Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 414
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,936
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

hsbasar' Alıntı:
Valla çok içime oturdu, uygun bir anda şansımı tekrar zorlayacağım :D

Abi senin için imza toplayalım; baskı oluşturuz :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ad Soyad Konaklama Toplam Kişi Katıldığı Şehir Araç Marka Modeli

1. Ender KURUTLU Otel 2 İstanbul 1995 Discovery V8 İES
2. Turkan/Reha Yurdakul Otel 2 İstanbul 1992 Defender
3. Ertürk Gürer Otel 2 Ankara 1996 Discovery V8
4. Kürşad Ergan Otel 2 İstanbul 1995 Discovery V8
5. Cem Tascıoglu Otel 2 İstanbul 2000 Discovery td 5
6. Mert Yasin Otel 2 İstanbul 2001 Discovery V8
7. Canan/M.K.GÜNER Otel 2 Ankara 2001 Defender TD5
8. Burcu/Burak DOKUR Otel 3 İstanbul 1996 Discovery I Tdi
9. Sinan DÖLEK
10.Cenk SARIKAYA Çadır 2 Istanbul 1987 Defender
11.Metin Dinler Otel 4 Istanbul 2001 discovery TD5
12.Umut KAPTAN Otel 2 Kocaeli 1991 Defender
13.Aselsan Otel 2 İstanbul
14.Kubilay Aydın Otel 2 İstanbul 1990 Defender 2.5 Petrol

Land sahibi olmayanlara kapalı bir etkinlik mi?? Cherokee ile gelsem kovalarlar mı?? :smiley:)

aTa1' Alıntı:
Land sahibi olmayanlara kapalı bir etkinlik mi?? Cherokee ile gelsem kovalarlar mı?? :smiley:)
Sayin Ata1 etkinligimiz land sahibi olmayanlara kapali bir etkinlik degil oncelik araclarin degil gonullerin birlikteligi bugun land rover yarin toyota, jeep, suzuki araclara bineriz ne farkeder ki birlikte olabilmenin keyfi icin bahanelerimiz cok lakin etkinligin yan amaclarindan biri land rover araclarin olan veyahut land rover seven uyelerimizi birbirleri ile bir araya getirerek bilgi paylasiminda bulunmalarini saglamak onca muhabbetin arasinda. Cherokee ile gelseniz kovmak ne kelime basimizin ustunde agirlariz ama donuce aracinizi satmanizida istemeyiz. Ha birde unutmadan 1.land rover bulusmasina katilan bir degerli Jeep rubicon sahibi abimizin aracinin etkinlik sonunda uzerinde land rover yazmakta idi:smiley::smiley:

Sevgiler selamlar

Ayrıca,
sevgili dostumuzun Rubi'sini Land Lover olarak değiştirmiştik ;-) sonra niye bir daha bize katılmadı anlayamadım ama ;-))

Dostça ve sıcak yaklaşımınız için teşekkürler :smiley: Cherokeemle aramız çok iyidir sizden iyi olmasın ( ismi AZAT ) yalnız hep otel konaklamalı gördüm katılımcıları..Land çiler rahatına düşkün müdür yoksa? :smiley:) Ben toprakta uyumazsam kampa gitmiş sayamıyorum kendimide o sebepten bir köşede çadırımı kurar yatarım ben varlığımı farketmezsiniz zaten :smiley:) Gezenbilir üyesi olarak katıldığım kamplarda hep tek gelmiş ve tenha bir noktada çadırımı kurmuşumdur..tek tabanca diye takılanlar olmuştu hatta :smiley:) Bolu Aladağlar, Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası..
O zaman kısmetse görüşmek üzere :smiley:) rota hakkında sanırım detay verilecek daha sonra..

Selamlar
en sonun da aradığım fotoğrafı buldum ;-) .. bakın uyarmadı demeyin sonra..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32502.20

Naci Doganci kardesimiz durumu tespit etmiş. Konfor konusunda da, konfor var ise kullanırız, yoksa da kamp yaparız. Yani biz Land Rover ciler, araziye ve şartlara uyarız. Bolu da görüşmek üzere, reha

Ad Soyad Konaklama Toplam Kişi Katıldığı Şehir Araç Marka Modeli

1. Ender KURUTLU Otel 2 İstanbul 1995 Discovery V8 İES
2. Turkan/Reha Yurdakul Otel 2 İstanbul 1992 Defender
3. Ertürk Gürer Otel 2 Ankara 1996 Discovery V8
4. Kürşad Ergan Otel 2 İstanbul 1995 Discovery V8
5. Cem Tascıoglu Otel 2 İstanbul 2000 Discovery td 5
6. Mert Yasin Otel 2 İstanbul 2001 Discovery V8
7. Canan/M.K.GÜNER Otel 2 Ankara 2001 Defender TD5
8. Burcu/Burak DOKUR Otel 3 İstanbul 1996 Discovery I Tdi
9. Sinan DÖLEK
10.Cenk SARIKAYA Çadır 2 Istanbul 1987 Defender
11.Metin Dinler Otel 4 Istanbul 2001 discovery TD5
12.Umut KAPTAN Otel 2 Kocaeli 1991 Defender
13.Aselsan Otel 2 İstanbul
14.Kubilay Aydın Otel 2 İstanbul 1990 Defender 2.5 Petrol
15.Serhat Temizce Otel 2 Kocaeli 1988 Defender 110

Hava şartlarına uygun çadır bende bulunmadığından ve o tarihlerdeki hava şartlarını da tahmin ettiğimden dolayı bizim için en uygunu otel olduğunu düşünüyorum.

Bu konuya çok sevdim ne zamandır böyle bir şey bekliyorduk zaten, süper olmuş.

Kolay gelsin.

Üstadlarım ben çadır olarak Husky Fighter ve - 10 derecelik Husky Uyku Tulumu ile geleceğim..Yeterli olur herhalde değil mi ?

Saygılar

Cenk

aTa1' Alıntı:
Dostça ve sıcak yaklaşımınız için teşekkürler :smiley: Cherokeemle aramız çok iyidir sizden iyi olmasın ( ismi AZAT ) yalnız hep otel konaklamalı gördüm katılımcıları..Land çiler rahatına düşkün müdür yoksa? :smiley:) Ben toprakta uyumazsam kampa gitmiş sayamıyorum kendimide o sebepten bir köşede çadırımı kurar yatarım ben varlığımı farketmezsiniz zaten :smiley:) Gezenbilir üyesi olarak katıldığım kamplarda hep tek gelmiş ve tenha bir noktada çadırımı kurmuşumdur..tek tabanca diye takılanlar olmuştu hatta :smiley:) Bolu Aladağlar, Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası..
O zaman kısmetse görüşmek üzere :smiley:) rota hakkında sanırım detay verilecek daha sonra..
Sayin Ata1 rota bilgilerini gelecek gunlerde liste iyice kalabaliklastiginda aciklayacagiz ki herkese ulassin. Lutfen listeye adinizi kaydediniz. Sarialanda gorusmek uzere. Bu arada cadirli katilimci oranida insallah oldukca yuksek olacaktir. Aramizdan bazi arkadaslarimiz etkinlik hazirligi ile ugrastiklarindan cadir kampi icin pek zaman bulamayacaklardir. Bununla birlikte muhtemelen tum ekip cumartesi gecesinin buyuk bir kismini disarda gecireceklerdir. Tum katilimcilarimiz emin olun full techizatla geleceklerdir

Selamlar
Ender

aTa1' Alıntı:

Land Rovercılar kovmaz, Land Cruisercılar gelme der, gelirsen ses çıkarmaz ;D

nordic1903' Alıntı:
Üstadlarım ben çadır olarak Husky Fighter ve - 10 derecelik Husky Uyku Tulumu ile geleceğim..Yeterli olur herhalde değil mi ?

Saygılar

Cenk

Selam Cenk
Bence yeterli olur, amaa tutki olmadi takviyeleriz. Ben full techizatli gelirim, MKG ve Reha abi de bence oyle gelir, bircok diger katilimcida dolayisi ile problem olmaz...

endy' Alıntı:
Abi senin için imza toplayalım; baskı oluşturuz :smiley:

elin arabına imza fayda edermi bilmem :D

umutkaptan' Alıntı:
Sedat hocam sizin orda HF telsiz varsa oradan muhabere yapar,anaos cihazı ile herkese dinletiriz.

Her türlü telsiz mevcut ama arada 2500 km var :smiley:

Yinede şansımı zorlayacağım, yoksa aklım sizde kalacak.
Vaktimiz var nasıl olsa.

Selamlar
uyku tutlumunuzun "confort" degeri mi -10? eger extreme (yani limit değeri) -10 ise sizi üşütebilir. Bir eksiğiniz olursa da , oteler abonesi olan "bizlerden" tedarik edersiniz. Zaten plan, yatma vaktine kadar hepbirlikte olmak, daha sonra uyku zamanı otele çekilmek. reha

endy' Alıntı:
Selam Cenk
Bence yeterli olur, amaa tutki olmadi takviyeleriz. Ben full techizatli gelirim, MKG ve Reha abi de bence oyle gelir, bircok diger katilimcida dolayisi ile problem olmaz...

Eyvallah yaw..Çok teşekkürler..Bu arada komşuyuz ve ortak arkadaşlarımız var ...Umarım buluşma öncesinde de görüşürüz..

Cenk

reha' Alıntı:
Selamlar
uyku tutlumunuzun "confort" degeri mi -10? eger extreme (yani limit değeri) -10 ise sizi üşütebilir. Bir eksiğiniz olursa da , oteler abonesi olan "bizlerden" tedarik edersiniz. Zaten plan, yatma vaktine kadar hepbirlikte olmak, daha sonra uyku zamanı otele çekilmek. reha

Reha Abi ( İzninle şimdiden başlıyorum abi demeye ) bahsettiğim uyku tulumu Husky Monti ve sanırım extreme değeri - 11 fakat comfort değeri -5 olan bir model..Hep beraber olduktan sonra azıcık üşümeyi dert edeceğimi sanmıyorum..

Saygılar

Cenk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri