Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 305
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,993
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

en yukarı kim çıktı peki çekilmeden ??? ??? (araç yüksekliği hariç) ;D ;D ;D ;D

mustafa hep senin yüzünden

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

yavuz-çelikel' Alıntı:
en yukarı kim çıktı peki çekilmeden ??? ??? (araç yüksekliği hariç) ;D ;D ;D ;D

mustafa hep senin yüzünden

İyi olmadımı ama ? yoksa kır gezisi gibi olacaktı ;D

öğlen mürted ovasına tepeden baktım. Bildiğim bir çeşme vardı suyunu içtim. çok iyi geçti bugün. ;)

Yarın off road yarışlarını izlemeye gelirsiniz ozaman , ekip Mühye'de olacak

saray da fabrikada olacağım işim var. Siz gelin beraber çıkarız tepelere. telefonum 0 532 5093335.

yavuz abi sen bakıyorum suburbanı günlük kullanmaya başladın...gerçi öylede rahat olur sabah evden çıkıyosun şöyle bir ufuğa doğru bakış sonra gözün nerden kestirdi ordan nasıl olsa heryol paris on off farketmez ;D ;D ;D

Arkadaşlar,

geçen haftaki gezinin tadı damağımda kaldı.

Bu hafta sonu (21 Mart Pazar) aynı güergahı tekrarlamak istiyorum.
Ancak, tek başıma cesaretim yok.
Bu hafta sonun aynı rotayı -veya farklı - izlemek isteyenler varsa, ben hazırım.

Selamlar
Bülent Koçoğlu
532 496 6451

Bülent Abi merhaba, orada girdiğimiz dere boyunca yer yer içinden yer yer dışından Kızılırmak birleşme noktasına kadar bir etkinlik hazırlığı içindeyim, keşfini tamamladıktan sonra konuyu açacağım :smiley:

İstersen biraz bekle hep birlikte olalım yeniden ..

Bu arada bu hafta sonu Mühye'de hazır olan Off-Road parkurunda çamur isteyen arkadaşlar için bir araya gelelim, çamur ve parkur çok güzel, aynı zamanda mangallarımızıda yapabileceğiz.

Zerrin Hanım,

"Mühye" güzel fikir.

Ben gelirim. Uygun ortam bulursak, çevrede 3-4 km lik bir parkur turuda yaparız

Selamlar

Bülent

ceranus' Alıntı:
Bülent Abi merhaba, orada girdiğimiz dere boyunca yer yer içinden yer yer dışından Kızılırmak birleşme noktasına kadar bir etkinlik hazırlığı içindeyim, keşfini tamamladıktan sonra konuyu açacağım :smiley:
Zerrin o zaman açacağın yeni konunun adı, Doyulur mu doyulur mu Akçaali Köyü ne Doyulur mu, olsun bari :D :D

;D ;D ;D ;D ;D Fatih, çok güldüm, bu gidişle hiç doyulmayacak sanırım o parkura ;D

Bu defa Akçaali olmayacak elbette, çünki Akçaali'den sadece geçeceğiz dere yatağına ulaşmak için sonrasında Kızılırmak'a kadar kimbilir nerelerden gideceğiz :D :D :D

ceranus' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D Fatih, çok güldüm, bu gidişle hiç doyulmayacak sanırım o parkura ;D

Bu defa Akçaali olmayacak elbette, çünki Akçaali'den sadece geçeceğiz dere yatağına ulaşmak için sonrasında Kızılırmak'a kadar kimbilir nerelerden gideceğiz :D :D :D
Zerrin hanim bu gidisle siz ve Ankara grubundaki arkadaslar Akcaali parkurunun guzelligi ve size yakin olmasi yuzunden kamp'li 2 gunluk bir organizasyon yapmiyacaksiniz :( bekliyoruz hala ..
Nisan ayi sonuna dogru biz kampli bir kapadokya bolgesi gezisi planliyoruz ama bakalim ..simdilik kesiflerimiz devam ediyor .. :smiley:
selamlar,

Ertuğrul Bey, kamplı organizasyon için henüz erken maalesef, yapacağız mutlaka ama biraz daha zamanı var, bekleyin diyebiliyorum şimdilik :smiley:

zerrin hanım yeni parkuru çıkarabildiniz mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR