Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 305
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,910
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

figo' Alıntı:
Sende çay sırasına girmiştin ;D yemeği biran önce yesinler diye bakıyordun ;D ;D ;D
Bülent dağdaki çayın tadını başka bir yerde bulamıyorum neden ???
o kadar isin pisin içinde çamurla bulaşık çayın tadı daha bir başka oluyor ondan :smiley:

P1090128.jpg

S7300629.jpg

S7300630.jpg

P1090120.jpg

P1090119.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

figo' Alıntı:
Sende çay sırasına girmiştin ;D yemeği biran önce yesinler diye bakıyordun ;D ;D ;D
Bülent dağdaki çayın tadını başka bir yerde bulamıyorum neden ???
temiz havada herşeyin tadını daha iyi alıyoruz ondandır
evet çay sırasına girdik AnkaraÇayı meşhur muş

kht58' Alıntı:
uyuduk uyandık :smiley: artık birazda biz resim paylaşalım :D[attachment=1]büyük bir hevesle ankara yolundayken

Yine bensiz gitmeyi başardınız :'( .

Ben gelemesemde sizin adınıza sevindim, iyi eğlenmişsiniz. Şu an Çankırı ' dayım, çok merak ettiğim için int.kafede resimlere bakıyorum. Sivasa gelince acısını çıkaralım görüşürüz.

byseyyah' Alıntı:

Ben gelemesemde sizin adınıza sevindim, iyi eğlenmişsiniz. Şu an Çankırı ' dayım, çok merak ettiğim için int.kafede resimlere bakıyorum. Sivasa gelince acısını çıkaralım görüşürüz.
Amca sensiz olmuyor
bir yanımız eksik gidip geliyoruz :(

kokteknik' Alıntı:
Amca sensiz olmuyor
bir yanımız eksik gidip geliyoruz :(

Şans, ne yapalım. Mühim olan sizin eğlenmeniz. Ben çankırıdayım ama yinede sizden ayrı kalamadığım için hemen internet kafeye geldim . Gönüllerimiz bir olsun. Selamlar...

Paylasimlariniz icin tesekkurler arkadaslar... devamini bekliyoruz . cok keyifli bir gezi oldugu goruluyor ... maalesef bana kismet olmadi...
Bulent sagolsun Defender'lari herzamanki gibi iyi temsil etmis..
Selamlar,

Güzel bi etkinlik olmuş .. Resimlerden cok guzel anlasılıyor .. Maalesef bundan sonra sadece resimlere bakacağım :-\ :-\ :-\

Off_Road' Alıntı:
Paylasimlariniz icin tesekkurler arkadaslar... devamini bekliyoruz . cok keyifli bir gezi oldugu goruluyor ... maalesef bana kismet olmadi...
Bulent sagolsun Defender'lari herzamanki gibi iyi temsil etmis..
Selamlar,
teşekkürler abi

byseyyah' Alıntı:

abiciğim keşke sizlerde olsaydınız daha bir eğlenceli olurdu.... eğlendik ama yarım kaldık..

kokteknik' Alıntı:
temiz havada herşeyin tadını daha iyi alıyoruz ondandır
evet çay sırasına girdik AnkaraÇayı meşhur muş
Angaraya gidip sivas köftesi yiyen sivaslılar olarak :smiley: :smiley: çayınızı pek bir beğendik ama :D

metehan-arz' Alıntı:
Güzel bi etkinlik olmuş .. Resimlerden cok guzel anlasılıyor .. Maalesef bundan sonra sadece resimlere bakacağım :-\ :-\ :-\
burdan oğlumdan özürdiliyorum.....
Akçaali köyüne : dersanesi olduğu + öksürdüğü nü düşünerek onsuz gittiğim için ...

Arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş, paylaşımlarınız için teşekkürler.Resimleri gördükçe parkuru hatırladım, biz geçtiğimizde çok daha sulu çamurdu.Aynı parkuru gündüz geçemediğim için üzgünüm kısmet diyelim.
Başka resim yokmu, yada video merakla bekliyorum.

Selamlar.

Muhteşem güneşli bir günde çok güzel bir off-road etkinliği oldu, yayında ve yapımda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Katılan ve tanıştığım herkese herkese kattıkları renk için ayrıca teşekkür ederim. :smiley: Tolgaaaa, bundan sonra mangallar amerikalının önünde olacak haberin ola! :D Ama tebrik edemeden duramayacağım seni. Hangi arada derede hazılradın yahu anlamadık, seni sürekli mangalın başında görüyorduk oysa! :smiley: Yanlız direksiyon kısmına bir kukla falan yerleştirin de çektiğiniz daha bir inandırıcı olsun! :D :D :D Baba bir komploya gittin Murat yaw! :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR