Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Merhabalar, iki defa yüklediğiniz mesajınızın birisi kaldırılmıştır, 2 defa aynı mesaj hatırlatmanız için teşekkürler, bu kampımızda bir araya gelemediğimiz dostlarımızdansınız umarım Festivalimizde bir araya gelebiliriz..
Selamlar
Ceranus - Zerrin Yiğiter

rmutlu71' Alıntı:
Tekrar merhaba
Şunu farkettim ki aynı mesajı iki kez girmişim. İlkinde fotoğrafların boyutları ile oynamamıştım, "sayfada hata" mesajını görünce yüklenmedi zannederek bir gün sonra tekrar aynı içerikteki mesajı yükledim, çifte oldu. Kusura bakmayın.
Moderatörlerden rica etsek birini silebilirler mi?
Herkese selamlar.
Ayrıca diğer paylaşımları ve fotoğrafları bekliyoruz.

Etiketler

Müzik korku filmi havası katmış :smiley:

hasan110' Alıntı:
Gurup .....E.S.G olarak kamp alanında çektiğimiz videolardan;;;Kesip ,biçip.... montajlayarak oluşturduğumuz videomuz...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EcD1qAMEowo[/youtube]

yaptığımız kampımızın gezenbilir link'i

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94995.0

Bütün resimleri imrenerek takip ettim, çok güzel etkinlikler olmuş...Görselleri paylaşanların emeğine sağlık....

Çok güzel ve eğlenceli,azıcık soğuk da olsa unutulmaz bir kamp olduğu fotolardan belli.Hepinizin yüreğine sağlık...

Güzel bir kış kampını zevk alarak ve keyifle izledik. Motokaravanımız 4x4 olsaydı kesin katılırdık. Bakalım yakın gelecekte bir formül bulabilecek miyiz? Çöl Kartalı (Yeşim&Bülent) ;D

Kartalkaya'ya Dörtdivan yolundan giderseniz yokuş çıkmamış oluyorsunuz, dolayısı ile aracınız 4 çeker olmasada rahatlıkla Sarıalan Yaylasına ulaşabiliyorsunuz..Ayrıca Kartalkaya yolu üzerinde zincir takan insanlar oluyor, ücreti karşılığında zincirinizi aracınıza takıyorlar..Böyle olunca da bu güzelliklerden mahrum kalmamış olacaksınız :smiley:

Verdiğiniz çok yararlı bilgiler için teşekkür ediyoruz Zerrin hanım :smiley:

ceranus' Alıntı:
Kartalkaya'ya Dörtdivan yolundan giderseniz yokuş çıkmamış oluyorsunuz, dolayısı ile aracınız 4 çeker olmasada rahatlıkla Sarıalan Yaylasına ulaşabiliyorsunuz..Ayrıca Kartalkaya yolu üzerinde zincir takan insanlar oluyor, ücreti karşılığında zincirinizi aracınıza takıyorlar..Böyle olunca da bu güzelliklerden mahrum kalmamış olacaksınız :smiley:
Böyle bir etkinlikte,kimse yolda kalmaz :smiley: ben çıkarken bir arkadaşımızın aracını zirveye kadar çektim mesela + zincir takamayan arkadaşlara yardımcı olunur yollarda.

Gecenin 2.sinde Bolu plakalı bir ticari taksi yolda kara saplanmıştı........Adama da yardım eden kimse olmamış o saate kadar......İstanbul'dan gelen bizler adamın arabasını çıkarmaya çalıştık , ama çıkaramadık....Yoldan geçen Bolu plakalı WV Amorok kamyoneti zorlukla durdurduk....Amorok çekti de taksici yoluna devam etti........... Ana fikir: Bana ne demeyip yolda kalana yardım etmek gerek ;D ;D ;D

Kamp alanımıza ekipmanları böyle taşıdık..

Ekli dosyalar

• 539510_297957683663265_1345649240_n.jpg
    539510_297957683663265_1345649240_n.jpg
    65.5 KB · Görüntüleme: 201

Kış kampından büyük keyif aldık. Bu tür organizelerin sıklıkla yapılmasını arzu ediyoruz.
Mustafa ( MKG ) abinin Türk kahvesini içtik, sağ olsunlar tadı hala damağımda.

DSC08901.JPG

DSC08905.JPG

DSC08875.JPG

Resimler hep siliniyor başka bir resim sitesi üzerinden yüklense fotoğraflar daha kalıcı olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR