Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatihaibu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 556
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,856
Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

6

IMG_3069 (600 x 400).jpg

IMG_3074 (600 x 400).jpg

Etiketler

hani rr ler yok mu?
hadi biz gelemedik:(
mert yok mu senin aslanın fotoları..

yorgunluktan sonra komşu köroğlu otelde sıcak çay bekliyoruz

IMG_3026 (600 x 400).jpg

arkadaşlar şaka maka bir yana sedat, mert uğur bey zerrin hanım diğer adını hatırlayamadığım diğer arkadaşlara hakikaten teşekkür ediyorum çok cefakar ve özveriyle uğraştılar kimse bir zorluk tatsızlık yaşamasın diye.(zerrin hanım tüfekli ve tüfeksiz hareketlerde kimseye acımadı gerçek bir sporcu kendisini tebrik ediyorum ;D) resimlerin devamı gelecek yarın hepinize iyi geceler

süper geçmiş arkadaşlar yanınızda olabilmeyi çok isterdim ,paylaşımlar için teşekkürler herkese ve hepiniz hoş geldiniz :D

çok güzel bir hafta sonu geçirdik gezenbilir ailesi olarak katılan ve emeği geçen herkeze teşekkürler. fotağraflar gelmeye devam edicek bu arada kanaltürk ekibinin çektiği program 2 hafta sonra cumartesi 11.20 saatinde oksijen programında yayınlanacak "bir değişiklik olmadığı taktirde" eraya ve ekibine teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri