Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatihaibu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 556
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,358
Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Geç gelmemize rağmen gerçekten çok güzel bir hafta sonuydu.emeği geçen herkeze teşekkürler.irfan olcay sizlerede geçmiş olsun işallah çok birşey çıkmaz.gezenbilir ailesi üyesi oldum için kendimi çok şanslı hissediyorum
HOŞÇAKALIN.

Etiketler

bu organizasyonda emeği geçen herkese ve tüm katılımcılara çok teşekkür ederim. çok keyifli bir kamp oldu tekrarında görüşmek umuduyla.

Daha önce yağmuru dinlemiştim, bu defa yağan karın; çadırımın dış tentesine değerek çıkardığı melodi vardı..
Soğuktu belki, ama gökyüzü ve toprakla aramda çok mesafe olmadan uyumanın tadı yine damağımda kaldı.

Emeği geçen herkese teşekkürler...

Herşeye rağmen çadır ekibi ;)

Image00001.jpg

Image00184.jpg

Image00162.jpg

Image00112.jpg

Image00105.jpg

ben ufaklıklar üsür dıye korktum ama keske yanınızda olsaydoık daha ılk 3 sayfa bıle super devamı nasıl gelecek bakalım.

Tam Gezenbilir ailesine yakışır bir organizasyon, tebrikler.Bu arada Tuğsan kardeşim sen binsene LC'ye, neyine gerek o karın içinde yürümek :D :D

Arkadaşlar çok güzel gezi olmuş imrendim doğrusu fakat hiç ateş , mangal ,sucuk ortalıkta birşey gözükmüyor. (Gece kamp ateşi ?)

Zerrin hanıma söz vermiştim,tabanvay off-roadu da deneyim dedim ama inanın çok güzel geçmesine ramen çok zormuş.Buradan bütün trakingcileri şahsım adına tebrik ediyorum , o an araçları karşımda görünce arabaaammm diye bağırdım. :smiley: dile kolay karda 5 km yürüdük ve yıllardan sonra ilkdefa bukadar uzun yürüdüm.Zerrin hanımı kandırıp çevirmesem,bütün Bolu dağlarını gezdirirdi heralde.Fotoğrafları yükleyince göreceksiniz.Kendisi tavşan gibi gidiyordu ama ben bittim.Yaşasın off-road. ;D ;D ;D

Not: Fotoğraflar yüklenince site çökmez umarım,bütün makinalar havada uçuşuyordu.Hemde cıv cıvlı,yanardönerli olanlardan. :smiley:

müsadenizle bir sorum olucak soruma vakıf olan cevaplar ise çok sevinirim şu en son çıktığınız yere konakladığınız hotele kadar 09 model vw t-5 ile zincirlerimi takarak çıkma şansım nedir. şimdiden tşkler
ayrıca geziniz tek kelime ile harika umarım gelecek resimler dahada renklendirecek geziyi

Zincir takan her araç 100 % zirveye kadar çıkar,gezenbilir ekibinde binek araçlarıyla gelende vardı,rahat rahat gelmişler zincirle.Ama renault modus zincirsiz gelmişti tebrikler.:smiley:

Selamlar arkadaşlar bu gezi bizim için çok güzel geçti emeği geçen herkeze teşekkür ederim fakat talihsizlikler bizim peşimizi bırakmadı.ekürüm olan irfan ile 2 araç geldik ikisinide orda bırakmak zorunda kaldık sonra çağırdığımız çekici dağda kaza yaptı akabinde istanbula dönmek için kaynak olduğumuz ayşenin aracının da lastiği patlayınca pes dedirtti doğrusu .Herneyse olumsuzlukları bir yana bırakalım sabah yürüyüşünde bize öncülük eden tuğsana akabinde zerrin hanıma sonrasında şarkılarıma eşlik eden herkese,kahrımızı sabaha kadar çeken otel çalışanlarına ve en önemlisi araçlarımınzin arızalanması sonucu bize tam destek veren fevzi kardeşime çok teşekkür ederim bu arada suat abi ve adnan abi allah yüzünüzden gülücükleri eksik etmesin herzaman bize pozitif enerjinizi akıtın abicim .[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri