Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatihaibu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 556
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,398
Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Fatih'im arabanın sağ sis farı eğer içerde onu da yakan ayrı bir düğme yoksa (amerikanya belli olmaz) yanmıyor bu bir, ikinciside beren benim arabanın kapısına çok yakışır, ya ben kapıyı sana veriym ya sen bereyi bana ver

Etiketler

PASIFFLORA' Alıntı:
Az önce ayağımızın karıyla eve girdik ve muhteşem geçen hafta sonu etkinliğiyle ilgili fotoğrafları yüklemek üzere bilgisayarlarımızı açtık Behiç Efe'yle beraber :D

Gezenbilir 1.Kış Kampı tıpkı diğer etkinlikler gibi yine çok keyifliydi, etkinliği düzenleyen, emeği geçen herkese tekrar teşekkürler..

Birazdan fotoğraflar da geliyor...
başta bu organizasyanu yapan tüm arkadaslara ve beni boluya gorurup getiren yeni evlilere cok teşekkur ederim
her sey mukemmeldi .Sizler beni mutlu ettiniz allahta sizlere mutluluk versin
sami

DSC05171.jpg

DSC05166.jpg

DSC05160.jpg

DSC05157.jpg

DSC05156.jpg

DSC05155.jpg

DSC05153.jpg

Gezenbilir in küçük üyeleri Batuhan,Murathan,Nihan
DSC05141.jpg

ya çağlarcım sitede o kadar
4 L' Alıntı:
Fatih'im arabanın sağ sis farı eğer içerde onu da yakan ayrı bir düğme yoksa (amerikanya belli olmaz) yanmıyor bu bir, ikinciside beren benim arabanın kapısına çok yakışır, ya ben kapıyı sana veriym ya sen bereyi bana ver

ya çağlarcım sitede o kadar çok fatih varki kel başıma bakıp kendi üstüme alındım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR