka etkinlikte bir araya gelebilmeyi umut ediyorum.
Zerrin Hanım,
Burdan çıkarken treking grubunun Işıkdağı etkinliğine kaydoldum.Ancak sizi orada da katılımcı olarak gördüm. ??? ???Eğer ona iştirak ederseniz yukardaki umudunuz gerçekleşir. ;D ;D

Mustafa Bey, maalesef sadece Off-Road etkinliğine katılabiliyorum, dizimdeki rahatsızlık nedeniyle henüz uzun mesafe yürüyüşlerime başlayamadım, Facebook'da destek amaçlı bir işaret koydum, çünkü aklım katılalanlarla birlikte olacak, size iyi yürüyüşler diliyorum, parkur güzel, Işık Dağı zaten güzel :smiley:

Kerem, aracını yükseltmişsin hayırlı olsun :smiley:

wastiee' Alıntı:
can, dün sen görmüştün beni değil mi? alpten duydum, teşekkürler aradığın için, önemli bir şey yoktu (yoktu derken frenlerim kilitliydi ilerlemiyordu alet o ayrı:smiley: ), anlatırım etkinlikte :smiley:

Evet Kerem ben gördüm ama duramadım karşı şeritten gördüm senı telefonunda yok bende alp e söledim.

iyi bari fazla büyük bi durum yokmuş ,şimdi alet yürüyodur .yanında fazladan sigorta getir ne olur ne olmaz .

Arkadaşlar bir önerim var.Acaba mangal olayından vazgeçsek de sadece yol gitsek yani offroad yapsak.Herkes sandiviçlerini falan getirse.Çünkü mangalda çok zaman geçiyor.Birde araçlar arıza yapar,batar,lastik patlar vs.Eve dönüş çok geç olabiliyor.Hava da soğuk zaten mangalda üşüyeceğimize çamurla boğuşalım ne dersiniz? Mangalı daha sıcak günlere saklıyalm ;)

Arkadaşlar kahvaltı düşünüyor erken saatte Tolga senin dediğinde olur gibi gidenlerin iştişaresine bakalım :smiley: ;) :D 8)

Ömer geliyorsun yani ;D

Hele şükür bizde kayıp ilanı vermiştik gazetelere :D

;D ;D ;lastik patladı şöför ağladı.

Ben önceki mesajımda gelmeme ihtimalim olduğunu söylemiştim. adımıda listeye eklememiştim...

Sağolun, adımı listeye eklemişsiniz,
ama, maalesef,
Çok büyük olsalıkla katılamayacağım...

Cumartesi geç saatte netleşecek durumum.
Görüşemezsek iyi eğlenceler...

Selamlar...

teşekkür ederim zerrin, açılışını bu pazar yapacağım :smiley:

ceranus' Alıntı:
Kerem, aracını yükseltmişsin hayırlı olsun :smiley:

jan' Alıntı:
Evet Kerem ben gördüm ama duramadım karşı şeritten gördüm senı telefonunda yok bende alp e söledim.

iyi bari fazla büyük bi durum yokmuş ,şimdi alet yürüyodur .yanında fazladan sigorta getir ne olur ne olmaz .
hehehe abi hala daha senin aldığın aynı sigortalar duruyor yedek olarak torpidoda :smiley: alet çantasına bile aktarmadım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri