Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatihaibu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 556
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,808

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ben inanın ara ara başa dönüp tekrar bakıyorum resimlere,harikaydı ve harikaydınız. 8)

Selam Mert,röportaj sırasında şu söylediğin cümleyi inşallah söyler diye bekliyordum ve söyledin;Gezenbilir off-road dan oluşmuyor,diğer bütün dallarda da faliyet gösteren bir site.Bu konuyu vurgulamak çok harika çünkü ben kime söylesem ne yapacağız off-road u birşey merak edersek sana sorarız diyor.Bende tam tersi doğayla ve genel olarak hertürlü konuyla ilgili bilgi merak ediyorsanız üye olun diyorum.Olanlar sonradan teşekkür ediyor ve bağımlılık yaptığını söylüyorlar.Hatta geçen gün surver taşınırken kapalıydı ya,beni aradılar sürekli nezaman açılacak diye.Bende Uğur ve Mustafa Abiyi sürekli aradım. ;D ;D ;D

Uzun lafın kısası diğer bölümlerlede ilgilenmek artık çok daha hoşuma gidiyor inanılmaz faydalı bilgiler öğreniyorum.Tekrar teşekkürler.

Çekimler gerçekten harika olmuş. Özellikle programın son bölümde Gezenbilir'e kendini anlatma fırsatı verilmesi eminim Gezenbilir'in ve faaliyetlerinin tanıtımı açısından çok faydalı olacaktır... ;D :D
Sadece bir aktivitede(aktivitenin adı kış kampı nede olsa) bile birçok aktivite yapma şansını yakalamış olmamız Gezenbilir faaliyetlerinin çeşitliliğinin en güzel kanıtıydı. İsteyenler trekking, kamp,off-road,kayak...vb daha bir çok doğa sporu aktivitesinde yer aldı.
Programın her iki bölümünde de bunun üzerinde duruldu... ;)

Tugsan75'in de dediği gibi : harikaydı, harikaydınız..... Daha başka ne denilebilir ki :D :D :D

Evet bende aynı şeyi düşünüyorum, herhafta gidip "baaaak ben nasl çamura bulandm" diye göstermek için yüzlerce fotoğraf çekiyoruz. Ama hepimiz hergün biryerlere gidiyoruz, bir şehirlere gidiyoruz ama kimse: örneğin "ben kırşehir gittim, şu otelde kaldım şurada şunu yeyin gibi , şuna dikkat edin, şöyle yapın" gibi off road yada fotoğraftaki gibi başlıklar açmyor. Elimizde böyle imkan varken, bazı girişimciler böyle imkanları kitap yapıyor ve biz o kitapları o bölgeleri gezerken rehber kitap olarak alıyoruz.Tuğsanın dediği gibi gezenbilir offroad'dan ibaret değil..

Yönetici arkadaşlar olarak en önemli hedefimiz, bu forumun her zaman "Doğa sporları platformu" olarak algılanmasını sağlamak. Offroad bu sporlardan sadece bir tanesi, ancak popularitesi çok yüksek, bu bir gerçek. Biz tüm doğa sporlarını bir arada sunmak ve insanlara sevdirmek istiyoruz, Mayıs'ta gerçekleştireceğimiz artık geleneksel hale gelecek olan 2. Gezenbilir Doğa Sporları festivalimizde tüm doğa sporlarını bir arada bulacaksınız, onun müjdesini de şimdiden vereyim :smiley:

Ayrıntılar şu anda hazırlanıyor arkadaşlar, ama size önerim geçen yıl 1. sini yaptığımız kampımıızın  linkini okumanız, fotoğraflarımızı görmeniz olacak, ama bu defa geçen yıl yaptığımızdan daha kapsamlı bir kamp olacağınıda şimdiden söylüyorum. Buyrun linkimize  1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14281.msg105192#msg105192

Deep' Alıntı:
Yönetici arkadaşlar olarak en önemli hedefimiz, bu forumun her zaman "Doğa sporları platformu" olarak algılanmasını sağlamak. Offroad bu sporlardan sadece bir tanesi, ancak popularitesi çok yüksek, bu bir gerçek. Biz tüm doğa sporlarını bir arada sunmak ve insanlara sevdirmek istiyoruz, Mayıs'ta gerçekleştireceğimiz artık geleneksel hale gelecek olan 2. Gezenbilir Doğa Sporları festivalimizde tüm doğa sporlarını bir arada bulacaksınız, onun müjdesini de şimdiden vereyim :smiley:

ayrıntıları merakla bekliyorum.

Çok güzel olur Ocak ayında katıldığımız Suzuki gezisi süperdi yeni arkadaşlar tanıdık.
ceranus' Alıntı:
Ayrıntılar şu anda hazırlanıyor arkadaşlar, ama size önerim geçen yıl 1. sini yaptığımız kampımıızın linkini okumanız, fotoğraflarımızı görmeniz olacak, ama bu defa geçen yıl yaptığımızdan daha kapsamlı bir kamp olacağınıda şimdiden söylüyorum. Buyrun linkimize 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14281.msg105192#msg105192

cartop' Alıntı:
Wintercamping028-1.jpg
bu resmi emin bey reklam için kullanabilirsiniz...

ferdane gül' Alıntı:
bu resmi emin bey reklam için kullanabilirsiniz...
Dilekleriniz için teşekkürler. Gerçekten güzel bir resim. Dünya genelinde internet sitem ilgi topluyor. Amerika, Fransa gibi muhtelf ülkelerden Araç Üstü Çadırı soranlar, distribitörlük almak isteyenlerle mailleşiyoruz. Ancak reklam demiyelim de internet siteme Aladağlar Kış Kampı hatırası olarak yer alması sevindirici olur.Tekrar teşekkürler.
Saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri