Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Bu sene geleneksel Gezenbilir Kış Kampı 2014 yapılmayacak mı?

Etiketler

Bende 4 göz,8 kulak bekliyorum ama kimseden bir ses çıkmıyor..Aloooo yönetim uyuma kampçılarına sahip çık.. :D :D :D

Arkadaşlar,

Daha kış yok ortada :smiley: bu sene havalar pek sıcak gidiyor,

Kış kampı yapacağız, muhtemelen daha yağışlı geçeceğini tahmin ettiğimiz Şubat ayında olacak,

Organizasyonu yine aynı ekip tahminimce Murat Albayrak Efe Karaismailoğlu yapacaklardır.

Bizde sabırsızlanıyoruz

En kısa zamanda dağlarda kamplarda görüşmek üzere ,

herkese selamlar

Efe beyin Abant kış kampında kurguladığı ut eşliğinde müzikli video çekimi muhteşemdi.

http://www.clubgwagen.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=2907&p=17514&hilit=abant+lake#p17514

http://www.dailymotion.com/embed/video/ ... ideInfos=1"></iframe>

Ender kardeş sağol.İnanın her gün etkinlik takvimine bakıyorum.Bu vesile ile Efe ağabeye selam göndermek ve bir ufaktan kampı hatırlatmak farz oldu. :smiley:

Menekşe Yaylasına gidelim tekrar. Land Rover buluşmasına gidememiştim :D içimde kalmıştı.

mohawk' Alıntı:
Menekşe Yaylasına gidelim tekrar. Land Rover buluşmasına gidememiştim :D içimde kalmıştı.

Menekşe yaylasına araçların büyük kısmı çıkamamıştı zaten bilindiği gibi talihsiz kazadan sonra bir kısmımız yuvacık barajı yanında konakladık. Menekşe'de şuan kar yok ama bol çamur var....

HAKDANEFE' Alıntı:
Ender kardeş sağol.İnanın her gün etkinlik takvimine bakıyorum.Bu vesile ile Efe ağabeye selam göndermek ve bir ufaktan kampı hatırlatmak farz oldu. :smiley:

Rica ederim, selamlar

2014 Kış Kampı başlıklı yeni bir konu açılsa bari oradan devam etsek..

Çok güzel görüntüler,dostlar 2014 kampı planlanmış mi? Yani bu yıl da var mı kamp?Duyurulursa seviniriz.

GEZGİNER' Alıntı:
Çok güzel görüntüler,dostlar 2014 kampı planlanmış mi? Yani bu yıl da var mı kamp?Duyurulursa seviniriz.

Merhaba,

Her yıl olduğu gibi bu yılda kış kampı yapılacaktır.Fakat yukarıda Ender bey'in dediği gibi ısı değerleri çok yukarılarda.Bol yağışın ardından muhtemelen şubat başları gibi duyurusu yapılacaktır.

Selamlar,
Murat

Yazın kamp deneyimlerim var ama kışın kamp yapabilmeyi çok istiyorum planlanan bir kampa hazırlanmayı ve dahil olmayı çok isterim. Siteyi düzenli takip edip haberdar olmaya çalışıyorum

Eğer donanım konusunda yeterli hazırlığınız var ise kış kampı yaz kampından çok daha keyifli olacaktır.Donanın,çadır,uyku tulumu,aracınız ve giyim donanımı...Yani tam olarak bir sırt çantanız hazır ise kış kampına hazırsınız demektir...İyi kamplar....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri