Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 305
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,974
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

zerrin hanım t-shirt çok güzel ; teşekkürler

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

sanırım birkaç tane daha alacağım

bu arada unutmadan aracımız tüv muayenesinden sıfır hata ile iki yıllık vize aldı artık tüm gezilere hazırız

Süper :smiley: Gezenbilir T-Shirtün ve Defender aracın le birlikte seni de aramızda görmekten mutlu olacağız :smiley:

Bu sabah işe gelirken fabrikanın arkasındaki tarladan geldim. Keyifli başladı gün yaniii.
Benim arabanın aynısından (aynı model aynı renk) Yan komşum ve arkadaşım orkun beyede almıştık. Bu sabah telefonda görüşürken dün arabasını boyacıda kontrole gittiğinde sanayide 4-5 kişinin elmadağ offroad ta asılı kalan araba bu mu dediğini anlattı. ;D ;D ;D
Yok o bu değil oda bunun aynısı arkadaşımın demiş ;D ;D
İnanmamış ifadelerle baktı insanlar diyor.İnandıramamış adamı ; ben kaldım dermi ifadesiyle gitti adamlar yanımda dedi. ;D ;D ;D

reyting yüksek yani konumuzda. ;) ;)

Yavuz karizma karizma çizilmiş demekki .Benim liberty i takalım arkasınada sanayide 2-3 tur gezdir.Telafi olur belki. ;D ;D ;D

abi karizma niye çizilsinki. 8) 8) 8) 8)

çamura batmaya aldık aracı :smiley: :smiley: :smiley:.
Kimse oraya falanca çıktı indi geçti demez. Batanı kalanı söyler. 8) 8)
Hiç önemli değil. Zevk alıyorum batınca keyfi bu zaten işin değilmi ;) 8) 8) 8)

Herkes Suburban konuşuyor yanii ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
abi karizma niye çizilsinki. 8) 8) 8) 8)

çamura batmaya aldık aracı :smiley: :smiley: :smiley:.
Kimse oraya falanca çıktı indi geçti demez. Batanı kalanı söyler. 8) 8)
Hiç önemli değil. Zevk alıyorum batınca keyfi bu zaten işin değilmi ;) 8) 8) 8)
Doğru diyosun.Batmadıktan sonra offroad olmuyo.

bu suburban şu DEFENDER'ın çektiği değilmi? ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
heyyyt ne diyonuz bakimmmmm ;D ;D ;D ;D ;D

SUBURBAN, o bir şehir efsanesi, anlatmakla olmaz, yaşamak lazım . ;D ;D ;D ;D

Yakında sinamalarda :D :D ;D ;D

Birde tırmanabilseydik ;D ;D

Yahu şu ip merdivenlerden taksana, demir attığın ;D, pardon durduğun yerde merdiveni aşağı sallandırırsın ;D ;D ;D

brothers' Alıntı:
bu suburban şu DEFENDER'ın çektiği değilmi? ;D ;D ;D

Yok yok suburban defenderi çamura çekmeye çalışıyordu, defender kaçmayı başardı :smiley: ;D ;D ;D

Fotoğraflardaki yere giren tüm araçlar çekilmek zorunda kaldı. vitara, niva, defender, suburban. İyi yer seçmişim. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR