Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatihaibu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 556
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,450
Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

pınarkaracar' Alıntı:
Koza'cım yokluğun herkes tarafından hissedildi...

Saol Pınarcım :smiley: Bu defa olmadı ama umarım bir sonraki etkinlikte bir arada oluruz ;)

Çadır grubunda adımı ilk sıraya yazdığım halde malesef son dakika gelişen bir durumdan dolayı gelemedim :(
Bundan dolayı cok özür diliyorum..

Ayrıca sitem etmek için bile olsa :D yokluğumu farkederek beni merak edip arayan arkadaşlarada çok teşekkür ederim :smiley:

Etiketler

fotoğraflarınızı keyifle takip ettim çok güzel gezi olmuş
ayaklarınıza sağlık

Güzel bir gezi ve hafta sonu oldu. Düzenlenmesinde emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Dönüşte de kıdemli Gezenbilir-Yiyenbilirciler olduğumuz için bize mihmandarlık yapan Sami abinin klavuzluğunda daha öncede tadı denenmiş olan Düzce'nin Aydınpınar Köyüne ve en az köy kadar tanınan alabalık tesislerine uğradık. ;)

Kaşarlı mantarı kiremitte servis ediyorlar ;D
Künefe göz açlığımızın kurbanı oldu. oldukça hafifti tadı. çekemedim :-\

dönüşte Sapancada yörük çadırında da mola verdik. Keş peynirini tavsiye ederiz. E gitmişken yörük çadırında soluklanıp çayda içerseniz artık. tamamen otantik. Resimlerini daha sonra yükleyeceğim.

Nihayet hem kendi iş yoğunluğumdan, hem sitenin yoğunluğundan vakit bulup bende yazabiliyorum :smiley:

Bizim içinde etkinlik çok keyifliydi, bu nedenle organize eden herkese bir kez daha teşekkürler.

Hanife ve Sami Abi'yle öğlen buluşup Kartalkaya’ya doğru yola çıktığımızda yağmur başlamıştı
100_0298.jpg

Yukarılara doğru çıkmaya başladıkça kar kendini göstermeye başladıysada biz ne muhteşem manzaralarla karşılaşacağımızın farkında değildik aslında
100_0315.jpg

Artık zincir takma vakti gelmişti, hemen arabayı sağa çekip zincirleri taktık.
100_0325.jpg

Bu kadar kişinin problemsiz bir şekilde odalarının ayarlanmasında en büyük pay sanıyorum Mert’indi, öyle ki kamp süresince hiçbir aksaklık yaşanmadı, Mert ve Sedat sürekli resepsiyonda iş başındaydı :smiley:
100_0471.jpg

PASIFFLORA' Alıntı:
Artık zincir takma vakti gelmişti, hemen arabayı sağa çekip zincirleri taktık.
100_0325.jpg
taktık degil taktı .İki erkek baktık selma tek başına taktı

Biraz dinlendikten sonra lobiye indiğimizde herkes bir grup oluşturmuştu. Kimileri şömine başında gitar çalıp, şarkı söylüyordu.
100_0392.jpg

100_0410.jpg

Kimilerimiz ise koyu bir sohbete dalmıştık
100_0394.jpg

Daha sonra gitar ve şömine sırası bize gelmişti, çalmayı bilmesekte çalıyor gibi yapabiliyorduk :D :D :D
100_0413.jpg

100_0424.jpg

Keyifli günün sonunda sıra akşam yemeğine gelmişti
100_0434.jpg

Akşam yemeğinden hemen sonra kar keyfi için dışarıya çıktık.
100_0401.jpg

100_0403.jpg

101_8737.jpg

Bir yandan fotoğraf çekiyorduk
100_0407.jpg

Bir yandan kamp ateşiyle ısınıyorduk
100_0518.jpg

100_0523.jpg

Üşüdük ve ısınmak için hemen şöminenin başına oturduk
100_0568.jpg

Gecenin en anlamlı vakitlerinden biri ise Bambina’nın hazırladığı slayt gösterisiydi. Gezenbilir ekibinin gezilerinde çekilmiş fotoğraflardan hazırlanmıştı slaytlar, teşekkürler Bambina
100_0472.jpg

Yatma vakti geldiğinde herkes ya odasına yada çadırına çekildi.
100_0562.jpg

100_0530.jpg

100_0534.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR