Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatihaibu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 556
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,370
Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Emin abi bu senin araç üstü çadır işi çok çok güzel yerlere varıcak ve inanıyorumki dünya çapında müşterilerin olucak,devam abi sakın bırakma..

Etiketler

Teşekkürler Eren,
Hiç şüphem yokki şu anda sınıfında bir numara, uzaktan kumanda ile açılanını yapıyorum. Maddi tarafı benim için hiç önemli değil, ve de pek ilgilendirmiyor. En iyisini yapabilmenin keyfini yaşıyorum. Moral desteğinize teşekkürler.

Emin Abi, Mayıs sonunda yapacağımız Gezenbilir Bahar Şenliğine yetiştir o zaman uzaktan kumandalı olan araç üstü çadırı ...

Zerrin Hanım merhaba,
Mayıs festivalini dört gözle bekliyoruz. Bu festivali aslında uluslararası bir platforma taşımak gerekir. Her yıl için tarih saptanır ve uluslararası doğa sporları platformlarıyla görüşülerek davet edilir. Ülkemizin güzellilerini tanıtarak turizme katkımız olur diye düşünüyorum. Bu konu için yeni bir topik açalım, herkes görüşünü başka konuya sapmadan açıklasın.
Uzaktan kumandayla açılan Eminent Araç Üstü Çadır hazır olacak elbette.
Saygılar

Emin Abi, çalışmalarımız bu yönde ilerliyor, yeni topic açmak için az bir zamanımız kaldı merak etmeyin...Uzaktan Kumandalı Araç Üstü Çadırın hazır olduğuna sevindim, tanıtımı güzel olacak...

cartop' Alıntı:
Zerrin Hanım merhaba,
Mayıs festivalini dört gözle bekliyoruz. Bu festivali aslında uluslararası bir platforma taşımak gerekir. Her yıl için tarih saptanır ve uluslararası doğa sporları platformlarıyla görüşülerek davet edilir. Ülkemizin güzellilerini tanıtarak turizme katkımız olur diye düşünüyorum. Bu konu için yeni bir topik açalım, herkes görüşünü başka konuya sapmadan açıklasın.
Uzaktan kumandayla açılan Eminent Araç Üstü Çadır hazır olacak elbette.
Saygılar

2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivalimiz için şu an tarih tam belli değil, Mayıs veya Haziran ayında olacak ama net tarihi yakında duyuracağız.

BamBina' Alıntı:
2. Gezenbilir Doğa Sporları Festivalimiz için şu an tarih tam belli değil, Mayıs veya Haziran ayında olacak ama net tarihi yakında duyuracağız.

okullar tatil olduktan sonraya bir tarih belirlense çok daha iyi olmazmı?

Sevgili Mert bak bende senin hiç bir cümleni kesmeden yayınladım...umarım Gezenbilir grubuna faydamız dokunmuştur..Eksi sözluk yazarlarınız varsa bu güzel yorumlarınızı tüm Türkiye ile paylaşabilirsiniz..Sevgiler ERAY ALTAY

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR