Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 414
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,941
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

bu sabah aracımı renk değişikliği ve 2 senenin dolmasına az bir zaman kaldığı için tuv'e muayneye götürdüm.muyanede herhangi bir sıkıntı yaşamadım.muayene dönüşü hazırladığım ufak tefek eşyalarımı da aracıma koyup Bolu Sarıalan'a hareket edecektim.fakat ilden geri dönerken ön şaftın arazi şanzımanına geçtiği yerdeki keçebenden bu kadar dedi.yağ kokusunu duyunca durdum ve arkadaşı aradım.yaklaşık 20 km olan kısmı çekici yardımı alarak döndüm .şu anda keçe arıyorum ama bulunduğum ilçede bulamadım..Ankaradan bir arkadaşıma rica ettim. servisten aldı ve akşam otobüse verecek, hatta yedekleri ile birlikte uzun lafın kısası kaldım sanayide.aracım yatıyor ben ona o bana bakıyor bu senede nasip değilmiş dercesine. içimdende her işte bir hayır vardır dedim..içim içimi yedi ama bu saatten sonra yapacak bişey yok.herkese iyi eğlenceler dilerim. bol bol foto istiyorum.......

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Geçmiş olsun azmi bey

her işte hayır var gece gece yollarda olsa idi daha kötüydü ama sabah erkenden yürüteceğim.

geçmiş olsun azmi hrşeyde bi hayır vardır bi dahakine beraber gideriz şimdi bizimkiler ateşi yakmıştır :'( :'( :'(

ata036' Alıntı:
geçmiş olsun azmi hrşeyde bi hayır vardır bi dahakine beraber gideriz şimdi bizimkiler ateşi yakmıştır :'( :'( :'(
Gidemeyenlerde yazarak teselli buluyor ;D

Malesef gidemediğimizden dolayı yazarak teselli bulmaya çalışıyoruz. :D

gidemedik bari bizde burada birşeyler yapalım dedim öncelikle faruk abinin anısına sizler orada ateşi yakarken gelemeyenler adına bende burada yakıyor ve faruk abimize allahtan rahmet diliyorum.
campfire.jpg

aranızda olamadığım için üzgünüm ama yüreğim sizlerle iyi eğlenceler dostlar.

Arkadaşlar
burada hava çok güzel ve herşey yolunda. Maalesef, zaman problemi olduğu için, bugünün fotoğraflarını aşağıdaki linke
koydum. Yanlız, link vermek forum kurallarımıza aykırı olduğu için en kısa zamanda linki kaldıracağım. Herkese güzel bir haftasonu
dilerim, reha

http://www.rehayurdakul.com/temp20101225Sarialan/

Sizlerle beraber olmak vardı ama malesef iş nedeniyle katılamadım,çok güzel ortam olmuş.

selam herkese, Haklısın Tarık, eline sağlık, biz gidemeyenlerin de ateşi iyi olmuş,Faruk bey'e de allahtan rahmet diliyorum, ,ruhu şad olsun,
Reha bey'in resimlerine baktım da, kocaman bir ateşin etrafnıda toplanıpılıp keyifli sohpet eden, arkadaşların görütüsüne rastlamadımmm, belkide yüklenmemiştirrr,
çok isterdim ama kısmet olmadı, işim vardı katılamadım, inşallah başka r etknliğe artık, kazasız bellasız hayırlısıyla dönsün arkadaşlar, Bizde çekilen resimlere bakarak, sevinç ve çoşkularını pallaşırız artık,yedikleri içtikleri onların olsun, sabırsızca beklioruz resimleriiiii

Arkadaşlar,
Biraz sonra çıkıyorum yola :smiley: sanırım 10 gibi yanınızda olurum. Görüşmek üzere

Merhaba
Eve ilk dönen benim heralde fazla foto çekemedim ama çok keyifliydi.
Başta Cenk Abi,Mustafa Amca(MKG), Reha Abi, Sedat Abi, Nejat Abi,Eren Abi,Cihan Abi ve ismini sayamadığım herkese her şey için çok teşekkür ederim.

sanırım ben 2. dönenim. Düzce'de olmanın avantajı :smiley:
benim ilk gezenbilir etkinliğimdi. sadece pazar gününe katılmış olmama rağmen çok keyif aldım. sonraki etkinlikleri sabırsızlıkla bekliyorum.
herkese çok teşekkür ediyorum. birkaç resim ben de eklemeye çalışayım.
selam ve saygılar

Bu etkinliğimize ait fotoğraflar ve anekdotlara;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66695.0 link üzerinden ulaşabilirsiniz.

İyi Haftalar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR