Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Etiketler

Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Şemsiye ile yağmur duasına çıkan çiftçilerimizden feyz alarak ellerimde kar zincirleri ile Kar duasına çıksam :'( bir faidesi dokunurmu bu kış kampııı kış kampıııı diye inleyen biçare kamp sevdalısına...

2014 Kış kampı duyurumuz aşağıdaki linktedir:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=101495.0

Bu resimleri gördükçe nasıl kıskandım sizleri anlatamam :smiley: Çünkü ben yanlız gezmeyi sevmiyorum. Eşim ise doğadan korkuyor . Ancak artık olayı çözdük. İlk fırsatta eşim ve kızımla bizde bir etkinliğe katılmayı düşünüyoruz. Tabi ki izinleri ve tarihi tutturmamız gerekiyor. Kalın sağlıcakla

Paylaşımlar için teşekkürler :smiley: Kış kampında erkekler için ne giyileceği hakkında vs birçok konuyu gördüm fakat kadınlar hakkında bunu söyleyemiyorum. Nişanlımla birlikte kampa gideceğiz fakat doğru dürüst bilgi toplayamadık. Özellikle tesettürlü hanımlar için hiçbir öneriye denk gelmedim. Nişanlım kapalı ve gideceğimiz yer kalabalık bir ortam. Tesettür içinde fikirler öne sürmeliyiz diye düşünüyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Paylaşımlar için teşekkürler :smiley: Kış kampında erkekler için ne giyileceği hakkında vs birçok konuyu gördüm fakat kadınlar hakkında bunu söyleyemiyorum. Nişanlımla birlikte kampa gideceğiz fakat doğru dürüst bilgi toplayamadık. Özellikle tesettürlü hanımlar için hiçbir öneriye denk gelmedim. Nişanlım kapalı ve gideceğimiz yer kalabalık bir ortam. Tesettür içinde fikirler öne sürmeliyiz diye düşünüyorum.
Fikirler öne sürmemeliyiz , dur orda . Rahat ettiğin yere gidersin , veya rahat edemediğin bi yerde isen kalkar terkedersin. Tartışmaya zemin olacak konular bu forum da müsade edilmez. Bak bakayım , karavan buluşmalarındaki fotolara , her düşünceden ve yaşam tarzında aileler var. Niyetin ne ?

Bu paylaşımda tesettür kelimesi mavi,üzerine tıklandığında tesettür kıyafetleri satan bir siteye yönlendiriyor, bence amaç tartışma çıkarmak ve reklam ,dikkate almayın

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arkadasin ilk mesajı da zaten sitesinin reklamı içinmiş

Bir diğer mesajında da gulet kiralama sitesinin reklamını yapmış

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR