Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 305
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,967
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

güzel bir gezi olmuş ama fotoğraflar çok az değil mi?

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Ankara - Akçaali Köyü Doyamadık Off-Road Etkinliği (07 Mart 2010)

cemalozan' Alıntı:
Bülent sana da geçmiş olsun, nasıl gittin birader kuş gibi. (2 de anca varırsınız diyordum ama herhalde elmadağ'a yakın olmanın avantajı olmuş.)

Ekipten ayrıldıktan sonra Batıkent'te doğru yıkamacıya gittim motordan sonra baştan aşşağı benide yıkadı eleman. ;D
Yinede evde kapının önünde soyunmak zorunda kaldım.

Bende Tüm katılımcılara içtenliklerinden dolayı teşekkür ederim.
Ha ayrıca Caponlarada böyle her koşulda adamı yolda bırakmayan motor ürettikleri için binlerce teşekkür...
[/quote
üç kere yakıt almak durduk onun haricinde durmadık tam kuş gib oldu yozgattan sonra kuşlar gibi uyudum ;D ;D

kokteknik' Alıntı:
ve sona sakladım yavuz abiye selamlar

öpüyorum gözlerinden.
Sen gel sivastan suburbanı çekmek sana nasip olsun ;D ;D seçilmiş özel insan ;D ;D

Selamlar

yavuz-çelikel' Alıntı:
öpüyorum gözlerinden.
Sen gel sivastan suburbanı çekmek sana nasip olsun ;D ;D seçilmiş özel insan ;D ;D

Selamlar
dev suburbanı çektim ya artık
sivasta batan iş makinalarını çekmeye gidicem ;D ;D

Geziyi düzenleyen arkadaşlara çooook teşekkürler.
Harika bir haftasonu geçirdik.
Acilen tekrarı....

Bülent Koçoğlu

01.jpg

kokteknik' Alıntı:
saat : 00:38 evdeyim sağ salim geldik duş ymek derken yeni oturabildim herşeyiyle çok güzel bir pazar geçirdik hepinizle tanıştığımıza memnun oldum iyi geceler

Bülent KArdeşim, sizi tanıdığıma çok sevindim, 450km yol git gel birde gezdiklerimiz 1100km rahat yapmışsınızdır. Evede sağ salim ulaşmanıza sevindim. İki pilot rahat rahat gitmişsiniz.

Benim suzukiyi çekmekte nasip oldu size. Bak bi araç batmadı diyordun , bi daldım o yere heskes orda kaldı. ;D ;D :D

msmt' Alıntı:
Bülent KArdeşim, sizi tanıdığıma çok sevindim, 450km yol git gel birde gezdiklerimiz 1100km rahat yapmışsınızdır. Evede sağ salim ulaşmanıza sevindim. İki pilot rahat rahat gitmişsiniz.

Benim suzukiyi çekmekte nasip oldu size. Bak bi araç batmadı diyordun , bi daldım o yere heskes orda kaldı. ;D ;D :D
sayende son perde çok güzel oldu iyiki girdin oraya batmadan çekip çekilmeden yapılan gezileri tat vermiyor bende çok memnun oldum en yakın zamanda görüşmek ümidiyle

keyifli bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler

bkocoglu' Alıntı:
Geziyi düzenleyen arkadaşlara çooook teşekkürler.
Harika bir haftasonu geçirdik.
Acilen tekrarı....

Bülent Koçoğlu

Merhaba Bülent Bey,

Suzuki standart hali ile bile yeterli bi arazi aracı. Eğlenmenize sevindim. En kısa kısa zamanda bi etkinlik daha yapalım değil mi.

Selam arkadaşlar.
Akşam yarım saat 45 dakika süt molası verdik ve atlara binmeden ;D vedalaşmayı unuttuğumuz arkadaşlar var, kusura bakmasınlar Kerem, Kerim, Murat vs.vs.vs. :smiley: ;) :D 8)
Güzel bir gezi oldu ama iki hafta önceki çamuru yakalıyamadık :-[ Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Güzel bir gezi oldu, tek başıma olunca araçta istedeğim gibi indim çıktım, battım ;D süper oldu.

Gezinin başlığıda Doyamadık zaten peki doyduk mu ? Yoo doymadık. Tekrarını en kısa zamanda , çamurlar bitmeden tez isteruk...

Bülent, evinize sağ, salim dönmenize sevindim :smiley:

Ankara'ya gelerek etkinliğimize katkı ve renk katmanıza bir kere daha teşekkür ediyorum, sizleri yine Ankara'da görmek isteriz..

kokteknik' Alıntı:
saat : 00:38 evdeyim sağ salim geldik duş ymek derken yeni oturabildim herşeyiyle çok güzel bir pazar geçirdik hepinizle tanıştığımıza memnun oldum iyi geceler

ceranus' Alıntı:
Bülent, evinize sağ, salim dönmenize sevindim :smiley:

Ankara'ya gelerek etkinliğimize katkı ve renk katmanıza bir kere daha teşekkür ediyorum, sizleri yine Ankara'da görmek isteriz..
umarın yine geliriz bizde çok teşekkür ederiz
fotoları ne zaman yükleceksiniz ;D

Bugün yüklemeye çalışacağım ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri