cemalozan' Alıntı:Bülent sana da geçmiş olsun, nasıl gittin birader kuş gibi. (2 de anca varırsınız diyordum ama herhalde elmadağ'a yakın olmanın avantajı olmuş.)
Ekipten ayrıldıktan sonra Batıkent'te doğru yıkamacıya gittim motordan sonra baştan aşşağı benide yıkadı eleman. ;D
Yinede evde kapının önünde soyunmak zorunda kaldım.
Bende Tüm katılımcılara içtenliklerinden dolayı teşekkür ederim.
Ha ayrıca Caponlarada böyle her koşulda adamı yolda bırakmayan motor ürettikleri için binlerce teşekkür...
[/quote
üç kere yakıt almak durduk onun haricinde durmadık tam kuş gib oldu yozgattan sonra kuşlar gibi uyudum ;D ;D
kokteknik' Alıntı:ve sona sakladım yavuz abiye selamlar
dev suburbanı çektim ya artıkyavuz-çelikel' Alıntı:öpüyorum gözlerinden.
Sen gel sivastan suburbanı çekmek sana nasip olsun ;D ;D seçilmiş özel insan ;D ;D
Selamlar
kokteknik' Alıntı:saat : 00:38 evdeyim sağ salim geldik duş ymek derken yeni oturabildim herşeyiyle çok güzel bir pazar geçirdik hepinizle tanıştığımıza memnun oldum iyi geceler
sayende son perde çok güzel oldu iyiki girdin oraya batmadan çekip çekilmeden yapılan gezileri tat vermiyor bende çok memnun oldum en yakın zamanda görüşmek ümidiylemsmt' Alıntı:Bülent KArdeşim, sizi tanıdığıma çok sevindim, 450km yol git gel birde gezdiklerimiz 1100km rahat yapmışsınızdır. Evede sağ salim ulaşmanıza sevindim. İki pilot rahat rahat gitmişsiniz.
Benim suzukiyi çekmekte nasip oldu size. Bak bi araç batmadı diyordun , bi daldım o yere heskes orda kaldı. ;D ;D
bkocoglu' Alıntı:Geziyi düzenleyen arkadaşlara çooook teşekkürler.
Harika bir haftasonu geçirdik.
Acilen tekrarı....
Bülent Koçoğlu
kokteknik' Alıntı:saat : 00:38 evdeyim sağ salim geldik duş ymek derken yeni oturabildim herşeyiyle çok güzel bir pazar geçirdik hepinizle tanıştığımıza memnun oldum iyi geceler
umarın yine geliriz bizde çok teşekkür ederizceranus' Alıntı:Bülent, evinize sağ, salim dönmenize sevindim
Ankara'ya gelerek etkinliğimize katkı ve renk katmanıza bir kere daha teşekkür ediyorum, sizleri yine Ankara'da görmek isteriz..