Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 305
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,966
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

yavuz-çelikel' Alıntı:
teşekkürler iyi oldu bunlar.
Suburbanın asılış anılarını güzel çekmişsin muratçım saol.

Sende sağol Yavuz :D Ama o esnada kamera Tolga'daydı sanırım, bende yanındaydım ama :D yani canlı canlı izledim o asılışı ;D ;D Baba alıştırdın bizi Suburban'a şimdi işin yoksa katılacan artık bütün gezilere.... ;D ;D ;D ;D

Etiketler
Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

yine her zamanki gibi çok keyifli bir o kadar da adrenalin
dolu bir etkinlik oldu. katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum...
ayrıca fotoğraf ve video çeken, paylaşan ve etkinliği ölümsüzleştiren
arkadaşlara da teşekkürler. ilk defa bir etkinlikte batmamanın ve de
çekilmememin haklı gururu içinde keyif yapıyorum. sevgiler/saygılar
:smiley:

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

Murat, fotolar çok güzel eline, makinana sağlık.

8) 8) SUZUKI fotoları içinde ayrıca teşekkürler. Hala bi Suzuki sevdası var bu güzel. ;D ;D ;D Biz seni zaten kaybettik gözüyle bakmıyorduk, bi hevesti jeep gelir geçer diyoruz. ;D ;D ;D

Ynt: Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

eratech' Alıntı:
ilk defa bir etkinlikte batmamanın ve de
çekilmememin haklı gururu içinde keyif yapıyorum. sevgiler/saygılar
:smiley:

Yaaa Eren çekme sırası bana geldi diye sevinmiştim ama şanslısın ;D ;D ;D
Eski defenderi çektirdik bu sefek biraz daha tedbirli olduk gibime geliyor :smiley: ;) :D 8)

Ynt: Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

figo' Alıntı:
Yaaa Eren çekme sırası bana geldi diye sevinmiştim ama şanslısın ;D ;D ;D
Eski defenderi çektirdik bu sefek biraz daha tedbirli olduk gibime geliyor :smiley: ;) :D 8)

teşekkür ediyorum Ömer, evet gerçekten şanslıydım, ;D ;D ;D
hevesini kursağında bıraktığım için de ayrıca özür dilerim... ;D ;D ;D
şaka bir yana, aldığım eleştiriler üzerine, mümkün mertebe batmama, milleti
uğraştırmama kararı almış bulunuyorum. ama yine de bir gün beni kurtarabilmen
için sana özel çamurda kalıcam... ;D ;D ;D son olarak, yeni oyuncağın hayırlı uğurlu
olsun, kazasız belasız, bol çamurlu günlerde kullanasın... sevgiler / saygılar :smiley: 8) ;)

VARHUB' Alıntı:
Ya videoları izleye biliyor musunuz ??? ??? ;D

videolar çok güzel,izlenebiliyo teşekkürler

ama sizin Necmi abi ile japonlara karşı olan planlarınıza benı alet etmezseniz sevinirim ne olur ne olmaz ben masumum

benimkinin başı bi oynuyo ... öle işte ,teşekkürler bu güzel geiz için.

figo' Alıntı:
Resimler ve fotoğraflar aynı anlama geliyor gibi ;D ;D ;D
İlaçların etkisinden video diyecektin herhalde :eek: :eek: :eek:
Bülent videoda sansür var ??? senin defenderi. çeken ikinci jeep gözükmüyor ::smiley: ::smiley: ::smiley:
Ama senin defenderinde peşpeşe iki jeep çekecek kapasitede desem yalan olmaz :smiley: ;) :D 8)
evet haklısın iki jeep zor çeker defenderi tek başına iki jeep yada suburban çeker ;D

ceranus' Alıntı:
Şelaleye kadar yürüyelim dedim ama hiç limse istemedi araçlar ile gitmek istediler, konformistler ;D ;D ;D ;D ;D
şelaleye gittik ama arabamızı bile yıkayamadık şöyle güzelce

ceranus' Alıntı:
Ben ilk üç tanesini izleyebildim, sistem çok yüklü ve çok kişi aynı görüntüleri izlemeye çalıştığı için biraz yavaş indiriliyor ama sorun yok Murat :smiley:

Canan'a ve sana teşekkürler, ellerinize sağlık :smiley:

Ben de o dereyi başından sonuna kadar takip ederek yer yer içine girerek bir daha geçelim diyorum ;D En son noktası Kızılırmak :smiley:
gelin gelin hatta kızılırmağın doğuşuna gelin bizler misafir edelim sizi bu sefer... :smiley:)

cuma günü söktürcem arka defransiyeli. Masamda duran % 100 kilit artık suburbanın olacak ;D ;D ;D
Yetiştirebilirsem ve evden çıkabilirsem ;D pazar denerim.
kilit olunca asılmaz kolayla. :smiley:

ceranus' Alıntı:
Ben ilk üç tanesini izleyebildim, sistem çok yüklü ve çok kişi aynı görüntüleri izlemeye çalıştığı için biraz yavaş indiriliyor ama sorun yok Murat :smiley:

Canan'a ve sana teşekkürler, ellerinize sağlık :smiley:

Ben de o dereyi başından sonuna kadar takip ederek yer yer içine girerek bir daha geçelim diyorum ;D En son noktası Kızılırmak :smiley:

asıl ben teşekkür ederim böyle güzel bir geziyi düzenlediğin için. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle. Sevgiler :smiley: :smiley: :smiley:

kokteknik' Alıntı:
evet haklısın iki jeep zor çeker defenderi tek başına iki jeep yada suburban çeker ;D

Jeep ismi her 4 çeker için kullanıldığından böyle karışıklıklar oluyor. ;) Sizin arabayı iki Jeep çekmedi ki! Bir capon çekemiyordu, Jeep geldi, ikisini birden söke söke aldı! Arkasına bir de suburban'ı bağlasaydınız onu da çekerdi Jeep! 8) 8) ;D ;D

videoları yüklemeye başlıyorum

th_MOV08543.jpg

Şelalede yan çekilmiş düzeltemedim :(

th_MOV08544.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR