Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 179
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,919
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

.com' Alıntı:
Üstadım

Aslında listeye en başından beri ismimi yazmıyorum çünki aklımda başka bir şey vardı nasılsa ekip yabancı değil buluşma yeri de uzak değil iner çaktırmadan katılırım aralarına diyordum. Ama bir süredir benim makine yolda gezinme yapıyordu ve bu da canımı sıkıyordu sebebini araştırdım Ön ve Arka Salıncak Burç Takımında olan lastik fişekler dağılmış araştırmalar sonucu kalıcı bir çözüm buldum onu hallediyorum İstanbul Ulus Otomotivden parçalar ancak bu sabah geldi ve makinenin işi bitmedi yetişmedi yani citroene kaldık onla da değil dere geçmek asvaltta gitmeye korkuyorum sanki yerde oturuyorum ;D ;D ;D

Kısmet diğer etkinliklere

En kısa zamanda makinanın sorununu gidermeni. diğer bir etkinlikte, tekila eşliğinde laflamaya devam etmemizi diliyorum.

Selamlar,

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

Yavuz, şimdi yoldan ayrılacağımız yeri tam bilemediğim için Bülent' inde shelle gelmesi daha iyi olacak.

Parkuru değiştirdim biraz sürpriz sabah anlatacağım ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
bülent bey zerrin hnm'la görüelim yoldan direk gelecekseniz eğer kayaştan gireceksek oraya kadar yormayalım bir daha sizi. Kyaşta buluşalım.

Özcan Abi oldumu şimdi, PMR telsizleri de yeni almıştın, deneyecektik;D

Bir daha ki sefere diyelim artık..

Zakof' Alıntı:
Arkadaşlar çok istememize rağmen büyük ihtimalle yarınki geziye katılamayacağımızı bildirir. Katılan bütün dostlara sıkıntısız keyifli bir gezi dilerim.

Bir daha ki etkinlikte görüşmek üzere,

Selamlar,

Sürprizi söylemek zorunda kalıyorum yaws ;D Parkura tersten gireceğiz, Akçaali'ye en son uğrayacağız elbette ;D ;D

Evet süt ve yoğurt var, almak isteyen arkadaşlar kaplarını yanlarında getirsinler, yalnız eve hiç girmeyeceğiz dışarıdan halledeceğiz bu defa ;D

VARHUB' Alıntı:
Ya Zerrin sürprize gerek yok, parkur olmuştur yaw :D ;D

Akşam gene yoğurt süt var mı ??? ??? ;D ;D

Zakof' Alıntı:
En kısa zamanda makinanın sorununu gidermeni. diğer bir etkinlikte, tekila eşliğinde laflamaya devam etmemizi diliyorum.

Selamlar,

Makine pazartesi günü servisten çıkıyor yaptığım işlemleri size detaylı anlatırım özellikle ZJ sahibi herkese tavsiye ediyorum tekilalı olaya gelince o mutlaka olacak biz buradayız üstadım ;)

Sabah görüşmek üzere hepinize iyi geceler arkadaşlar :smiley:

ceranus' Alıntı:
Özcan Abi oldumu şimdi, PMR telsizleri de yeni almıştın, deneyecektik;D

Bir daha ki sefere diyelim artık..

Evet Zerrin , haklısın deneyecektik.

Bir daha ki gezide deneriz diyelim. Size keyifli, sorunsuz, eğlenceli bir gezi dilerim.

Selamlar,

.com' Alıntı:
Makine pazartesi günü servisten çıkıyor yaptığım işlemleri size detaylı anlatırım özellikle ZJ sahibi herkese tavsiye ediyorum tekilalı olaya gelince o mutlaka olacak biz buradayız üstadım ;)

Hadi bakalım, en kısa zamanda görüşmek üzere .

selam arkadaşlar yarın bende geliyorum dilerim güzel zaman geçiririz sabah görüşmek üzere

bekleriz.

Günaydın arkadaşlar, hava güneşli, çok güzelbir gün olacak, yağmur nedeniyle gelemeyecek olanlar varsa hiç durmasınlar hemen toparlansınlar gelsinler ;) ;D

Güzel bir etkinlik olmasını diliyor,bol resim bekliyoruz. ;)

ceranus' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar, hava güneşli, çok güzelbir gün olacak, yağmur nedeniyle gelemeyecek olanlar varsa hiç durmasınlar hemen toparlansınlar gelsinler ;) ;D
Günaydın Zerrinciğim,güle güle gidin yoğunluğum nedeni ile gelemiyorum(hatta gelemiyoruz ağabeyim ve yeğenim) başka bir sefer inşallah .... :(

Günaydın Ferdaneciğim, keşke gelebilseydiniz, güzel dileklerin için teşekkürler, bol fotoğraf çekebiliriz umarım :smiley:

Sivas'tan gelen arkadaşlarımız , Bülent ve ekibi sağ, salim Ankara'ya ulaşmışlar, buluşma noktamızda bizi bekliyorlar ..

Hoşgeldiniz arkadaşlar :smiley:

01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi)
02- Mustafa Tezel (3 kişi) Suzuki Vitara, Ms lastik, telsiz, kürek, vs.vs.
03-Tolga ve Meltem (2 kişi) G.Vitara,At lastik,telsiz
04- Can Pektaş (1 kişi) Hyundai Galloper ,Mt lastik,telsiz (yıne iş durumuna göre son dakka değişiklik olabılır)
05- Bülent Koçoğlu (2 kişi) Suzuki Vitara
06- Gülen ve Özcan (2 kişi) ZJ, AT lastik, U kilit, Strap, Kürek, ve alınacak pmr.
07- Murat (VARHUB) (2 kişi) ZJ, BF-AT, PMR, CB Telsiz, balta+kürek+testere(üçü bir arada) , mangal + kömür vs. vs. vs.
08- Eren BALABAN (eratech) (2 kişi biri ben biri Murat) CJ-5, MT lastik, U kilit, Strap, kürek, balta, PMR, CB, dif kilit vs. vs.
09- Serdar Karakuş (3 kişi) Jeep KJ MT, U kilit,Starp, vinç vs. vs.
10- Alfonse (1 Kişi) ZJ, MT, PMR Telsiz
11- Kerem (wastiee) (2 kişi) Niva, MT, CB telsiz, hijack, ve bu gezinin vurgusu: yükseltme
12- Ömer Günay (2 Kişi) Toyota 4 runner
13- Kerem (Flying Surfer) (4 kişi) ZJ, AT lastik, U kilit, Strap, Kürek, PMR.
14- Yavuz Çeliklel (2 Kişi) Suburban, MT, Strep,PMR,....
15- Arda&Ufuk OZCELIK (2kisi) Suzuki Vitara
16- bülent KÖK (3 kişi) Defender MTlastik hi-jack PMR CB vinç vs.vs.vs.
17- Lazoğlu (? Kişi) ?
18- Ecmail ve Tuncer Rehberlerimiz :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri