Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4 L Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 373
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,645
Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Jeep34' Alıntı:
İlgili fotoğraf silinmiştir ve bu gibi kırıcılı olabilecek karelere, yazılara izin verilmeyecektir.

Üstat testi kırılmış bir kere,bir kaç gündür bakamamıştım foruma,bakmaz olsaydım.Arkadaşların kötü niyetli olmadıkları belli,ama markaya tasmalı köpek geyiği yaptıktan sonra,"alıntı" ile cevap verme fonksiyonunun kilitlenmesi niyetin ne olduğunu ortaya koymuş,Ufuk Bey gibi gönül vermiş bir insanın(ki sadece yaşının hakkına bile saygı duyulması gerekirken) aracının malzeme edilmesinin bu işin ruhuyla bağdaşan bir yanı da yoktur.

Etiketler

Arkadaşlar Gülün geçin. Keyfinizi kaçırmayın. Tartışmaya girerseniz bu konu bitmez.

Selamlar

Erdin bey çok teşekkür ederim, Yavuz kardeşimin dediği gibi artık gülüp geçiyorum.Zira son derece tecrübeli ve işi kuralına göre yapan profesyonel bir sürücü olduğuma inanıyorum.Uygun bir araç hazırladığımda off-road işinide en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum.Sevgili Uğur Kalaycı kardeşimede çok teşekkür ederim.Hepinize sevgiler, saygılar..

arkadaşlar olayları abartmayalım herkes bunların espri mahiyetli olduğunu tahmin edebilir.belki biraz dozu kaçmış ama olsun tadımızı bozmayalım keyfimize bakalım derim ben

zaten onların en son kendi aralarında annenane kesmesse babaanne yokuşu diye yaptıkları gezide aralarında nasıl espriler yaptıklarını görürsünüz

Ufuk Abi, pırıl pırıl aracını o parkura sokma cesaretini göstermen yeterliydi gezide, daha etabın başında ilk engelde takıldığında geri dönme şansın varken bizlerle kalmayı tercih ettin. Uygun bir araçla çok keyifli geziler yaşayacağına eminim. ;)

Murat sağol kardeşim, etabın ortalarında oğlum <baba pişmanmısın> diye sordu ve hayır dedim.Çünkü hakikaten çok istiyordum hem o ortamı yaşamak hem sizlerle tanışmak hemde aracımın kapasitesini görmek istemştim.Sizlerin yardımlarıyla bunları gerçekleştirdim.Samimi söylüyorum oradan çok mutlu ayrıldım aracını çok seven biri olarak üzerindeki çiziklere aldırmadan.Birlikte çok daha keyifli geziler yapmak dileğiyle.. ;)

Tamam birdahaki sefere uzun süre yıkatmam.Bakıyorumda sende yeni aracı aldıktan sonra çamurdan çıkmaz oldun ;)

Ufuk abicim sen virüsü kapmışsın :smiley:

Banada aracı aldığım zaman bu araç araziye sokulurmu diyen çok olmuştu, ama o havayı solumak bambaşka bir duygu, ilk defa aracımın çizilmesine, kaportasının ezilmesine acımadım
Virüs kana tam karışınca 2. bir araç edinmenin yollarını arayıp imkanları zorlamaya başladım :smiley:
Darısı senin ve diğer gönül veren arkadaşların başına
Daha nice güzel gezilerde buluşmak dileklerimle
Sevgiler

Yücel haklısın kana karıştı birkere, güzel dileklerin için sağol.Herşey herkesin gönlünce olsun. :smiley:

11 aydır mesaj yazılmayan bir konuya mesaj yazma geregi gördüm , hani ... bazen mangalın ateşi ölür de biraz ugraşırsın yellersin yeniden canlanır .gectigimiz sene bu zamanlar gezi planları ve katılımcı arac listeleri yapıyorduk .
gezenbilir, 2. suzukiciler buluşması olucakmı bir bilgisi olan varmı .?? konuyu bir yelliyeyim dedim belki canlanır.

2. si neden olmasın şartlar ve zaman uygun olduktan sonra her an yapıla bilir yönetimle konuyu tartışıp uygun şartları oluşturduktan sonra malum suzukiciler baya kalabalık bir nufusa sahip organizasyonun bazı sorumlulukları var bunları yerine getirmek lazım

Dört gözle bekliyoruz.

Arkadaşlar bu hafta sonu ve önümüzdeki haftalardan itibaren standart araçlarında girebileceği (hava şartları çok ağırlaştırmaz ve geçen senkine benzemezse) kalabalık bir grubu taşıyabilecek bir parkur belirlemek için hazırlıklara başlıyoruz. Muhtemelen ocak ortalarından sonra toplanacağız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.