Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 335
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,614
Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

tayfunsozer' Alıntı:
Cevdet Bey Merhaba şimdilik, ''' tamamen duygusal ''' nedenlere lastiklerle ilgilenemiyorum .Festival birçok arkadaşla görüşmek için iyi bir fırsat.Kızımın sağlık sorunu nedeniyle gelemiyebilirz.Size haber vericem.

Sevgi ve saygılar,
Tayfun Sözer.
Büyük geçmiş olsun;acil şifalar dilerim.
Selam ve saygılarımla..

Etiketler

sinan54' Alıntı:
Tayfun bey geçmiş olsun, Yeğenimize acil şifalar

Sinan Bey teşekkürler.Şimdilik iyi görünüyor.Ben de sizin dostlarınızın mürvetini tebrik ederim.
Festivale katılamadığımıza göre bir başka yerde görüşmeyi gönülden diliyorum.Tüm arkadaşlara selamlar,

Sevgi ve Saygılar
Tayfun Sözer

tayfunsozer' Alıntı:
Sinan Bey teşekkürler.Şimdilik iyi görünüyor.Ben de sizin dostlarınızın mürvetini tebrik ederim.
Festivale katılamadığımıza göre bir başka yerde görüşmeyi gönülden diliyorum.Tüm arkadaşlara selamlar,

Sevgi ve Saygılar
Tayfun Sözer

İnşallah tafun bey

Bu topigimiz unutuldu...

tez zamanda canlandırmak gerekir... ;D ;D

sizin topik bizim oraların değimiyle bu aralar top atmiş.toplanması gerek.

Merhabalar,

Malumun 2010 / 2011 AV sezonu bugun itibariyle baslamis bulunmakta. Gerci ben prof degilim. sadece silah, ruhsat, ve av tezkeresi ile
temiz havada dolasan bir avciyim. bugune kadar vurdugum bir hayvan olmadida.Vurmayada acikcasi hic niyetim yok. ( prof avci abilerim bana sitem edebilirler ) saygi duyarim elestireilerde acigim. OLmazlardan olmazi av sezonu demisken bende soyle bir dolanayim dedim kim var kim yok ormanlik alanlarda ve meralarda ...ama benim gittigim yerlerde birakin avci dostlari bulmayi canli tek sinek bortu ve bocekle karsilastim zaten de hava cok sicakti 2 saat dolandim dogruca evimin yolunu tuttum. bir baska sefere demek umidiyle ..

Turgut[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

ABCD0020.jpg

ABCD0002.jpg

ABCD0006.jpg

Merhabalar,

Gunlerden 15 augstos pazar. oglene kadar evdeydim . buyuk oglum hadi Babacim biraz dolasalimmi ? diye bir soru yoneltince eh hadi madem dedim. ciktik yola nereye gitsek ne yapsak diye dusunurken kendimizi KARABURUN da buluverdik. evet karaburun Marmara bolgesinin karadenize bakan kismi. cogunlukla balikcilk yapilmakta. ama gelisen zaman icerisinde Yaz Turizminede bir yonlenme olmus.
iri kumlu kumsali karaburundan basliıyor taa Yenikoy koyuna kadar uzaniyor.daha yolun cok basi oldugundan olsa gerek ne kumsali nede
denize giris yerleri tam anlamiyla organize edilmemis. ve hep karsilastigimiz cevre kirliligi sorunu. umuyorum ileriki yillarda buralarda bir ege ve akdeniz kadar temiz olur. cevreyei kirleten yaban hayati degil insan haytidir.
kalin saglikla

Turgut[attachment=1][attachment=2]

ABCD0009.jpg

ABCD0011.jpg

Cemal kardeşim güle güle kullan,av sezonu kazasız bereketli olsun Allaha emanet olun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR