Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 179
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,919
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

cihanülker' Alıntı:
mangalsız ,ateşsiz offroad etkinliği olurmu yahu ,yakın ateşinizi güzel güzel ohh ,gelsin sucuklar ,köfteler , :D

Baba senin elin gelir artık, bak böyle çamur bööle su, yoh yoh senin elin gelir ;D ;D ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği Duyurusu (07 Mart 2010)

ceranus' Alıntı:
Adı üstünde sürpriz işte ;D

Ya Zerrin sürprize gerek yok, parkur olmuştur yaw :D ;D

Akşam gene yoğurt süt var mı ??? ??? ;D ;D

VARHUB' Alıntı:
Baba senin elin gelir artık, bak böyle çamur bööle su, yoh yoh senin elin gelir ;D ;D ;D

muratçım esasında çok istiyorumda , haftaya karsa gidiyoruz biliyorsun ,fazla riske girmeyeyim , araba çok lazım , birde yarın garajdan malzemeleri çıkarıp hazırlayacağım ,hafta arası çok yoğunuz genelde başkada zaman kalmıyor ,bu sebeblerden dolayı zor gözüküyor ,size iyi eğlenceler dilerim ,görüntülerle avunacağım artık :D

Doğru sizin Kars gezisi vardı, okumuştum. Haklısın ya, strese hiç gerek yok, ne diyeyim artık ıslatma ayinini ;D başka bir zaman yaparız. Bu arada çok sıkı ayin oluyormuş ;) :D Tolga'dan duydum ;D ;D 3'ü bir aradaya hayran kaldım ;D ;D ;D ;D

VARHUB' Alıntı:
Doğru sizin Kars gezisi vardı, okumuştum. Haklısın ya, strese hiç gerek yok, ne diyeyim artık ıslatma ayinini ;D başka bir zaman yaparız. Bu arada çok sıkı ayin oluyormuş ;) :D Tolga'dan duydum ;D ;D 3'ü bir aradaya hayran kaldım ;D ;D ;D ;D

tolgaya yarın dikkat edin gözlerde bir ayarsızlık vardı , :D :D , BİRDE melteme dayılık yapıp duruyordu bakalım yarın ne yapacak :D :D :D :D

cihanülker' Alıntı:
tolgaya yarın dikkat edin gözlerde bir ayarsızlık vardı , :D :D , BİRDE melteme dayılık yapıp duruyordu bakalım yarın ne yapacak :D :D :D :D

Ayıp ettin baba, aramıza alırız, ne olur ne olmaz, dengesini felan kaybeder ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:

Yaw gitmeyin Tolganın üstüne aslan gibi kazak erkek olacak kardeşim ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
özcan bey bu havada çok iyi olacaktı macera. Ben tam gazdayım ;D ;D ;D ;D

Lastikleri değiştirdiysen bu oldukça zor parkurda bu sefer biraz rahat olursun. Geçen gezideki lastiklerle gelirsen yine zorlanırsın diye düşünüyorum. Her ne şekilde olursa olsun senin için sorunsuz, keyifli, eğlenceli bir gezi olsun.

cihanülker' Alıntı:
tabi tabi necmicim 2 shut tekiladan sonra ,olur olur .D

Ben Tolganın yanında sürekli tekila bulundurmasını sağlarım ama sonra Meltem Tolgayı ne yapar bilmiyorum

Şaka bir yana şu Kars işini bitirinde dönüşte bol tekilalı bir etkinlik yapalım ;D ;D ;D

VARHUB' Alıntı:
Baba olmadı ya, yarı yolda bıraktın bizi :-\ Hani parkuru beraber bir daha geçecektik :'(

;D ;D ;D ;D ;D ;D Hayırlısı abi, bir dahaki sefere. Bende bugün arabanın önüne ve arkasına hookları taktım.

Kızımız üniversite sınavına hazırlanıyor bu sene. Hem hafta içi hemde hafta sonu dersaneye gidiyor. Bu yüzden bugüne kadar hiçbir etkinliğe gelemedi zaten. Her Pazar günü dersaneye bırakıp kaçmak ta içimize sinmiyor. Öte yandan Gülen' de bulutlu ve yağmurlu hava üstelik çok çamurdan pek hoşlanmadığından bu geziye katılamayacağız. Bir başka etkinlikte buluşuruz diyelim.

Ön ve arka hooklarının aksesuar olarak kalmasını, ihtiyaç duymamanı dilerim.

Selamlar,

Zakof' Alıntı:
Lastikleri değiştirdiysen bu oldukça zor parkurda bu sefer biraz rahat olursun. Geçen gezideki lastiklerle gelirsen yine zorlanırsın diye düşünüyorum. Her ne şekilde olursa olsun senin için sorunsuz, keyifli, eğlenceli bir gezi olsun.

o lastiklerle bir kere yeni araba gazıyla girilir abicim.bakalım 35 lerle neolacak.

.com' Alıntı:
Ben Tolganın yanında sürekli tekila bulundurmasını sağlarım ama sonra Meltem Tolgayı ne yapar bilmiyorum

Şaka bir yana şu Kars işini bitirinde dönüşte bol tekilalı bir etkinlik yapalım ;D ;D ;D

ok dir anlaşıldı :D

.com' Alıntı:

Geziye katılmayacakmısın Necmi ? Bu etkinlikte de tekila olmaz diye bir şey yok. Kaçırma derim, mükemmel bir parkur. :eek: :eek: :eek:

Selamlar,

yavuz-çelikel' Alıntı:
o lastiklerle bir kere yeni araba gazıyla girilir abicim.bakalım 35 lerle neolacak.

Hadi bakalım, bekliyorum 35 lerle senin 2 oda bir salonun resimlerini.

Selamlar,

Zakof' Alıntı:
Geziye katılmayacakmısın Necmi ? Bu etkinlikte de tekila olmaz diye bir şey yok. Kaçırma derim, mükemmel bir parkur. :eek: :eek: :eek:

Selamlar,

Üstadım

Aslında listeye en başından beri ismimi yazmıyorum çünki aklımda başka bir şey vardı nasılsa ekip yabancı değil buluşma yeri de uzak değil iner çaktırmadan katılırım aralarına diyordum. Ama bir süredir benim makine yolda gezinme yapıyordu ve bu da canımı sıkıyordu sebebini araştırdım Ön ve Arka Salıncak Burç Takımında olan lastik fişekler dağılmış araştırmalar sonucu kalıcı bir çözüm buldum onu hallediyorum İstanbul Ulus Otomotivden parçalar ancak bu sabah geldi ve makinenin işi bitmedi yetişmedi yani citroene kaldık onla da değil dere geçmek asvaltta gitmeye korkuyorum sanki yerde oturuyorum ;D ;D ;D

Kısmet diğer etkinliklere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri