Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Ynt: Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

Recep kardeş (Taaaaa Trabzon'dan gelen Mustafa Abi'nin kardeşi ;D) ben ve grubum olarak biz de sizlerle tanıştığımıza çok sevindik ......Mustafa Abi gibi bir abi herkese lazım valla......... ;D

Etiketler

günübirlik katıldık ama değdi :smiley:

20130216_140841 - Kopya.jpg

20130216_114519 - Kopya.jpg

20130216_172047 - Kopya.jpg

20130216_114519.jpg

20130216_114425 - Kopya.jpg

COMPETUS' Alıntı:
Merhaba Hasan bey.Keşke daha fazla muhabbet edebilme fırsatımız olsaydı.Ínşallah başka bìr kampta daha uzun sohbetler ederìz.Selamlar

Gezenbilir var olduğu sürece,,,,,Bir çok ortak faaliyetlerde bizleri buluşturacağından eminim ...selamlar bizden.

abiler daha çok foto lazım eminim çok eğlendiniz benimde beklediğim kamptı ama tam bu haftaya yurtdışı işim vardı kısmet bundan sonra daha rahatım her kamp ordayım haberim olsun yeter aynı benim gibi bir oğlum var resimleri gösteriyorum baba beni neden götürmüyorun deyip küsüyor olum ben yoktum bu kampta deyip inandırana kadar canım çıkıyor :smiley:

tommycan' Alıntı:
Recep kardeş (Taaaaa Trabzon'dan gelen Mustafa Abi'nin kardeşi ;D) ben ve grubum olarak biz de sizlerle tanıştığımıza çok sevindik ......Mustafa Abi gibi bir abi herkese lazım valla......... ;D

Valla bana ,,,,,,,,,,,,,,ve ,,,,,,,,her guruba Kadir (tommycan) gibi teknik malzemesi çok olan.....Mustafa abi gibide muhabbeti tatlı olan kişiler lazım ;D ;D

arkadaşlar harika olmuş kampınız katılamadım onlarla avunalım fotoları bekliyoruz haberiniz olsun

Hasan Bey
malzeme nedir ki.... Malzeme senin ayağının tûrabı olsun...Teknik kazmanda çentik, 5 mevsim çadırında ekstremi -40 olan tulumundan kaçmış kaztüyü olsun...... ;D

hasan110' Alıntı:
Gezenbilir var olduğu sürece,,,,,Bir çok ortak faaliyetlerde bizleri buluşturacağından eminim ...selamlar bizden.
Murat bey kamp yerimize kadar gelmişsiniz, ayağınıza sağlık....... İadei ziyaret yapalım dedik ama sizi bulamadık.......Kısmet bir dahakine...........

tommycan' Alıntı:
Murat bey kamp yerimize kadar gelmişsiniz, ayağınıza sağlık....... İadei ziyaret yapalım dedik ama sizi bulamadık.......Kısmet bir dahakine...........
Elimde olmayan nedenlerden dolayı dönmek zorunda kaldım.Ìnşallah bir sonraki kampta bol bol sohbet etme imkanı buluruz Kadir bey.Sevgilerimle

Kış kampları mutlaka odunun bol olduğu yerde yapılmalıdır bence. Cumadan gece geç gelenler soğuğa karşı büyük bir sınav verdiler. Otel civarından ayrılıp odunun bol olduğu yere gittiler. ;)

DSC08840.JPG

DSC08885.JPG

DSC08859.JPG

Mehmet ağabeyciğim tabiri caiz ise cuma gecesi anamız ağladı.Gölet kısmına gittik de ayazdan kurtulduk tabi 2 saat uğraş ile araçları battığımız yerden kurtardıktan sonra..Saat 06.00 da tulum yüzü gördükte 3 saat uyuyabildik.Maksat doğa ile hemhal olmak gerisi hikaye... ;)

Doğanın zor koşullarıyla mücadelede Mustafa ve diğer arkadaşlarını tebrik etmek lazım. Çünkü kar yağışı tipi şeklinde devam ediyordu.

DSC08882.JPG

Çok güzel bir kamp olmuş belli. Paylaşım için çok teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri