Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 305
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,967
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

devam edelim ;)

PICT1491.jpg

PICT1492.jpg

PICT1493.jpg

PICT1494.jpg

PICT1495.jpg

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

Katılım listemiz, hepinize bir kere daha çok teşekkürler ediyorum :smiley:

01- Zerrin Yiğiter (1 Kişi)
02- Mustafa Tezel (3 kişi) Suzuki Vitara, Ms lastik, telsiz, kürek, vs.vs.
03-Tolga ve Meltem (2 kişi) G.Vitara,At lastik,telsiz
04- Can Pektaş (1 kişi) Hyundai Galloper ,Mt lastik,telsiz (yıne iş durumuna göre son dakka değişiklik olabılır)
05- Bülent Koçoğlu (2 kişi) Suzuki Vitara
06- Murat (VARHUB) (2 kişi) ZJ, BF-AT, PMR, CB Telsiz, balta+kürek+testere(üçü bir arada) , mangal + kömür vs. vs. vs.
07- Eren BALABAN (eratech) (3 kişi biri ben biri Murat) CJ-5, MT lastik, U kilit, Strap, kürek, balta, PMR, CB, dif kilit vs. vs.
08- Serdar Karakuş (3 kişi) Jeep KJ MT, U kilit,Starp, vinç vs. vs.
09- Kerem (wastiee) (2 kişi) Niva, MT, CB telsiz, hijack, ve bu gezinin vurgusu: yükseltme
10- Ömer Günay (2 Kişi) Toyota 4 runner
11- Kerem (Flying Surfer) (4 kişi) ZJ, AT lastik, U kilit, Strap, Kürek, PMR.
12- Yavuz Çeliklel (2 Kişi) Suburban, MT, Strep,PMR,....
13- bülent KÖK (3 kişi) Defender MTlastik hi-jack PMR CB vinç vs.vs.vs.
14- Lazoğlu (4 Kişi)
15- Ecmail ve Tuncer Rehberlerimiz
16- Yahya Torun (Konya'dan) (1 Kişi) LR Disco
17- Oğuzhan (3 Kişi) Mercedes
18- Serdar Darcan (4 Kişi) Suzuki

Ey ahali duyduk duymadık demeyin, bu bir savaş ilanıdır ;D ;D Demek ben mangalı yaparken capon çetesi elemanları benim aslanlar gibi istirahat eden ZJ'mi çekmeye çalışmışlar haaa :mad: :mad: :mad: utanmadan bir de fotolamışlar haaa :eek: :eek: :eek: Ulayn bir santim bile yerinden oynatamamıışsınız beee , üçünüz kafa kafaya bağlayın ancak çekersiniz beee ;D ;D ;D Çeyrek porsiyonlar (Tolga ve Mustafa) ;D ;D ;D

Yaşasın ZJ kardeşliği ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Muratı yalnız bulmuşsunuz çökmüşsünüz eee o kadar caponcu anca bir amerikalıyla başedebilmişsiniz

Murat kardeşim seni bu gezide mecburen yalnız bıraktım çünki benim canavar servisteydi çok istemiştim cumartesi akşama tamamlamayı ama elimizde olmayan sebeplerle pazartesine kaldı yoksa seni bu caponculara muhtaç etmezdim ;D ;D ;D

Yok be baba aklımsıra komple düzenlemişler ;D ;D ;D

Benim resimler bu kadar.
Ben ödevimi yaptım ;)
Zerri hanıma ve rehberlerimize bu güzel haftasonu gezisi için çok teşekkür ederiz.

Tolga ellerine sağlık çok güzel kareler, teşekkürler ediyorum sana ve Meltem'e..

Ben yarın yüklemeye çalışacağım, bugün internet çok yavaş çünkü :(

VARHUB' Alıntı:
Yok be baba aklımsıra komple düzenlemişler ;D ;D ;D

Ben hemen anlamıştım zaten komplo olduğunu! Şöför koltuğu boş, senin arkandan iş çevirmeye kalkmışlar! ;) ;D Ama yutturamazlar bize! Hiçbir ZJ çekilmedi! 8)

Çok güzel bir gezi oldu. Hem hava bahar gibi güneşliydi, hem yeterince çamur vardı, hem de parkur gerçekten tam kıvamında harika bir parkurdu. Düzenleyen ve katılanlara çok çok teşekkürler. Özellikle Zerrin'e ve rehber arkadaşımıza!... :smiley:

saat : 00:38 evdeyim sağ salim geldik duş ymek derken yeni oturabildim herşeyiyle çok güzel bir pazar geçirdik hepinizle tanıştığımıza memnun oldum iyi geceler

gezi boyunca ikitekeriyle hertürlü atraksiyonu yapan can dostum celal unutmayalım

akcali1 (11).jpg

akcali1 (12).jpg

akcali1 (21).jpg

akcali1 (17).jpg

Bülent sana da geçmiş olsun, nasıl gittin birader kuş gibi. (2 de anca varırsınız diyordum ama herhalde elmadağ'a yakın olmanın avantajı olmuş.)

Ekipten ayrıldıktan sonra Batıkent'te doğru yıkamacıya gittim motordan sonra baştan aşşağı benide yıkadı eleman. ;D
Yinede evde kapının önünde soyunmak zorunda kaldım.

Bende Tüm katılımcılara içtenliklerinden dolayı teşekkür ederim.
Ha ayrıca Caponlarada böyle her koşulda adamı yolda bırakmayan motor ürettikleri için binlerce teşekkür...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri